- Konu Sahibi Kelebekkk80
-
Ben adet oncesi bu sekilde yani seninki gibi gordum adet sonrasi ise t cizgisi c cizgisinden bayaği bi koyuydu aşagida biraktigim adetten 1gun sonraki gebelik ve ovulasyon testi
Arkadaşlar ne yaptınız son durum nedir?Ben de adet günümde yapmayı planlıyorum olmazsam eğer. Adet günümden itibaren her gün yapmayı planlıyorum. Elimde 5 tane var. Eğer adet olmazsam 5.güne kadar deniycem. Pek umudum yok amahayırlısı rabbim den.
Evet canim evdeki testleri kullandim bugun bi tane toplu almstm bugun gormelisin t cizgisi çatliyo resmen ilk bide t cizgisi cikiyorben hamileyken böyle olmuştu
Arkadaşlar ne yaptınız son durum nedir?
Evet canim evdeki testleri kullandim bugun bi tane toplu almstm bugun gormelisin t cizgisi çatliyo resmen ilk bide t cizgisi cikiyorAllah a bin şükür
Adet oldumdün.. Gözyaşım pıt etti ama bugün kabullendim. En azından acaba yok aklımda. Sen nasılsın
Adet gectikten sonraydi canim adet oncesi silikti ama ovulasyonda cikiyosa gebelik testinde de cikar diye dusunuyorum lh ve hcg ayni işlevi goruyorÇok sevindim....
bende bu dönem öyle değil
Adet gectikten sonraydi canim adet oncesi silikti ama ovulasyonda cikiyosa gebelik testinde de cikar diye dusunuyorum lh ve hcg ayni işlevi goruyor
Canim adetin geçti mi kac gün gectiovulasyon testlerim bugünde dahil böyleEki Görüntüle 2611058
Canim adetin geçti mi kac gün gecti
Hadi hayirlisi canim haber ver mutlakaYok daha 7 gün var gözüküyor... diğer yaptıklarımda hamile çıkınca bi beklenti var sanırım yine öyle çıkar diye :).... zaten olaylardan sonra ilk regl dönemimdi...
Hadi hayirlisi canim haber ver mutlaka
Allah sağlıkla kucağınıza alabileceğiniz bir evlat nasip eder inşallah.... onun size geleceği bir vakit zaman var....
Benm bata 4 gün var bende övü yaptım ikinci çizgi çıktı ama çok koyu değildi acaba yumurtlama olma şansı mı var bata 4 gün kala olmaz herhalde ama ümitlenmek de istemiyorum hamileyizdr inşAllahBurada çok araştırdım. Bazılarında 2.çizgi hafif çıktığında bile hamile olduğunu anlayanlar var. Bazılarında ise kopkoyu çıktığında anlamışlar. Bazılarında da kopkoyu çıkmasına rağmen adet olmuşlar. Bilemiyorum ki. O kadar büyük mucizelerle dolu ki vücudumuz. Ne nasıl oluyor bilemiyorum inanın ki. Hayırlısıyla gelsinler bebişlerimiz bu ay ❣❣
Benm bata 4 gün var bende övü yaptım ikinci çizgi çıktı ama çok koyu değildi acaba yumurtlama olma şansı mı var bata 4 gün kala olmaz herhalde ama ümitlenmek de istemiyorum hamileyizdr inşAllah
Hadi ya üzüldüm canım bende ümitlenmiyorum zaten ama çamaşırımda kahverengi lekeler oldu açık pembe renk de oldu 4 gün kala bataYa biliyor musun benim de öyle çıktı... Ama adet oldum sonra.Hem de o kadar çok belirtim vardı ki. Kendi uydurmam da değil yaşıyordum resmen.
Patmak testinde rahmin yukardaydı. Mide bulantım oldu bi kaç kez. Göğüslerimde 2 yeşil damar oluştu. Sağ kasığım sürekli ağrıyordu. Uykuluyum hep. Canım deli gibi et yemek istiyordu son günlerde. Kabızlığım vardı. Sürekli su içmek istiyordum. Baş ağrım vardı. Hepsi vardı neredeyse. Amaaa adet oldum
Hadi ya üzüldüm canım bende ümitlenmiyorum zaten ama çamaşırımda kahverengi lekeler oldu açık pembe renk de oldu 4 gün kala bata
İnşAllah canım hayırlısıInşallah tutunma kanamasıdır ve bebeğin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?