- 13 Mart 2019
- 2
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi Egegelini17
-
Progeston 200 mm fitil verdiIgne ilac vermedi mi?
Benimde ilk değere göre düşüş vardı ilk Ultrosanda kese olması gereken şekilde yusyuvarlaktı ve 1 hafta sonra progesteron düşüşe geçince kesede yamulma oldu ben progesteronda bağlıyorum açıkcası çünkü 5 haftalık İKEn progesteron değeri gayet iyi demişti doktor sonrasında düşük riskin var dedi ve progesteron verdi yarın kontrolüm var umarım düzelmiştir. Sende çok fazla kafana takma ben üzüldüm ilk başlarda ama sağlıksız bir gebeliktense olamamsı daha iyi Allah hayırlısını nasip etsinKizlar bende 5 haftalik gebelik yim progesteron degerim 4.19 cikti cok korkuyorum bilgisi olan yok mi
Çok geçmiş olsun.Progesteron önemli bir hormon gebeliğin devamını sağlıyormuş.Bende son gebeliğimde progesteron testim cok düşüktü ama benimki 0 dı değerim 100 lerdeydi sonra kimyasal gebelik geçirdim
Canim benimde öyle 5. Haftada 4.77 çıktı ve doktor hiç bir sey vermedi neden acaba ? Bende merak ediyorum açıkcası .Kizlar bende 5 haftalik gebelik yim progesteron degerim 4.19 cikti cok korkuyorum bilgisi olan yok mi
Banada ilac vermedi canim gecen hafta 5 haftalik düşük yaptikCanim benimde öyle 5. Haftada 4.77 çıktı ve doktor hiç bir sey vermedi neden acaba ? Bende merak ediyorum açıkcası .
Canim bende anlamadim açıkcası illa kanama lekelenme olunca mi verecekler ?Kızlar progesteron çok önemli bebeğin tutunmasını sağlıyor ve 4-5 haftalık iken değeri en az 20 olması ve zamanla artması gerekiyormuş ki bebek tutunabilsin sizin çok düşükmüş doktorun progesteron vermemesine şaşırdım. Böyle durumlarda sadece 1 doktor ile kalmayın derim alanında uzman doktorlara danışın
Ben acile gittim de boş gebelik dedi Yani her doktorun söylediğine güvenmiyorum açıkcası
Kadın doğumcuya gitsen daha iyi olurKızlar sağlik ocağindaki doktor yaziyor mu progeston hapı fln
Kendi doktorum bir sey demedi ama iki hafta sonra çağirdi o zaman sorsam mi acaba .Kadın doğumcuya gitsen daha iyi olur
Sor tabi iki hafta uzun bir süre arada tekrar hormon değerlerine. BAktır istersen faydalı olurKendi doktorum bir sey demedi ama iki hafta sonra çağirdi o zaman sorsam mi acaba .
Doktor demeden ben desem bu sefer benden iyi mi biliyorsun der aslinda iyi biri ama yarin sağlik ocağina soracağim haftayada doktora giderimSor tabi iki hafta uzun bir süre arada tekrar hormon değerlerine. BAktır istersen faydalı olur
Ben bir hafta sonra gitmiştim progesteron düşmüştü ve lekelenmem oldu
Dikkat ediyoruz elimizde geldiğince canim doktor bana neden vermedi hala şaşkinim kimileri tedbir amacli bile veriyor risk olmadan da herhalde benimki lekelenme veya kanama olmadan vermeye ihtiyav duymuyorKızlar sakin olun. Süpürge açmayın, uzanıp çamaşır asmayın, merdiven inip çıkmaya mecbursanız dikkatli olun, ağır taşımayın progestan kullanın yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?