Teşekkürler doktoruma sorunca sizin gibi cevap veriyor çocuk doğdu balkondan düşer mi diye de düşün o zaman diyor pozitif olmam lazımEndişeleriniz sonucu değiştirmeyecek.
Ne yaşamanız gerekiyorsa onu yaşıcaksınız.
Ayrıca her doğum yapacak kadın aynı hislere sahip ,ister ilk doğum ister 5.olsun.
Allah neyi yazdıysa onu yaşayacağız.
İkizleniz varmış , e ozaman onlar içinde endişelenin ,kocanız içinde endişelenin..belki onlara bişey olcak yarın...(Allah korusun)
Kısaca,kafanızda kurmakla olcak bişeyi engelleyemezsiniz ya da olmayacak bişeyi olur yapamazsınız.
Dua edip Allaha bırakın...
Aynen öyle.Teşekkürler doktoruma sorunca sizin gibi cevap veriyor çocuk doğdu balkondan düşer mi diye de düşün o zaman diyor pozitif olmam lazım
İnş dediğiniz gibi olur haklısınız yardımcı ayarladık ve ilk lahusalığımda kv kalmıştı çok çektirdi bana eşimle boşanma eşliğine getirdi inş yine kalçam diye tutturmaz eşimde bitiyor her şey inş ilkin de yaptığı hataları yapmazBenimde hamileligim cok kotu gecti ayni seyleri düşundum.ayni seyleri yasadim.sürekli aglardim.aklima kötu kotu swyler gelirdi ayni drdiklerin gibi...birdebebek beni eve kitlicek.hicbisey yapamicam.nasil bakicam falan derdim.hic karnimdaki bebekle duygusal baglanti kuramadim..hormonlarin büyuk etkisi de oldugu gibi.kaygi bozuklugu varsa cok etki ediyor..bende 40 haftaya kadar beklesin dedim.zaman doluyor yasayacagini yasiyorsun..sana kendi ailenden destek olabilecek birileri olmali.ikizler ve yeni bebekle zorlanacaksin inislerin cikislarin muhakkak olacaktir...kotu seyler yasadin diye yine ayni seylsri yasicaksin diye birsey yok..normal seyler bunlar...kendini mutlu edecek birseyler yap...aile destegi önemli..bebeginle güzel gunler yasayacagini düsun.dogduktan sonra kocaman bir aile olacaksiniz.mutlu hareketli gunleriniz olacak..canıni sıkma.ferah ol buda gecer.biter.
siz onceden herseyi ayarlayin kv nin yapacagi birsey kalmasin.dediginde hallettikbiz o isleri deyin.. gerekyok deyin.belli etmeden guzel dille yavas yavas esinize istediginizi yaptirmata calisin.İnş dediğiniz gibi olur haklısınız yardımcı ayarladık ve ilk lahusalığımda kv kalmıştı çok çektirdi bana eşimle boşanma eşliğine getirdi inş yine kalçam diye tutturmaz eşimde bitiyor her şey inş ilkin de yaptığı hataları yapmaz
Evet ikili testim riskli çıktı. Detaylı ultrasonda kalbinde delik var dedi perinatoloji uzmanı.Testler mi riskli çıktı doğru söylüyorsunuz herşey etkiliyor insanı İnstagram da ister istemez rastlıyor insan ve etkileniyor
Peki ya sonrası nasıl atlattın? Doğumun nasıl geçti meselaBenimde hamileligim cok kotu gecti ayni seyleri düşundum.ayni seyleri yasadim.sürekli aglardim.aklima kötu kotu swyler gelirdi ayni drdiklerin gibi...birdebebek beni eve kitlicek.hicbisey yapamicam.nasil bakicam falan derdim.hic karnimdaki bebekle duygusal baglanti kuramadim..hormonlarin büyuk etkisi de oldugu gibi.kaygi bozuklugu varsa cok etki ediyor..bende 40 haftaya kadar beklesin dedim.zaman doluyor yasayacagini yasiyorsun..sana kendi ailenden destek olabilecek birileri olmali.ikizler ve yeni bebekle zorlanacaksin inislerin cikislarin muhakkak olacaktir...kotu seyler yasadin diye yine ayni seylsri yasicaksin diye birsey yok..normal seyler bunlar...kendini mutlu edecek birseyler yap...aile destegi önemli..bebeginle güzel gunler yasayacagini düsun.dogduktan sonra kocaman bir aile olacaksiniz.mutlu hareketli gunleriniz olacak..canıni sıkma.ferah ol buda gecer.biter.
Maşallah Allah sağlıklı uzun ömürler versin...Evet ikili testim riskli çıktı. Detaylı ultrasonda kalbinde delik var dedi perinatoloji uzmanı.
Hatta fetal eko önerdiler. İkili testte yaşadığım talihsizlikten dolayı eko falan çektirmedim iyi olacak diye düşündüm çünkü çok bunalmıştım. Doğduğunda da kalbindeki delik kapanmıştı öyle dedi doktor. Zaten perinatoloji de doğana kadar kapanabilir demişti. İyi düşündüm iyi oldu sizde iyi düşünün şu an gayet sağlıklı bebeğim 1 yaşına girecek
Neden o raddeye geldiniz ki ? Gerçi benmde sizden aşağı kalır yanım yokSorunlarınız baslangic gibi duruyor yani hala kendinizi iyilestirme olanaginiz varken kafanizi toparlayin.. zira sonra ben gibi ilaca baslamak zorunda kalirsiniz ben de hamileyim bu arada ve en son olmek için dua ederken ve intihat neden gunah diye isyan ederken buldum kendimi ... oyuzden o asamaya gelmeden kontrol altina alin benim daha buyuk sorunlarim takintilarim vardi o sebeple ilerledi tabi sizinkinden epey farkli olarak
Şeker çıkınca bebek iri mı oluyormus bunu da yeni duydum doktor mu dedi. Bana da salı günü yapılacak benim annem de de şeker var suyum fazlaymış olabilir dedi doktor ben de aynı durumdayım hemen hemenBende hamileyim ve bel agrisindan uyuyamadigim için Su an tek düşüncem biran önce sağ salim doğmasi.
Bugün e kadar hiç endiselerim olmadı ne yalan söyleyeyim. Sadece hamileyim vakti saati geldi mi hastaneye gideceğim sağ salim doğuracağım kucağıma alıp geleceğim diye düşünüyordum. Ta ki 2 gün öncesi ne kadar. 2 gün önce gebelik şekeri çıktı yarın tekrar test yapılacak ama şimdi de kara kara düşünüyorum. Normal doğum olur mu? Böyle durumlarda bebek iri oluyormuş o sebepten 40 hafta yi beklemiyormus doktor e o zaman suni sancı mi olacak. Ondan çok korkuyorum herkes çok zor olduğunu söylüyor. Sezaryen zaten istemiyorum. 2 gündür düşünmekten kafayı yiyeceğim.
Allah yardimcimiz olsun. Ne diyeyim. Allah sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin.
dediğin resmi gördüm ben de ve çok kötü oldum intstagramda.ama sen düşünme böyle şeyler sağlıkla kucağına al inşallahBir fotoğraf gördüm bir bebeğin yüzü doğum lekesiyle kaplıydı sanırım ondan etkilendim en önemlisi sağlıklı doğması tabi ki ama insan etkileniyor ister istemez Birde hassasım çok şu sıralar
Evet bebegin suyu fazla oluyormuş ve bebek haftasına göre daha kilolu oluyormuş. Yani önde gidiyormuş. 30 haftaki iken kilosu 32 haftalık gibiŞeker çıkınca bebek iri mı oluyormus bunu da yeni duydum doktor mu dedi. Bana da salı günü yapılacak benim annem de de şeker var suyum fazlaymış olabilir dedi doktor ben de aynı durumdayım hemen hemen
Cok normal yasadiklariniz ben hamilelik boyunca yasadm kolay degl anne olmak ameliyati ayri bakimi ayri ama ilerde hepsi geciyo cok sukurMerhaba arkadaşlar
38 haftalık hamileyim kızım olacak kısmetse ikizlerim var 3,5 yaşında bu bebeğim sürpriz oldu ama iyi ki de olmuş.
Doğuma 5 gün kaldı sezeryan olacak ama ben Doğuma hiç hazır değilim çok mutsuzum çok korkuyorum belki ilk Doğum ve lahusalık zor geçti diye bilmiyorum. İmkanım olsa karnımda bi 3 ay daha kalabilse diyorum. Doğum da sorun çıkarsa bebekte hasta vs doğarsa Doğum lekeli doğarsa vs. Vs. Hep aklımda kuruntular var dua ediyorum hep ama bunları düşünmektende kendimi alamıyorum lahusa iken çok şey yaşadım tedaviyle kendime geldim aynılarını yaşayacağım diye kafamda deli sorular fikirler uçuşuyor
Eşimin herşeyi batmaya başladı
Sonra tüm bunları düşünüyorum kötü düşünüyorum diye de ayrıca üzülüyorum
ne önerirsiniz sizler de böyle hissetmiş miydiniz ?
Benimki gecmise olan takinti cnm bazi şeyleri hatalarimi unutamıyorum devamli kendimi suçluyorum bunlari dusune dusume en sonunda panik atak olmusum nöbet falan geçirdim cok zor bir durum Allah kimseye yasatmasn pskolojik problemler insani cok yıpratıyorNeden o raddeye geldiniz ki ? Gerçi benmde sizden aşağı kalır yanım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?