Ben de çok korkuyorum. İlk gebeliğim ama türlü endişe içerisindeyim. Sonuçta her şey olacağına varıyor varacak. Gerçi benim bu ara kafamı meşgul eden başka şeyler var. Ondan çokta kuramıyorum. Yine de korkuyorum. Allah büyüktür. Sakinleşmeye çalış. İnşallah tez vakitte kurtulursun bu endişelerinden
Hastalığını anladım da Doğum lekesini niye endişe haline getiriyorsunuz?
5 ay önce ilk doğumumu yaptım. Başınızdan bi doğum geçtiği için korkunuzu anlıyorum. İlk doğuma giderken bişey bilmiyoduk ama ikincide öyle olmuyo bilerek gidiyosunuz. Lohusalığınız zor geçti anladığım kadarıyla ama her doğumda aynısı olucak diye bi kural yok. Çevremde gördüğüm kadarıyla ikinci doğumlar lohusalık daha kolay geçiyo. Kötü düşünüpte kendinizi bebeğinizi üzmeyin. Elbette zorlukları olucaktır ama güzellikleri daha çok. Şimdiden hayırlı doğumlar. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba arkadaşlar
38 haftalık hamileyim kızım olacak kısmetse ikizlerim var 3,5 yaşında bu bebeğim sürpriz oldu ama iyi ki de olmuş.
Doğuma 5 gün kaldı sezeryan olacak ama ben Doğuma hiç hazır değilim çok mutsuzum çok korkuyorum belki ilk Doğum ve lahusalık zor geçti diye bilmiyorum. İmkanım olsa karnımda bi 3 ay daha kalabilse diyorum. Doğum da sorun çıkarsa bebekte hasta vs doğarsa Doğum lekeli doğarsa vs. Vs. Hep aklımda kuruntular var dua ediyorum hep ama bunları düşünmektende kendimi alamıyorum lahusa iken çok şey yaşadım tedaviyle kendime geldim aynılarını yaşayacağım diye kafamda deli sorular fikirler uçuşuyor
Eşimin herşeyi batmaya başladı
Sonra tüm bunları düşünüyorum kötü düşünüyorum diye de ayrıca üzülüyorum
ne önerirsiniz sizler de böyle hissetmiş miydiniz ?
Benimde hamileligim cok kotu gecti ayni seyleri düşundum.ayni seyleri yasadim.sürekli aglardim.aklima kötu kotu swyler gelirdi ayni drdiklerin gibi...birdebebek beni eve kitlicek.hicbisey yapamicam.nasil bakicam falan derdim.hic karnimdaki bebekle duygusal baglanti kuramadim..hormonlarin büyuk etkisi de oldugu gibi.kaygi bozuklugu varsa cok etki ediyor..bende 40 haftaya kadar beklesin dedim.zaman doluyor yasayacagini yasiyorsun..sana kendi ailenden destek olabilecek birileri olmali.ikizler ve yeni bebekle zorlanacaksin inislerin cikislarin muhakkak olacaktir...kotu seyler yasadin diye yine ayni seylsri yasicaksin diye birsey yok..normal seyler bunlar...kendini mutlu edecek birseyler yap...aile destegi önemli..bebeginle güzel gunler yasayacagini düsun.dogduktan sonra kocaman bir aile olacaksiniz.mutlu hareketli gunleriniz olacak..canıni sıkma.ferah ol buda gecer.biter.Merhaba arkadaşlar
38 haftalık hamileyim kızım olacak kısmetse ikizlerim var 3,5 yaşında bu bebeğim sürpriz oldu ama iyi ki de olmuş.
Doğuma 5 gün kaldı sezeryan olacak ama ben Doğuma hiç hazır değilim çok mutsuzum çok korkuyorum belki ilk Doğum ve lahusalık zor geçti diye bilmiyorum. İmkanım olsa karnımda bi 3 ay daha kalabilse diyorum. Doğum da sorun çıkarsa bebekte hasta vs doğarsa Doğum lekeli doğarsa vs. Vs. Hep aklımda kuruntular var dua ediyorum hep ama bunları düşünmektende kendimi alamıyorum lahusa iken çok şey yaşadım tedaviyle kendime geldim aynılarını yaşayacağım diye kafamda deli sorular fikirler uçuşuyor
Canım korkup paniklersen kendini daha sıkıntılı bir duruma sokabilirsin. Çok stres yaptıracak kadar korkma tadında bırak :) İnşallah çok rahat bir süreç olur ama diyelim ki ilki gibi oldu. Evet o an yaşarken çok zor zamanlar olur senin için ama hepsi geçmedi mi geçti. Şimdi de geçecek. Güzel düşün olumsuzlukları aklına getirmemeye çalış. Öyle Doğum hikayelerini, bebek resimlerini görme duyma.İnsan ister istemez bebeğiyle ilgili endişe duyuyor bir sıkıntısı olur mu diye gayet normal.Merhaba arkadaşlar
Bir fotoğraf gördüm bir bebeğin yüzü doğum lekesiyle kaplıydı sanırım ondan etkilendim en önemlisi sağlıklı doğması tabi ki ama insan etkileniyor ister istemez Birde hassasım çok şu sıralarnormal ama bazi endiselerin yersiz gibi? dogum lekesi var mi diger bebeklerinde mesela, bu yuzden mi dusunuyosun?
5 ay önce ilk doğumumu yaptım. Başınızdan bi doğum geçtiği için korkunuzu anlıyorum. İlk doğuma giderken bişey bilmiyoduk ama ikincide öyle olmuyo bilerek gidiyosunuz. Lohusalığınız zor geçti anladığım kadarıyla ama her doğumda aynısı olucak diye bi kural yok. Çevremde gördüğüm kadarıyla ikinci doğumlar lohusalık daha kolay geçiyo. Kötü düşünüpte kendinizi bebeğinizi üzmeyin. Elbette zorlukları olucaktır ama güzellikleri daha çok. Şimdiden hayırlı doğumlar. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
akisina birak biraz canim..yani olmus basa gelmis..dogunca buyurken eminim cok seveceksin ve pisman olmayacaksin. buna eminim. oyle seylerede bakma, nasipte ne varsa o gelecek sana. suanda uzulmenin manasi yok oyle dusun. dua et daha fazlasi gelmez elimizden.Bir fotoğraf gördüm bir bebeğin yüzü doğum lekesiyle kaplıydı sanırım ondan etkilendim en önemlisi sağlıklı doğması tabi ki ama insan etkileniyor ister istemez Birde hassasım çok şu sıralar
Böyle de düşünseniz bir şey değişmeyecek öyle de düşünseniz bir şey değişmeyecek. Şimdi diyorsunuz ya hani "Ya leke olursa" ee? Kendinizi gerseniz de germesenizde olursa olur olmazsa olmaz değil mi? Bari germeyin kendinizi de çocuk da siz de huzurlu olun.
Amin en önemlisi sağlık hepimizi inşBenim de doğum lekem var. Yüzümü kaplamış değil. Sakagım ile alnim arasında . Kapatmak için özel çaba sarf ediyorum. Keske olmasaymıs ama olmuş.
Allah sizinkileri sağlıktan ayırmasın
Merhabalar. Bende 1 yıl önce sezaryen oldum. Hamileliğimde bebekte olabilecek down sendromundan tutun kalbindeki deliğe kadar bir sürü şey çıktı. Yani moral bozan çok şey yaşadım. Ama daha sonra bu riskleri atlatınca rahat düşünmeye başladım aslında rahat biriyim zaten. Siz ne kadar pozitif olursanız bebekte o kadarı pozitif olur. Sıkıntısız doğar. Bir de tavsiyem sizi korkutacak tuhaf resimlere bakmayın,tuhaf filmler izlemeyin bu dönemde. Çünkü etkiliyor ister istemez
Teşekkürler rahatlatıcı mesajınız için haklısınız o zaman yaşandı ve geçti .Canım korkup paniklersen kendini daha sıkıntılı bir duruma sokabilirsin. Çok stres yaptıracak kadar korkma tadında bırak :) İnşallah çok rahat bir süreç olur ama diyelim ki ilki gibi oldu. Evet o an yaşarken çok zor zamanlar olur senin için ama hepsi geçmedi mi geçti. Şimdi de geçecek. Güzel düşün olumsuzlukları aklına getirmemeye çalış. Öyle Doğum hikayelerini, bebek resimlerini görme duyma.İnsan ister istemez bebeğiyle ilgili endişe duyuyor bir sıkıntısı olur mu diye gayet normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?