Hamilelikte Progesteron değeri düşük olanlar bilgi verebilir mi?

Egegelini17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
2
1
1
34
Merhabalar , 5hafta 5 günlük hamileyim ve progesteron değerim 8,26 çıktı doktor %30 düşük riskin var dedi ve şuan çok korkuyor ve üzülüyorum. Bu durumu yaşayanlardan bilgi alabilir miyim ?

Merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim geçen hafta progesteron 23 beta 900 çıkmıştı
Bugün tekrar baktırdım progesteron 15,7 beta 19280 çıktı progesterondaki düşüş neden olur daha önce yaşayan var mı tedirgin oldum ben inşallah bişey yoktur

Kizlar bende 5 haftalik gebelik yim progesteron degerim 4.19 cikti cok korkuyorum bilgisi olan yok mi

Kizlar bende 5 haftalik gebelik yim progesteron degerim 4.19 cikti cok korkuyorum bilgisi olan yok mi
Benimde ilk değere göre düşüş vardı ilk Ultrosanda kese olması gereken şekilde yusyuvarlaktı ve 1 hafta sonra progesteron düşüşe geçince kesede yamulma oldu ben progesteronda bağlıyorum açıkcası çünkü 5 haftalık İKEn progesteron değeri gayet iyi demişti doktor sonrasında düşük riskin var dedi ve progesteron verdi yarın kontrolüm var umarım düzelmiştir. Sende çok fazla kafana takma ben üzüldüm ilk başlarda ama sağlıksız bir gebeliktense olamamsı daha iyi Allah hayırlısını nasip etsin

Bende son gebeliğimde progesteron testim cok düşüktü ama benimki 0 dı değerim 100 lerdeydi sonra kimyasal gebelik geçirdim

Bugün kontrole gittim çok şükür bebeğimin kalp seslerini duyduk kesede kendini toparlamış yuvarlak değil yine ama fasulye gibi büyümüş doktor bizim için önemli olanın bebeğin oluşması ve kalbinin atması dedi çok şükür bir sıkıntı Yok Allah isteyen herkese nasip etsin

Kızlar progesteron çok önemli bebeğin tutunmasını sağlıyor ve 4-5 haftalık iken değeri en az 20 olması ve zamanla artması gerekiyormuş ki bebek tutunabilsin sizin çok düşükmüş doktorun progesteron vermemesine şaşırdım. Böyle durumlarda sadece 1 doktor ile kalmayın derim alanında uzman doktorlara danışın
Ben acile gittim de boş gebelik dedi Yani her doktorun söylediğine güvenmiyorum açıkcası

Canim bende anlamadim açıkcası illa kanama lekelenme olunca mi verecekler ?

Kendi doktorum bir sey demedi ama iki hafta sonra çağirdi o zaman sorsam mi acaba .
Sor tabi iki hafta uzun bir süre arada tekrar hormon değerlerine. BAktır istersen faydalı olur
Ben bir hafta sonra gitmiştim progesteron düşmüştü ve lekelenmem oldu

Kızlar sakin olun. Süpürge açmayın, uzanıp çamaşır asmayın, merdiven inip çıkmaya mecbursanız dikkatli olun, ağır taşımayın progestan kullanın yeterli

Sor tabi iki hafta uzun bir süre arada tekrar hormon değerlerine. BAktır istersen faydalı olur
Ben bir hafta sonra gitmiştim progesteron düşmüştü ve lekelenmem oldu
Doktor demeden ben desem bu sefer benden iyi mi biliyorsun der aslinda iyi biri ama yarin sağlik ocağina soracağim haftayada doktora giderim

Kızlar sakin olun. Süpürge açmayın, uzanıp çamaşır asmayın, merdiven inip çıkmaya mecbursanız dikkatli olun, ağır taşımayın progestan kullanın yeterli
Dikkat ediyoruz elimizde geldiğince canim doktor bana neden vermedi hala şaşkinim kimileri tedbir amacli bile veriyor risk olmadan da herhalde benimki lekelenme veya kanama olmadan vermeye ihtiyav duymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…