Merhaba,
Hamileliğimden önce pilates yapıyordum. (24 haftalık hamileyim) Kısa bir süre önceye kadar tekrar başlamıştım. Rahatsızlığım dolayısıyla bıraktım. Tekrar yapmak istiyorum. Ebru Şallı Dvd çıkarmış duyduğum kadarıyla.. Alan, yapan var mı? Hamilelikte pilates hakkında düşünceleriniz neler?
Allaaaaam ben bu hantallığımla ne yapacağım yaaaherkes pilatesten bahsediyor ben bi yürüyüşü yapmaktan acizim.izne ayrılmadan önce çok hareketliydim,ama 1 aydır evdeyim ve çok az yürüyüş yapabildim,çünkü yaşadığım çevrede yürüyebileceğim yer bile yok doğru düzgün,ya yokuş tırmanacaksın ya bayır ineceksin,o da her zaman yemiyo açıkçası...şimdi hava da soğudu hiç çıkasım gelmiyor,koşu bandım falan da yok evde bi doğuraydım hayırlısıyla
Allaaaaam ben bu hantallığımla ne yapacağım yaaaherkes pilatesten bahsediyor ben bi yürüyüşü yapmaktan acizim.izne ayrılmadan önce çok hareketliydim,ama 1 aydır evdeyim ve çok az yürüyüş yapabildim,çünkü yaşadığım çevrede yürüyebileceğim yer bile yok doğru düzgün,ya yokuş tırmanacaksın ya bayır ineceksin,o da her zaman yemiyo açıkçası...şimdi hava da soğudu hiç çıkasım gelmiyor,koşu bandım falan da yok evde bi doğuraydım hayırlısıyla
canım aslında kış aynı dururmda gibiyiz.sen yine 34 haftanda 10 kilo almışsın bak..ben ilkinde dediğin gibi bir yerdeydim koşu bandım bozuktu,olmasa bile her zaman yürümek istemiyor insan allah var yoruyor koşu bandı bilekleri..dışarısı olsa yürü babam yürü...çok az hareket edebildim 34 haftamdayken 14 kilo almıştım ben
şimdi pilates dvd çıkınca aldım hemen
değerlendirmeye çalışıyorum kendi çapımda
Pilatesi hamilelikte önermiyorlar zaten.
al benden de o kadar canım aynen valla yukarda da yazdım bizimde burada yürüyüş yapma yerlerimiz yok, park olsa öpüp başıma koyacam o da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?