- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Bugünde devam ederse gidicem ve birazdan doktorumu aricam onun ne diyecegine göre hareket edicem .. siz kacinci haftadasiniz ?Eğer normalde mide bulantısı sorununuz olmadıysa gebelikte gıdalardan kaynaklı bir hassasiyet olmuş olabilir. Ayrıca şimdi düşündüm benim mide bulantilarim bittikten haftalar sonra gece mide yanmasıyla uyandım ben istifra etmiştim . Başım sonradan ağrımaya başlamıştı. Gebeliğin belli dönemlerinde baş ağrısı durumları yaşanıyor . Ben kendimde anormal bir durum gördüğümde hemen giderdim.
Şuan 23+6 haftalık hamileyim. Şuan en büyük problemim uyku uyuyamamak rahat bi pozisyon bulamamak .şunu da özellikle belirtiyim sadece 3 buçuk-4 kilo aldım . Kilolu değilim ama kan miktarı arttığı için hiç bir yerimin katlanmamasi lazım vs vsBugünde devam ederse gidicem ve birazdan doktorumu aricam onun ne diyecegine göre hareket edicem .. siz kacinci haftadasiniz ?
Benim mide bulanti sorunum vardi biraz düzelmeye baslamisti 12. haftadan sonra dün böyle bisey olunca cok tedirgin oldum
Masallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin .. ben kilo almayi birakin 4 kilo verdim hic bisey yiyemiyorum .. karniniz büyüdügü icin mi yatis pozisyonunda sorun yasiyorsunuz ?Şuan 23+6 haftalık hamileyim. Şuan en büyük problemim uyku uyuyamamak rahat bi pozisyon bulamamak .şunu da özellikle belirtiyim sadece 3 buçuk-4 kilo aldım . Kilolu değilim ama kan miktarı arttığı için hiç bir yerimin katlanmamasi lazım vs vs
Evet karnım biraz çıktı tüm gece bir sağa bir sola dönüyorumMasallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin .. ben kilo almayi birakin 4 kilo verdim hic bisey yiyemiyorum .. karniniz büyüdügü icin mi yatis pozisyonunda sorun yasiyorsunuz ?
Benim daha karnimda en ufak kipirti yok halaEvet karnım biraz çıktı tüm gece bir sağa bir sola dönüyorum
Bu sabah içerde halay cekmiyodu benimki sanırım eller ayaklar ne iş çeviriyosa artık içerdeBenim daha karnimda en ufak kipirti yok hala
Oyy Masallah ya ne güzel bir duygu degil mi .. benim ki seninkine bakarak daha kücük ama ben bile bazi hareketlerini hissediyorum sanki karnima vuruyor gibi canimi bile acitiyor bazenBu sabah içerde halay cekmiyodu benimki sanırım eller ayaklar ne iş çeviriyosa artık içerdesağlıkla gelsinler .uyutmuyor ama yine de o halay başı olunca ben mest oluyorum
Erkek olacak nasip olursa inşallah. Zaten kemikler sertleşmeye başlayınca daha çok hissedeceksiniz. Ben daha öncede hissediyodum ama büyük ilk hareketini 18 . Haftada hissetmistim sonra sonra daha da kuvvetlendi zaten.Oyy Masallah ya ne güzel bir duygu degil mi .. benim ki seninkine bakarak daha kücük ama ben bile bazi hareketlerini hissediyorum sanki karnima vuruyor gibi canimi bile acitiyor bazencinsiyeti belli mi
Masallah.. bizede doktor erkek gibi görünüyor ama kesin degil dedi .. ben sürekli daha cikmamis karnimi seviyorum hep icimden sevmek oksamak geliyor onunla konusuyorum ..Erkek olacak nasip olursa inşallah. Zaten kemikler sertleşmeye başlayınca daha çok hissedeceksiniz. Ben daha öncede hissediyodum ama büyük ilk hareketini 18 . Haftada hissetmistim sonra sonra daha da kuvvetlendi zaten.
Bize de önce kız demiştiMasallah.. bizede doktor erkek gibi görünüyor ama kesin degil dedi .. ben sürekli daha cikmamis karnimi seviyorum hep icimden sevmek oksamak geliyor onunla konusuyorum ..
Simdi doktordan geliyorum, tansiyonum cikmis sinirdaymis hap verdi doktor bebiside gördük cok sükür herseyi yolunda iyi tombul bebis olacak dedi doktor Masallah.. bir kez daha erkek büyük ihtimalle dediBize de önce kız demişti
Netlesmeden alışveriş yapmayın derim.
Ben de sabah kalkar kalkmaz önce ona günaydın diyorum o bi tekme atıyo öyle iletişime geçiyoruz
Her sabah karnıma bakıyorum büyümüş mü diye
Beslenmenize dikkat edin Allah korusun doğumda sizi zorlayabilir tansiyon .meleginizin iyi olmasına çok sevindim . saglikla sıhhatle gelsinlerSimdi doktordan geliyorum, tansiyonum cikmis sinirdaymis hap verdi doktor bebiside gördük cok sükür herseyi yolunda iyi tombul bebis olacak dedi doktor Masallah.. bir kez daha erkek büyük ihtimalle dedibizde kesinlesmesini bekliyoruz biseyler almak icin bakalim hayirlisi artik ama icim rahat etti ya korktum böyle rahatsizlaninca
Allah razi olsun .. bu aralar biraz tuzlu yemistim tursu vs gibi o tetiklemis artik tuz tamamen yasak .. simdi tansiyon ilacimida aldim InsAllah iyi olurum biraz dahaBeslenmenize dikkat edin Allah korusun doğumda sizi zorlayabilir tansiyon .meleginizin iyi olmasına çok sevindim . saglikla sıhhatle gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?