- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi ayseayseli
-
neden biliyor musun?merhaba arkadaşlar hamileliğimin son ayındayım. İlk aylardaki bulantılar hariç hamileliğim kolay geçiyor çok şükür. Ne aşerdim gece eşimi bi yere gönderdim , ne elim ayağım şişti karnım bile 6 aylık kadar anca var. Uykulu ya da halsiz bile değilim. Kısacası etrafımdakilerin anlattığı gibi bir hamile olmadım. Dolayısıyla her işimi kendim yaptım. İşten ayrıldıktan sonra da yemek bulaşık her şey iyice üstüme kaldı. Canım meyve istediyse gittim soydum yedim kocamdan bişe istemedim.
Şimdi pişman olmaya başladım sanki. Herkes hamileyken naz yapmazsan pişman olursun ben senin yerinde olsam yayıla yayıla otururum yemek yapmam diyorlar ama benim içim rahat etmiyor eşim geldiğinde yapmadım halim yoktu diye nazlanmaya. Tabiki daha çabuk yoruluyorum ama dinlenince geçiyor. Diyeceğim şey ilerde pişman olur muyum ben niye yata yata bi hamilelik geçirmedim diye. Arkadaşım su için bile eşini kaldırıyodu ya da ayakkabı bağlatıyodu bunları yapmalı mıyım sizce tecrübeli kk hanımları. Son bi ayın kaldı:) teşekkürler
Ben de sizin gibi düşünüyorum evde iki bulaşık yıkamış iki ev süpürmüş bunları lütuf gibi gitmemeliyiz. Bunlar normal. Hatta bunun adı yardım etmek bile degil. Bu zaten yapılması gereken. Peygamber efendimiz bile her gün evde ev işi yaparmış hic kimse ona yap bile demeden. Yani bu naz değil normal olan. Ve bence de konu sahibesi zorlama kendiniben iki gunde bir derin temizlik yapan bir hatundum kayinvalidemler gelecek ohh mis gibi diyecekler diye de sevinirdim.Sonra hamile kaldım ne kustum ne baska bir sorunum oldu sadice uyku... hala uyku devam da ama dusuk tehlikem oldu doktor uzanmak egilmek yok ayaklarını uzatacaksin su iceceksin ilk 4 ay zorda kalmadikca arabaya bile binmeyeceksin (sarsıntı ) dedi..ee noldu temizlik en aza indi annem geldi gecen hafta sagolsun ama oda belli hastalıklarla uğraşıyor. neyse gunum sabah uyanmaya çalışıp egilmeden ev supurup bulasiklari çamaşırları halledip basit yemekler yapip bazen de yapmayip uyumakla geciyor.
esim yemek yapma beraber hallederiz en olmadi corba yeter diyor.sağolsun asiri titiz bir esim var haliyle yeri de siliyor bazen bunun naz niyaz olduğunu düşünmüyorum.hayat ortak diyoruz bu boyle bir süreç ise anlayışlı olmasi cok normal degil mi? bence esi yardim eden esinden yardim alan kadini garipsemiyorum yardimci olmayan erkegi garipsiyorum.ve dip not hicbir sorunu olmaywn bir kadin bunlari yapıyorsa ben yine adami hatali görürüm demek ki omrunce kadınının ruhunu hic simartmamis ki kadin fırsatını bulunca degerlendiriyor.ömrünce 30 yillik bir evlilikte 9 ay naz yapmis cok mu? Koca da biraz sevdigi kadinin gönlünü edecek. . bak o zaman hic bi kadin rahatsiz degilse ne naz yapar ne niyaz.
Kk'da kendimi bazan Mahmut abi gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?