Hamilelikte Ovulasyon Testi??

Olur mu öyle şey bende adetime 1 gün kala yapmıştım. Kasık ağrılarım ve göğüs hassasiyetim vardı. Bir de biraz uyku Dilerim güzel haber alırsınız. Burayada yazın

Ben kötü sonuçlanan gebeliğimde ovulasyon testi yapıyordum her gün koyu çıkıyordu... sonra bu işte bi gariplik var dedim ... iki çizgide koyuydu sürekli... polikistik over var ama düzenlidir regl dönemim... sonra anladımki hamileyim o yüzden hep koyu çıkıyor ikiside... yanarım eşimi çok zorladığıma yanarım :) ... o gebeliğim kötü sonuçlandı... şimdi ilk reglimi oldum... testleri yapıyorum yine biri koyu diğerinde de hep bazen silik bazen belirgin çizgiler var... belki yaptığım saatle ilgili... anlamadım birşey

Eklentiler

• F119BBB9-58B0-4397-869A-86BC603D400B.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba kızlar adetime iki gün var bugün merakımdan ovulasyon testi yaptım resmini koyuyorum hamilelikte ovulasyon testi nasıl görünüyor bilen biri varsa yorum yapabilir mi?
Benim hamile olduğum zamanki testlerim böyle çıkmıştı hatta üç gün ikiside aynı koyulukta idi... bulunca paylaşmak istedim...

Merhaba acaba ovulasyon testini yaparken en az iki saat su içememeye dikkat ediyor musunuz?? Belki o da etkiliyordur insallah tekrar gebe kalabilirsiniz ilki kötü sonuçlanmış ama olumlu düşünelim en azından gebe kalabiliyormuşsunuz bu arada bende pcosluyum

Ah çok teşekkür ediyorum. Benim ki bu kadar aynı koyulukta değil maalesef. Bu gece itibariyle adet günümdeyim. Sabah uyandığımda insallah olmamış olurum
...

Hiç dikkat etmedim saatine su içmeye ... resimlere baktım tekrar o c ile aynı renk t çizgisi koyuluğu reglime bir iki gün varken.... inşallah sağlıkla doğacak bir bebeğe hamilesinizdir...

Merhaba kızlar adetime iki gün var bugün merakımdan ovulasyon testi yaptım resmini koyuyorum hamilelikte ovulasyon testi nasıl görünüyor bilen biri varsa yorum yapabilir mi?
Ya bende buraya bir soru bırakayım normalde kendiliğimden adet gormem ılacla gorurmu estofem kullandım bu ay rahım duvarım çok ınce yumrtalar yok gbı lakın prwspektüs te ilaç bıtınce çeklıme kanaması horulır yazıyor 6 gunm adet görmedim sancımda yok yumrtalama testi yaptım çift çizgi ilaç biteli baya oldu normalde Cylo kullanirken 3 gun adet gorurdğm bır gariplik var hormon ilacını vucut kaç gunde atar estofem kullandım dıyemı yaptığım tüp ovulasyon larda çift çizgi çıkıyor

Benim hamile olduğum zamanki testlerim böyle çıkmıştı hatta üç gün ikiside aynı koyulukta idi... bulunca paylaşmak istedim...

Eki Görüntüle 2609122
Benimde hergun koyu çift çizgi estofem kullandım geçen ay acaba ondan ı hamosem bu mıcıze tüp bıle olmaz demıslerdı lakın göğüs hassasiyeti VS hıcbırseyı yok ilaç bıtınce gormem gerekn çeklıme kanamasını gormedm o kafamı karştrdım ılaç 6 gun once bıttı kaç gun gecıkknce kandan baktırmak lazım sabah ağır uyku dışında işkıllenmem gerekn bırsey yok

Belki yarın daha da koyulaşır elinizde varsa yapın acaba hangi koyuluk derecesinde olması yeterli oluyodur
Ayni koyulukta olmasi gerekiyor. Yoksa reglken de bakin yine cift cizgi cikiyor. Tabi insallah hayirkisiyla hamilesinizdie ama bu test pozitifligi gostermiyor. Bence gebelik testi alin

Reactions: U17
Ovulasyon testinin gebeliği göstermediğini bn çok duydum. Ovulasyon testi her zAman çift çizgi çıkıyor açıklıgı ve koyuluğu yumurtlamanızın yaklaştıgını gösterir sadece. Sadece gebelik testinden hamile olup olmadıgınızı anlayabilirsiniz. İkisi aynı şeyi göstermez....

Kızlar bnmde adetime bigün var ovulasyon testi böyle çıktı sizce gebelik var mıdır?

Bende ovulasyon testi kullanıyorum gebelik testi ile aynı şey değil yani çift çizgi ovulasyonda her durumda cıkıyor. Gebelik testi ile kesin sonuca ulaşabilirsiniz

Benim bildiğim 48 saat bile sonra kanda belli oluyor.... lakin tabi bu duruma aldanmamak gerek çünkü kimyasal gebelikte olabiliyor... tecrübeyle sabit...

Mesel
Benim bildiğim 48 saat bile sonra kanda belli oluyor.... lakin tabi bu duruma aldanmamak gerek çünkü kimyasal gebelikte olabiliyor... tecrübeyle sabit...

Peki erken gebelik testi yapsam evde kaç gun gecıkknce çıkar yahu aldığım hormonu vucut atmadımıki sürekli yumrtalama var gozkuyor nezamn yapsam ortalık bu durm diken gıdp kandan baktrmakta istemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…