Hamilelikte Progesteron değeri düşük olanlar bilgi verebilir mi?

Bende bugün doktora gittim 5+4 günlük hamileyim kesem oluşmuş silik bi şekilde embriyoyu da görebiliyorum ama kesin değil dedi. 13 gündür ara ara gelen kahverengi lekelenmem var progesteron hormonum geçen hafta 10.40 dı doktor sınırda dedi tekrar kan testi istedi. Hormonel değişikliklerden lekelenmen oluyor değerin de sınırda dedi ve progestan 200 mg verdi. Şuan progesteron değerim 10.20 1 hafta sonra tekrar muayeneye çağırdı. Siz nasıl geçirdiniz bu durumu?

Merhaba ne kadar kullandınız acaba progesteron benimde beklenen adet günü 25.7 idi bugün bakıldı 13.9 çıkmış çok korktum bende ama lekelenme falan olmadı öyle doktorumda kullandırtma taraftarı olmadı geçmiş tarihli paylaşım ama cevap verirseniz sevinirim

Canım bende şu anda seninle aynı durumdayım. Ne yaptın sağlıkla geldi inşallah bebeğin dünyaya. Cevaplarsan sevinirim

Merhaba, şu an ne durumdasınız acaba umarım bir sıkıntı yoktur. Tekrar yükseldi mi

Merhabalar,
Siz galiba coktan dogum yapmissiniz
Burada konu actim ama yazan olmadi. Ben de ayni durumu yasiyorum. 5 gun once 25 olan progesteron degerim bugun 18 cikti( doktor randevuma daha var ben de kendi basima 200mg progestan fitili kullandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…