- Konu Sahibi Kelebekkk80
-
Kızlarrrr bi bakın bugün yaptım pikmi bu
Canım üzmek istemem ama t çizgisinin cok koyu olması gerekiyor ben öyle anlamıstım yani c den koyu olması gerekiyor hamilelik icn diye biliyorum.
Ben hamilelik icin dedim ovulasyın testinin hamileliği göstermesi için t cizgisi cok koyu olmalı benceYumurtlama mı hamilelik mi soruyorsunuz?
Benim canm eğer bensem tık yok doktr hafta sonuna kadar görmzsen adet gel dediKonu sahibi ne durumdasın?
Ben hamilelik icin dedim ovulasyın testinin hamileliği göstermesi için t cizgisi cok koyu olmalı bence
Canım henüz daha pik olmamıs devam etmelisinHanimlar merhaba ovulasyon testim, adetimden itibaren 17. Gün bugün. Pozitif mi negatif mi demek oluyor bu?
Teşekkür ederim :)Canım henüz daha pik olmamıs devam etmelisin
Canım gebelik testimiz bile aynı benimde öyle cıkmıstışimdi umutlansam mı? Umutlanmasam mı? 16. Haftaya kadar sevinmesem mi? Hamilemiyim tesadüfen elimde test olunca yapasım tuttu... yeşiller regl den itibaren ovulasyon testleri... regl hesabıma göre 2 gün var daha ... kafamda deli sorular...
Canım gebelik testimiz bile aynı benimde öyle cıkmıstı
Canım öncelikle sürekli iyi şeyler düsün geçmişi kafandan cıkar sıfırdan herseye odaklan bak ben hamileyim allah tarafndan hersey olabilir ama ben aklma kötüsünü getirmiyorum herşey senin istediğin gibi olsun sağlıklı beslen saatinde uyu uyan hersey yoluna girerSeviniyorum ama çok korkuyorum 5 haftalıkken düşük ... 16. Haftada doğum yaparak gebelik sonlandırma....
Şimdi kimyasal gebelik olmasın diye bekleyeceğim 8. Haftaya kadar... 16. Haftayı beklemem gerek daha da sevinmek İçin amniyosentezi... bir kaç gün daha bekleyeyim doktorumu ararım... hemen yeni bir bebek diyordu... kendi bile şaşırır sanırım....
ve burada okuyanlardan başka bilen yok... uzun bir sürede olmayacak...
Canım öncelikle sürekli iyi şeyler düsün geçmişi kafandan cıkar sıfırdan herseye odaklan bak ben hamileyim allah tarafndan hersey olabilir ama ben aklma kötüsünü getirmiyorum herşey senin istediğin gibi olsun sağlıklı beslen saatinde uyu uyan hersey yoluna girer
Aynenn benimki henüz 3 haftalıkİnşallah.... hamileysem aynı zamanda hamile olmuş oluyoruz sanırım :)
Canım hamile olman icin ovulasyon testindeki t cizgisinin cok koyu olması lazımMerhaba hanımlar ben en son 24 şubatta adet oldum 23mart ta regl gösteriyordu hala regl olmadım şişkinlik var test yaptım negatif çıktı ovülasyon böyle çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?