Hamilelikte Ovulasyon Testi??

Ben adet oncesi bu sekilde yani seninki gibi gordum adet sonrasi ise t cizgisi c cizgisinden bayaği bi koyuydu aşagida biraktigim adetten 1gun sonraki gebelik ve ovulasyon testi

Eklentiler

• 20200324_151813.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 74
Öyle mi, hayırlısı olsun.Allah gönlünüze göre versin inşallah. Ben de beklemedeyim şu an, Salı günü regl günüm, ovu testi yaptım 2 gün ara ile çok az koyulaşmış 2. Çizgi.

Benm bata 4 gün var bende övü yaptım ikinci çizgi çıktı ama çok koyu değildi acaba yumurtlama olma şansı mı var bata 4 gün kala olmaz herhalde ama ümitlenmek de istemiyorum hamileyizdr inşAllah

Benm bata 4 gün var bende övü yaptım ikinci çizgi çıktı ama çok koyu değildi acaba yumurtlama olma şansı mı var bata 4 gün kala olmaz herhalde ama ümitlenmek de istemiyorum hamileyizdr inşAllah

Ya biliyor musun benim de öyle çıktı... Ama adet oldum sonra. Hem de o kadar çok belirtim vardı ki. Kendi uydurmam da değil yaşıyordum resmen.

Patmak testinde rahmin yukardaydı. Mide bulantım oldu bi kaç kez. Göğüslerimde 2 yeşil damar oluştu. Sağ kasığım sürekli ağrıyordu. Uykuluyum hep. Canım deli gibi et yemek istiyordu son günlerde. Kabızlığım vardı. Sürekli su içmek istiyordum. Baş ağrım vardı. Hepsi vardı neredeyse. Amaaa adet oldum

Hadi ya üzüldüm canım bende ümitlenmiyorum zaten ama çamaşırımda kahverengi lekeler oldu açık pembe renk de oldu 4 gün kala bata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…