- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.320
- 798
- Konu Sahibi ayseayseli
-
bende yaptırmazdım. herkesine göre degil bu. sebebsiz yere nazlar. agrıın olur düşük riskin olur o zman yatarsın ama hic bir şey yokkken sacmamerhaba arkadaşlar hamileliğimin son ayındayım. İlk aylardaki bulantılar hariç hamileliğim kolay geçiyor çok şükür. Ne aşerdim gece eşimi bi yere gönderdim , ne elim ayağım şişti karnım bile 6 aylık kadar anca var. Uykulu ya da halsiz bile değilim. Kısacası etrafımdakilerin anlattığı gibi bir hamile olmadım. Dolayısıyla her işimi kendim yaptım. İşten ayrıldıktan sonra da yemek bulaşık her şey iyice üstüme kaldı. Canım meyve istediyse gittim soydum yedim kocamdan bişe istemedim.
Şimdi pişman olmaya başladım sanki. Herkes hamileyken naz yapmazsan pişman olursun ben senin yerinde olsam yayıla yayıla otururum yemek yapmam diyorlar ama benim içim rahat etmiyor eşim geldiğinde yapmadım halim yoktu diye nazlanmaya. Tabiki daha çabuk yoruluyorum ama dinlenince geçiyor. Diyeceğim şey ilerde pişman olur muyum ben niye yata yata bi hamilelik geçirmedim diye. Arkadaşım su için bile eşini kaldırıyodu ya da ayakkabı bağlatıyodu bunları yapmalı mıyım sizce tecrübeli kk hanımları. Son bi ayın kaldı:) teşekkürler
Tebrik ediyorum sizi.. Gercekten çok şanslı bir eşiniz var .Valla zaten Mahmut abilerden biri burada verilen taktikleri okuyorsa, sahiden hasta olan eşinin naz için rol yaptığını düşünebilir.
Yardımcı olan erkek her zaman yardımcıdır eşine, bunun hamileliği, lohusalığı ,hastalığı yoktur. Sorumlulukları bilen bir erkek eşine yardımcı olmak için hamile olmasını beklemez. Bende çok rahat bir hamilelik geçirdim, ki mide bulantım dahi olmadı.Çalışmaya devam ettim, gezmeye devam ettim. Doğumdan önceki akşam mutfağın camı unutulmuş diyerek cam siliyordum. Ne ekstra fazladan iş yaptım, ne gereksiz saçma nazlar. Eşimde normal hayatına devam etti, sırası geldi temizliğe yardım etti, sırası geldi yemek yapma dışarıda yiyelim dedi. Bunları zaten hamile kalmadan önce de yapıyordu. Annelik ve babalık hormonlarla ilgilidir, kadın bebeğini kendi içinde taşır, ilk günden hisseder anneliği, siz nazla kaprisle eşinizi babalığa hazırlamazsınız, aksine bıktırırsınız. Babalar, baba olduklarını tam olarak çocuğunuz 2 yaşına geldiğinde hissederlermiş. Ayrıca sağlık durumunuz yerindeyse, kimsenin size hizmet etme zorunluluğu yok. Sezaryen ile doğum yaptım, hastaneden çıktım evimde ev süpürdüm, bebeğim 20 günlüktü annem " ben sana bakmaya geldim ama sen yatmadın bile,ben gidiyorum" dedi. Gitti. Kendinizi zorla aciz göstermenin anlamı yok, ya da bana öyle görünüyor. Kimseye güçsüz ve muhtaç görünmekten hoşlanmam. Gerçekten hastaysam hastayımdır, değilsem rol yapmaya karşı tarafı kullanmaya gerek yok.
ayy ben hamile değilken bile eşim ayakkabımın bağcıklarını bağlıyor
merhaba arkadaşlar hamileliğimin son ayındayım. İlk aylardaki bulantılar hariç hamileliğim kolay geçiyor çok şükür. Ne aşerdim gece eşimi bi yere gönderdim , ne elim ayağım şişti karnım bile 6 aylık kadar anca var. Uykulu ya da halsiz bile değilim. Kısacası etrafımdakilerin anlattığı gibi bir hamile olmadım. Dolayısıyla her işimi kendim yaptım. İşten ayrıldıktan sonra da yemek bulaşık her şey iyice üstüme kaldı. Canım meyve istediyse gittim soydum yedim kocamdan bişe istemedim.
Şimdi pişman olmaya başladım sanki. Herkes hamileyken naz yapmazsan pişman olursun ben senin yerinde olsam yayıla yayıla otururum yemek yapmam diyorlar ama benim içim rahat etmiyor eşim geldiğinde yapmadım halim yoktu diye nazlanmaya. Tabiki daha çabuk yoruluyorum ama dinlenince geçiyor. Diyeceğim şey ilerde pişman olur muyum ben niye yata yata bi hamilelik geçirmedim diye. Arkadaşım su için bile eşini kaldırıyodu ya da ayakkabı bağlatıyodu bunları yapmalı mıyım sizce tecrübeli kk hanımları. Son bi ayın kaldı:) teşekkürler
beceriksiz mi olmam gerek?Niye çok mu beceriksizsin.
Cok buyuk bi pismanlik gercektenmerhaba arkadaşlar hamileliğimin son ayındayım. İlk aylardaki bulantılar hariç hamileliğim kolay geçiyor çok şükür. Ne aşerdim gece eşimi bi yere gönderdim , ne elim ayağım şişti karnım bile 6 aylık kadar anca var. Uykulu ya da halsiz bile değilim. Kısacası etrafımdakilerin anlattığı gibi bir hamile olmadım. Dolayısıyla her işimi kendim yaptım. İşten ayrıldıktan sonra da yemek bulaşık her şey iyice üstüme kaldı. Canım meyve istediyse gittim soydum yedim kocamdan bişe istemedim.
merhaba arkadaşlar hamileliğimin son ayındayım. İlk aylardaki bulantılar hariç hamileliğim kolay geçiyor çok şükür. Ne aşerdim gece eşimi bi yere gönderdim , ne elim ayağım şişti karnım bile 6 aylık kadar anca var. Uykulu ya da halsiz bile değilim. Kısacası etrafımdakilerin anlattığı gibi bir hamile olmadım. Dolayısıyla her işimi kendim yaptım. İşten ayrıldıktan sonra da yemek bulaşık her şey iyice üstüme kaldı. Canım meyve istediyse gittim soydum yedim kocamdan bişe istemedim.
Niye çok mu beceriksizsin.
eşine eğilmek zahmet olmasın diye yapıyodur
benimki artı olarak sokakta eğildiğimde benim kalçama bakarlar diye yapıyor sanırımhııım peki. Tşk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?