Hamilelikte mutsuzluk

Teşekkürler doktoruma sorunca sizin gibi cevap veriyor çocuk doğdu balkondan düşer mi diye de düşün o zaman diyor pozitif olmam lazım

Teşekkürler doktoruma sorunca sizin gibi cevap veriyor çocuk doğdu balkondan düşer mi diye de düşün o zaman diyor pozitif olmam lazım
Aynen öyle.
Bakış açınızı değiştirin.
Olacakla öleceğe çare yok derler.
Neyin garantisi kimin garantisi varki..
Bu güzel zamanlarınızı kendinize zindan etmeyin.

İnş dediğiniz gibi olur haklısınız yardımcı ayarladık ve ilk lahusalığımda kv kalmıştı çok çektirdi bana eşimle boşanma eşliğine getirdi inş yine kalçam diye tutturmaz eşimde bitiyor her şey inş ilkin de yaptığı hataları yapmaz

siz onceden herseyi ayarlayin kv nin yapacagi birsey kalmasin.dediginde hallettikbiz o isleri deyin.. gerekyok deyin.belli etmeden guzel dille yavas yavas esinize istediginizi yaptirmata calisin.

Son düzenleme:
İlkinde 2 bebek varmış şimdi tek, daha kolay olacaktır her şey

Bende hamileyim ve bel agrisindan uyuyamadigim için Su an tek düşüncem biran önce sağ salim doğmasi.
Bugün e kadar hiç endiselerim olmadı ne yalan söyleyeyim. Sadece hamileyim vakti saati geldi mi hastaneye gideceğim sağ salim doğuracağım kucağıma alıp geleceğim diye düşünüyordum. Ta ki 2 gün öncesi ne kadar. 2 gün önce gebelik şekeri çıktı yarın tekrar test yapılacak ama şimdi de kara kara düşünüyorum. Normal doğum olur mu? Böyle durumlarda bebek iri oluyormuş o sebepten 40 hafta yi beklemiyormus doktor e o zaman suni sancı mi olacak. Ondan çok korkuyorum herkes çok zor olduğunu söylüyor. Sezaryen zaten istemiyorum. 2 gündür düşünmekten kafayı yiyeceğim.
Allah yardimcimiz olsun. Ne diyeyim. Allah sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin.

Hayırlı doğumlar. Beklenen gün yaklaştıkça insan panik olabiliyor bazen. 7-8 gün sonra gelip, hiç de korktuğum gibi olmadı, yavrum şuan kucağımda yazacaksınız buraya, eminim. Şu hayatta kötü ihtimaller yok mu? Elbette var, ama bu başımıza gelecekler anlamına gelmiyor. Olmamış şeylerin sıkıntısıyla ne kendinizi, ne yavrunuzu huzursuz edin. Şuan sadece bebeyle karşılaşacağınız o ilk ana odaklanın bence. =)

Sorunlarınız baslangic gibi duruyor yani hala kendinizi iyilestirme olanaginiz varken kafanizi toparlayin.. zira sonra ben gibi ilaca baslamak zorunda kalirsiniz ben de hamileyim bu arada ve en son olmek için dua ederken ve intihat neden gunah diye isyan ederken buldum kendimi ... oyuzden o asamaya gelmeden kontrol altina alin benim daha buyuk sorunlarim takintilarim vardi o sebeple ilerledi tabi sizinkinden epey farkli olarak

Testler mi riskli çıktı doğru söylüyorsunuz herşey etkiliyor insanı İnstagram da ister istemez rastlıyor insan ve etkileniyor
Evet ikili testim riskli çıktı. Detaylı ultrasonda kalbinde delik var dedi perinatoloji uzmanı.
Hatta fetal eko önerdiler. İkili testte yaşadığım talihsizlikten dolayı eko falan çektirmedim iyi olacak diye düşündüm çünkü çok bunalmıştım. Doğduğunda da kalbindeki delik kapanmıştı öyle dedi doktor. Zaten perinatoloji de doğana kadar kapanabilir demişti. İyi düşündüm iyi oldu sizde iyi düşünün şu an gayet sağlıklı bebeğim 1 yaşına girecek

Peki ya sonrası nasıl atlattın? Doğumun nasıl geçti mesela

Maşallah Allah sağlıklı uzun ömürler versin...

Neden o raddeye geldiniz ki ? Gerçi benmde sizden aşağı kalır yanım yok

İlk doğuma giderken çok bir şeyin farkında değildik. İkincide öyle olmuyor. İster istemez ilkiyle kıyaslamaya başlıyor insan.
Bu yüzden ikinci çocuk olursa ciddi kararlarım var hamilelik, doğum ve lohusalıkla ilgili..

İkizlerin doğumu ve lohusalığı tek bebeğe göre daha zordur mutlaka. Bir de prematürelerse çok daha zor geçmiştir o süreç. İki bebek sonuçta. Bu şekilde düşünün siz en iyisi.

Ayrıca olacak olan olur. Değiştirmek için elinizden bir şey gelmeyen durumlar için kendinizi ve bebeği huzursuz etmeyin. Hayırlısını dileyip dua edin yeterli..

Şeker çıkınca bebek iri mı oluyormus bunu da yeni duydum doktor mu dedi. Bana da salı günü yapılacak benim annem de de şeker var suyum fazlaymış olabilir dedi doktor ben de aynı durumdayım hemen hemen

Bu arada ki Bu sahibi ben de aynı durumdayım ben de yakın zaman da böyle bir konu açacaktım. O yüzden konunu takipteyim. Inan konu açmak bile istemedim o kadar biktim herşeyden .Umarım bu zamanlar geçer yoksa ben bende değilim artık

dediğin resmi gördüm ben de ve çok kötü oldum intstagramda.ama sen düşünme böyle şeyler sağlıkla kucağına al inşallah

Şeker çıkınca bebek iri mı oluyormus bunu da yeni duydum doktor mu dedi. Bana da salı günü yapılacak benim annem de de şeker var suyum fazlaymış olabilir dedi doktor ben de aynı durumdayım hemen hemen
Evet bebegin suyu fazla oluyormuş ve bebek haftasına göre daha kilolu oluyormuş. Yani önde gidiyormuş. 30 haftaki iken kilosu 32 haftalık gibi

lohusalık niye zor geçti? eşiniz ve ailesi mi problem çıkardı?

Cok normal yasadiklariniz ben hamilelik boyunca yasadm kolay degl anne olmak ameliyati ayri bakimi ayri ama ilerde hepsi geciyo cok sukur

Neden o raddeye geldiniz ki ? Gerçi benmde sizden aşağı kalır yanım yok
Benimki gecmise olan takinti cnm bazi şeyleri hatalarimi unutamıyorum devamli kendimi suçluyorum bunlari dusune dusume en sonunda panik atak olmusum nöbet falan geçirdim cok zor bir durum Allah kimseye yasatmasn pskolojik problemler insani cok yıpratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…