hamilelikte saç boyamak

terkidiyar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
18
0
36
Aydın
Arkadaşlar intten araştırdığım kadarıyla bir zararı olmadığı yazıldığı için 3 ayımı doldurur doldurmaz lazartigue adlı saç boyasıyla (içinde amonyak,peroksit ve paraben olmadığından) boyadım.Ama şimdi biraz vijdan azabı duymaya başladım.Acaba zararı olur mu?Görüştüğüm satış sorumlusu 15 yıldır hamilelerde ve kanser hastalarında kullanıyoruz .Bir sorunla karşılaşmadık dedi ama Yardımınıza ihtiyacım var.Boyatan var mı benim gibi?

benim bir doktorum hiçbirşey olmaz boya dedi diğeri asla izin vermiyorum dedi.ama sizin bahsettiğiniz amonyaksız booyaya ne derdi bilmiyorum.bende 9 ay düşünüp durmamak için çareyi kınada buldum.sarıydı saçım cok korktum turuncu olur diye kınaya bir kaç birşey karıştırm çay demi,ceviz yaprağı vs.harika bir kızıl kahve karışımı oldu.kuaförde soruyorlar tonu ne diye:)

canim benim doktorum sacina acma islemi yapmadigin sürece normal boyayla boyayabilirsin dedi.bende boyadim

bende ebeye sordum amonyaksiz boyayla boyaya bilirsin dedi, ama doktorada sorayim ondan sonra boyarim belk,i saclarim berbat durumda off boya deselerde korkuyorum..

benim kuaförüm abla bekle hiç amonyak olmayan dogal boya diye bililenenlerin içindede az miktarda olsa var dedi bence bundan sonra boyama tabi sana kalmışda

bende ebeye sordum, sakin boyama dedi.. Kuaföre gittim sac kestirdim ve ordada sordum onlarda boyamayiz dediler.. Arkadaslarim ve hatta annem hamililerken boyadilr hic bir sorun olmadi...

ben tedbirli oluyorum ve boyamiyorum

(23+2 haftalik hamileyim)

Back
X