- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
- Konu Sahibi Melegiimm22
-
Ayy okadar çok ağlama kuzum bebek hissederimiş bebeğini düşün ağlamıyorum tamam annecim de konuş sen annene bakma de , ben öyle yapıyorum ağlayınca2 gündür ağlama krizleri geçiriyorum . Gözlerim şişene kadar ağlıyorum . Sebebi yok .İlk zamanlar duygusaldım ama artık sebepsiz yere ağlıyorum . Pogestan kullanıyorum bir de. Doktor 2 katı değişecek hormonların demişti verirken. Çok korkuyorum bu ağlama krizleri bebeğe zarar vermiş midir?. Söz verdim kendime artık ağlamıcam
Canım valla ben kalaşnikofla her yeri taramak istiyordum.Kızlar çok cabuk sinirlenir oldum normalde sabırlı sakin bi insanımdır ama artık ufak bişeyde ruh halim değişiveriyo, derler ya sen hamileliğimde nasılsan bebekte öyle olur diye sakinsen sakin sinirliysen sinirli doğrumudur bu acaba? Elimden geldiğince sakin rahat olmaya çalışıyorum ama fark ettim ki çok çabuk geriliyorumvarmı böyle olan
Haklısın canım hisseder yavrum . Bundan sonra asla ağlamıcamAyy okadar çok ağlama kuzum bebek hissederimiş bebeğini düşün ağlamıyorum tamam annecim de konuş sen annene bakma de , ben öyle yapıyorum ağlayınca
Kaç haftalık hamilesin canım? İleri zamanlarda azalırmıkiCanım valla ben kalaşnikofla her yeri taramak istiyordum.tahammül sıfırdır bende.cok ama çok gerginim.simdo azaldı ama geçmedi sadece azaldı.
12 hafta 3 günlük canım.ilerde daha da artar bence 6. Aydan sonra falan.aman bosverrrr.Kaç haftalık hamilesin canım? İleri zamanlarda azalırmıki
Valla Allah kocalara sabır versin12 hafta 3 günlük canım.ilerde daha da artar bence 6. Aydan sonra falan.aman bosverrrr.
12 hafta 1 gunlukken gittim.ve melegimizin kız olduğunu öğrendik.Valla Allah kocalara sabır versinÇok yakın günlerimiz bende 12 hafta 1 günlük, cinsiyeti için ne zaman gideceksin canım? Yada gittinmi?
Ayy ne güzel öğrenmişsin ❤ bende haftaya gidicem İnsaAllah çookkk merak ediyorum12 hafta 1 gunlukken gittim.ve melegimizin kız olduğunu öğrendik.şanslıydik herşeyi ortadaydı bacakları kapalı falan değildi.takla falan attı zıpladı hopladi.erkek olsaydı görunurdu pipi.doktorum bacak arası boş.kiz dedi....
Öğrenirsin büyük ihtimal canım.cok heyecanlı bir durum.sen hangibtarafta hissettin bebegini canim?ilk nerde hissettin ?Ayy ne güzel öğrenmişsin ❤ bende haftaya gidicem İnsaAllah çookkk merak ediyorum
Sağda canımmmÖğrenirsin büyük ihtimal canım.cok heyecanlı bir durum.sen hangibtarafta hissettin bebegini canim?ilk nerde hissettin ?
Erkek o.zaman canım. Benim solda kız.kizi olan annelerin hepsi öyle.kiz solda erkek sağda oluyor.cinsiyeti öğrendiğinde bana özelden yaz olur muSağda canımmm
Tam tersi okudum kuzum bende sağda olursa kız derler diyeErkek o.zaman canım. Benim solda kız.kizi olan annelerin hepsi öyle.kiz solda erkek sağda oluyor.cinsiyeti öğrendiğinde bana özelden yaz olur mu
Ayy desene doğurana kadar geçmezBen 30 haftalik hamileyim dogum yaklastikca insan daha da geriliyo sanirim :) psikolojim alt ust her sey batiiyo gozume surekli bagrip cagriyorum sebepsz yere :)
Tersi oluyo sanırm bende normalde çok sakinmdirBu degisimler çok normal tatlim hormonlarimiz tavan yapmış durumda :) bende normalde sinirli insanim ama hamileligimden beri melek gibiyim:) ya da sinirlenmeye hic halim yok:))
Gecmiyo canim :)Ayy desene doğurana kadar geçmez
Canım valla ben anket yaptım doğru çıktı.ustelik meleğim benimde solumda...Tam tersi okudum kuzum bende sağda olursa kız derler diyeİnsaAllah canm haftaya haberdar ederim :*
ilk aylarda bende çok sinirli olmuştum sonradan geçiyor ama sinirlenince fazla ileriye götürmemek için firenledim kendimi bebek var diye hemen onu düşün hızını kes.Kızlar çok cabuk sinirlenir oldum normalde sabırlı sakin bi insanımdır ama artık ufak bişeyde ruh halim değişiveriyo, derler ya sen hamileliğimde nasılsan bebekte öyle olur diye sakinsen sakin sinirliysen sinirli doğrumudur bu acaba? Elimden geldiğince sakin rahat olmaya çalışıyorum ama fark ettim ki çok çabuk geriliyorumvarmı böyle olan
Tabi önce sağlık cinsiyet hiçbi şekilde fark etmez ❤Ca
Canım valla ben anket yaptım doğru çıktı.ustelik meleğim benimde solumda...neyse Allah sağlıklı evlat versin.saglikla kucagımıza alalım. Ben çok merak ediyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?