Hamilelikte Ovulasyon Testi??

Yok biliyorum onu canim ben yine de adete yakin bi bakayim belki gebelik vardir diye ben daha onceki hamileligimi oyle ogrenmistim

Bür kaç gün daha bekleyin... anca kandan idrara geçiyormuş beta hcg hormonu... bende iki hamileliğimide ovulasyondan anladım... gebelik testi ilk gün çok açıktı dün daha koyu oldu... birde yarın yapacağım... kan vermeye gitmek istemediğimden değerin yüksekliğini kendimce öyle anlayacağım...

Yani hamilelik var gibi degil mi

Yani hamilelik var gibi degil mi

Benim için mi sordunuz emin olamadım....
ama bu tarz durumlarda doktor keseyi görmeden sevinmemek gerektiğini tecrübem ile söyleyeyim... ovulasyonları paylaşmıştım... t koyu oluyor çok... fikrimce reglinin yakın olduğu zaman ovulasyon çizgisi çok silik olmalı .... tabi yumurtlamalar farklı :)

Yani bu durum icin sormustum sizin icin de benim icinde gecerli oluyor bu durum rabbim hakkimizda hayirlisini eylesin. Ilk hamileligimde ovulasyonum bordoydu t cizgisi. Ama tabi ben 2 ay sonra fark etmistim hamile oldugumu ve bebegimi farkettigim hafta kaybetmistim. Ondan simdi temkinli yaklasiyorum

Bende erken sevinmek hayal kurmak istemiyorum... kimyasal gebelik sonra gebelik sonlandırma ... o yüzden bekliyorum... allahım hayırlısını verdin herkes için ....

Merhaba hanımlar. Adetin 18. Günü ovülasyon testim pozirifti. 2 gün sonra silikleşti. Bugünn 23.günüm testim bu şekilde beni aydınlatır mısınız

Eklentiler

• IMG_20200409_144913.webp
    115,6 KB · Görüntüleme: 48

Eklentiler

• 13AFCAF0-E4EA-40BD-B2EF-0CBAEFA66572.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 42
  • 53E5FCB9-9E89-4703-B3B2-5ABB1EA8F267.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba kızlar adetime iki gün var bugün merakımdan ovulasyon testi yaptım resmini koyuyorum hamilelikte ovulasyon testi nasıl görünüyor bilen biri varsa yorum yapabilir mi?
Bu oluşan yumurtanın çatladığını göstermiyor mu.? Bende de aynısı oldu. Birazdan gebelik testi yapıcam. İnşallah hamileyizdir

Kızlar bu ovulasyon testlerinde pozitiflik erken oluşan gebeliğide gösterirmi acaba? Ayın 20si son adet günümdü test yaptım 28 martta pozitifti adetimin 4. Günüde doktora muayeneye gitmiştim gebelik olsa söylerdi şimdi 7 nisandan beri tekrar ovülasyon testi yapıyorum sürekli çift çizgi çıkıyor ve aklım çok karıştı sebebini bilen var mı ?

Eklentiler

• 6BCD498A-7801-4546-93FB-5CCD278B5F6B.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 71
Reactions: U17
benim de adetime 5 gün var ovulasyon testim çok silik çıktı, gebelik yok galiba

Merhaba ,ovulasyon testlerini yorumlayabilir misiniz?yardımınıza ihtiyacım var .farklı zamanlarda yaptım bunları ,şimdiden teşekkür ederim.

Eklentiler

• EB2B4001-3FEA-4304-B074-FDEFD5B32014.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 32
  • E4008A48-EA94-4B9C-9E49-6CCD205D8C87.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 40
Merhabalar konu hala devam ediyor mu bilmiyorum ama az önce yaptığım testim bu şekilde adetime 3-4 gün var gebelik olabilir mi acaba

Eklentiler

• IMG_20200824_223628.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…