bende mide yanması yok canımmm..sadece bel ve bacak ağrısı var şimdilikkk
ceylin hanım bende 1 hafta önce doktoruma gitmiştim sadece dedimki geceleri karnıma agrı giriyor dedim uyumakta zorluk cekiyorum dedim beni nts ye aldı ebe kagıt veriyorya nts den çıkan kagıdı doktora verdim tamam bu bende kalıyor 3 hafta sonra geldiginde tekrar nts alıp karşılaştıracagım dedi.anlamadım bende ama komşularda diyor agrın varsa dikkat et diye
dikkat edin. ben şimdi 5 dk lık yolu yürürken karnımdan aşağı doğru sancı çekiyorum. kaplumbağa hızıyla yürüyorum resmen.
ay ne güzel dua et mide yanman yok.cok kötü bişey bu mide yanması yemek yiyemiyorum çorba bile içemiyorum yediklerimi hep bogazıma gelo tuhaf bişey ya anlatamam.şişe şişe mide şurubu içiorum ama 1 saat idare ediyor
10 hafta daha sabırrrrrrrrrrrrrrr :)))
banada rennie diye şurup var o iyi geliyor
adı aklıma gelmemıstı bende ondan ıcıyorum
sarı leblebi varya o geciriyormuş mide yanmasını ben eşime aldırttım gercekten o gece rahat uyudum günde 1 avuç leblebi yiyorum aklında olsun
ben ilk hamileligim 4 yıl önceydi hamile oldugumu bile unutuyodum hiç bişeyim yoktu ama bu 2. de ömrümden ömür gidiyor. ve 3. cocugu bu yüzden düşünmüyorum.galiba yaş ilerldikçe hamilelik zorlaşıyor
eşim 3. cocugu yapmamak için numara yaptıgımı zannediyor :))
merhabalar;
mideleri yanmaya başlayan arkadaşlara kolay gelsin. yemekten sonra en az 1 2 saat yatmayın.
benimde kaburgalarım ağrıyo isanki biyere vurmuşum gibi çürümüş gibi derler ya aynen öle ağrıyo,rahim büyüdükçe olurmuş diyorlar ama. bu tür ağrı çeken varmı?
valla dur ya 2 ler bir bitsin 3 kalsın... benim kocama 2.ciyi bile zor kabul ettirdim 3 e tövbe yaklaşmaz..
benimde 3 gündür böbrek ağrılarım başladı ilk gebeliğimde çok çektim bu yüzdene erken doğum yapmıştım şimdide çok korkuyorum tekrar başlamasından allahım ne olur olmasın...
canım gercekten seninki çok vahim durum dikkat et kenide doktoruna bunu söyledinmi peki.allah yardımcın olsun iyi düşün
annem bana hep yazda olsa hava sıcakta olsa kendimi sıcak tutmamı söyler.kalın giyinmeni tavsiye ederim
bide sıcak su torban varya eger sıcak suyla oralarına koy biraz üzerine yat derim az da olsa rahatlatıyo ben kaç gündür öyle yapıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?