hamileliğiniz inşallah iyi geçer kızlar.ben hamile değilim ama kalırsam strıvectın -sd adlı ürünü bulursam onu kullanacağım.madonna filan kullanmış.bir araştırın isterseniz.
merhaba arkadaşlar.
ben 2 aylık hamileyim. ve vücudum çatlaklara çok meyilli. hayatım boyunca en fazla 2 kilo alıp verdim ve son derece de zayıfım. ama buna rağmen bile vücudumda çatlaklar var. hamileliğin sonunda vücudumun nasıl olacağını düşünmek bile istemiyorum. Arkadaşlar bu çatlaklaları önlemek için sizler hangi ürünleri kullanıyorsunuz. neler etkili? paylaşırsanız sevinirim. herkese şimdiden teşekkürler.:uhm:
Arkadaşlar bu ürünü bi 15 gün kadar bilmeden kullandım ama sakın ha siz kullanmayım!!!!!!
Gebelikte ve emzirirken kullanılmıyormuş, eczacıya inanmayıp ithalatçı firmayla görüştüm kesinlikle tavsiye etmiyorlar.
Merhaba;
Bende dört aylık hamileyim doktoruma tavsiyeniz nedir dedim yağ önermedi bana. Çok kilo almaya meyilli görmüş beni o sebepten lierac yada pregnecare verdi. Ben pregnacare aldım kullanan varmı ?
merhaba arkadaşlar.
ben 2 aylık hamileyim. ve vücudum çatlaklara çok meyilli. hayatım boyunca en fazla 2 kilo alıp verdim ve son derece de zayıfım. ama buna rağmen bile vücudumda çatlaklar var. hamileliğin sonunda vücudumun nasıl olacağını düşünmek bile istemiyorum. Arkadaşlar bu çatlaklaları önlemek için sizler hangi ürünleri kullanıyorsunuz. neler etkili? paylaşırsanız sevinirim. herkese şimdiden teşekkürler.:uhm:
Merhaba;
Bende dört aylık hamileyim doktoruma tavsiyeniz nedir dedim yağ önermedi bana. Çok kilo almaya meyilli görmüş beni o sebepten lierac yada pregnecare verdi. Ben pregnacare aldım kullanan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?