- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
- Konu Sahibi Kelebekkk80
-
Canım normalde adetten sonra yapılıyor ama hamilelikte t cizgisi cok koyu oluyorEki Görüntüle 2615139 hanimlar merhabalar. Bu testleri ben adetime 4 gun kala yapmaya baslamistim bugun 6 nisan adet gunum. Gelen giden yok henuz ama gebelik testlerim de negatif.
Yok biliyorum onu canim ben yine de adete yakin bi bakayim belki gebelik vardir diye ben daha onceki hamileligimi oyle ogrenmistimCanım normalde adetten sonra yapılıyor ama hamilelikte t cizgisi cok koyu oluyor
Yok biliyorum onu canim ben yine de adete yakin bi bakayim belki gebelik vardir diye ben daha onceki hamileligimi oyle ogrenmistim
Yani hamilelik var gibi degil miBür kaç gün daha bekleyin... anca kandan idrara geçiyormuş beta hcg hormonu... bende iki hamileliğimide ovulasyondan anladım... gebelik testi ilk gün çok açıktı dün daha koyu oldu... birde yarın yapacağım... kan vermeye gitmek istemediğimden değerin yüksekliğini kendimce öyle anlayacağım...
Yani hamilelik var gibi degil mi
Yani bu durum icin sormustum sizin icin de benim icinde gecerli oluyor bu durumBenim için mi sordunuz emin olamadım....
ama bu tarz durumlarda doktor keseyi görmeden sevinmemek gerektiğini tecrübem ile söyleyeyim... ovulasyonları paylaşmıştım... t koyu oluyor çok... fikrimce reglinin yakın olduğu zaman ovulasyon çizgisi çok silik olmalı .... tabi yumurtlamalar farklı :)
Yani bu durum icin sormustum sizin icin de benim icinde gecerli oluyor bu durumrabbim hakkimizda hayirlisini eylesin. Ilk hamileligimde ovulasyonum bordoydu t cizgisi. Ama tabi ben 2 ay sonra fark etmistim hamile oldugumu ve bebegimi farkettigim hafta kaybetmistim. Ondan simdi temkinli yaklasiyorum
Hamile misin acaba test yaptın mıMerhaba kızlar adetime iki gün var bugün merakımdan ovulasyon testi yaptım resmini koyuyorum hamilelikte ovulasyon testi nasıl görünüyor bilen biri varsa yorum yapabilir mi?
Benim hamile olduğum zamanki testlerim böyle çıkmıştı hatta üç gün ikiside aynı koyulukta idi... bulunca paylaşmak istedim...
Canimm allah kucagina almayi naisp etsin bende bu gece 00:30 da yaptim bu ovulasyon testine 30. günüm normalde 28 gün sürer döngüm ama son 3 aydir aksiyo bende ilgilenmiyoeim ama yumurtladigimi biliyorum hem akintimdan hemde agrilarim olur benim ve ovulasyondan sonraki kasik agrilarim bitmedi yani hep bi rahatsizlik var bu gece bu testi yaptim sabahta normal hamilelik testi yaptim negatif acaba erken mi yaptim ? Ayni testleri görünce sormak istedim
Eki Görüntüle 2609122
Bu oluşan yumurtanın çatladığını göstermiyor mu.? Bende de aynısı oldu. Birazdan gebelik testi yapıcam. İnşallah hamileyizdirMerhaba kızlar adetime iki gün var bugün merakımdan ovulasyon testi yaptım resmini koyuyorum hamilelikte ovulasyon testi nasıl görünüyor bilen biri varsa yorum yapabilir mi?
Emin olamıyorum yumurtalama var gibi sankiHamile duruyorsunuz
Daha önce çift çizgiçıkıp değerlendirdiysen büyük ihtmal gebesinMerhabalar konu hala devam ediyor mu bilmiyorum ama az önce yaptığım testim bu şekilde adetime 3-4 gün var gebelik olabilir mi acaba
Kaç testi yaptirdim hamileyim canimDaha önce çift çizgiçıkıp değerlendirdiysen büyük ihtmal gebesin
Kaç testi yaptirdim hamileyim canim
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallahhayırlı olsunn canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?