- 10 Ekim 2014
- 32.831
- 147.923
- 798
- Konu Sahibi ayseayseli
-
merhaba arkadaşlar hamileliğimin son ayındayım. İlk aylardaki bulantılar hariç hamileliğim kolay geçiyor çok şükür. Ne aşerdim gece eşimi bi yere gönderdim , ne elim ayağım şişti karnım bile 6 aylık kadar anca var. Uykulu ya da halsiz bile değilim. Kısacası etrafımdakilerin anlattığı gibi bir hamile olmadım. Dolayısıyla her işimi kendim yaptım. İşten ayrıldıktan sonra da yemek bulaşık her şey iyice üstüme kaldı. Canım meyve istediyse gittim soydum yedim kocamdan bişe istemedim.
Şimdi pişman olmaya başladım sanki. Herkes hamileyken naz yapmazsan pişman olursun ben senin yerinde olsam yayıla yayıla otururum yemek yapmam diyorlar ama benim içim rahat etmiyor eşim geldiğinde yapmadım halim yoktu diye nazlanmaya. Tabiki daha çabuk yoruluyorum ama dinlenince geçiyor. Diyeceğim şey ilerde pişman olur muyum ben niye yata yata bi hamilelik geçirmedim diye. Arkadaşım su için bile eşini kaldırıyodu ya da ayakkabı bağlatıyodu bunları yapmalı mıyım sizce tecrübeli kk hanımları. Son bi ayın kaldı:) teşekkürler
Senin kocan apayrı bi embesil zaten canım yaEğer eşin naz çekecek biriyse nazlan kuzum, son ay zaten insan çok yoruluyor, eşinden yardım iste, babalığa alışsın. Aa her işini kendi görüyor ne güçlü kadın falan diye düşünmüyor erkekler emin ol... Madalya yok yani ucunda.
Benim hayatımın en kötü dönemi hamilelik dönemiydi, sanma ki sorunlu gebelikti, eşim damgozun tekiydi, doğuma üç hafta kalaya kadar köy yollarında okula gittim haftada 30saat derse girdim ne oldu? Hiçbirşey! Benim de sinirim geçmemiş hala gördüğün gb...
Neyse
Sağlıkla kucağına al yavrunu ama naz yapmak da ayıp değil
:))) ay güldürdün beni canım :)Senin kocan apayrı bi embesil zaten canım ya
Kk'da kendimi bazan Mahmut abi gibi hissediyorum.Şu hemcinslerimin ilgi ve naz aşkı beni kahrediyor..
Ne yapacaksın diyorben hiç bişey yapmadim yine olsa yapmamm.. eşim yapacaksin diyo bananee.
merhaba arkadaşlar hamileliğimin son ayındayım. İlk aylardaki bulantılar hariç hamileliğim kolay geçiyor çok şükür. Ne aşerdim gece eşimi bi yere gönderdim , ne elim ayağım şişti karnım bile 6 aylık kadar anca var. Uykulu ya da halsiz bile değilim. Kısacası etrafımdakilerin anlattığı gibi bir hamile olmadım. Dolayısıyla her işimi kendim yaptım. İşten ayrıldıktan sonra da yemek bulaşık her şey iyice üstüme kaldı. Canım meyve istediyse gittim soydum yedim kocamdan bişe istemedim.
Şimdi pişman olmaya başladım sanki. Herkes hamileyken naz yapmazsan pişman olursun ben senin yerinde olsam yayıla yayıla otururum yemek yapmam diyorlar ama benim içim rahat etmiyor eşim geldiğinde yapmadım halim yoktu diye nazlanmaya. Tabiki daha çabuk yoruluyorum ama dinlenince geçiyor. Diyeceğim şey ilerde pişman olur muyum ben niye yata yata bi hamilelik geçirmedim diye. Arkadaşım su için bile eşini kaldırıyodu ya da ayakkabı bağlatıyodu bunları yapmalı mıyım sizce tecrübeli kk hanımları. Son bi ayın kaldı:) teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?