Hamilelikte pilates

Herhangi bi problem yoksa hamile pilatesini öneriyolar.Benim doktorum da sırt ve bel ağrılarına iyi geldiğini hamilelikteki duruş bozukluğuna faydası olduğunu söylemişti.Ama gideceğin yeri iyi seç demişti.Özellikle hamile pilatesi olması lazım.
kesinlikle katılıyorum bir de kızlar şu makaleyi de okuyabilirsiniz: ....özellikle beslenme konusuna dikkat çekiyor pilates yapıyorum diye sporcu diyeti yapmak sakıncalı olabiliyormuş, "Beslenme düzeniniz bir sporcu gibi değil, anne adayı gibi olmalı" demiş ki bence çok doğru.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ewt pilates egzersizleri doğuma yardımcı olan pelvik taban kaslarını destekliyor. Ve doğum sonrasıda toparlanmayı hızlandırıyor . Ancak ben ankaradayım . Ankarada hamile pilatesini bilinçli yaptıran fizyoform ankarayı tavsiye ediyorm .eğitmenleri fizyoterapist ve gerçekten bu konuda çok bilgililer.:)
adres ve ücret bilgisi nedir acaba

Hem internetten hem de gidip görerek araştırdım ve bende ankaradaki en iyi hamile pilatesinin FizyoFitte olduğuna karar verdim.Hamilelikte biraz daha hassaslaştığımı düşünüyorum ve ortam ,sıcaklık ,ferahlık gibi etkenler beni çok etkiliyor.Bu yüzden en ferah yerin orası olduğunu düşünüyorm.Deneme dersimizi yaptık şimdi seanslarımızı iple çekiyorum.20 haftalık hamileyim gittikçe size yazıcam kızlar:)
Memnun kaldiniz mi ücret nekadar

Back
X