organik boyalara aldanma hepsi zararlı demişti biri ne olur ne olmaz 3 ay dikkat etmek lazım ama sonrası için bi önlem alsak fena olmaz beyazlarım siyah saçta Şenay Düdek gibi görünüyor.Ben de takip edecegim konuyu.
Cevremde hamile kim varsa boyasini yaptirdi. Bazilari organik boya kullandigini soyluyordu ama, bilmiyorum onlar da ne kadar organik.
Boyatmamak en iyisi sanirimArkadaşlar ben daha yeni öğrendim hamilelik haberimi havalara uçtuk binlerce kere ŞÜKÜRLER olsun,Allahım isteyen herkese nasip etsin,olmayanada en hayırlısını nasip etsin.
Merak ettiğim konu şu;ben siyah saçlı esmer bi bayanım daha 6 haftalık hamileyim ama saçlarımı açamadım, beyazlarım şelale gibi fışkırıyor resmen şimdi önemli değil ama uzayınca daha kötü olcam İbrahim Tatlıses gibisiyah beyaz karışımı resmen. Gerci çocuğum için kurban olsun zarar verecekse asla yapmam ama 3 ayından sonra hint kınası zarar vermez diye okudum.bu konu hakkında bilgisi olan varmı bana yardımcı olurmusunuz
haklısın aslındaBoyatmamak en iyisi sanirim
Ben de gebeliğim öncesinde çok dert ediyordum kendime beyazlarımı ama hamile kalınca umrumda olmadı açıkçası. Saçımda çok beyaz var ama bebeğimin sağlığı söz konusu olunca hiç önemsemiyorum.
evet
çocuğun sağlığı na etkisi varsa bende kesinlikle yapmam zaten,benim merakım 3 ayından sonra bitkisel yada hint kınasıyla boyanabilir diye duydum duyan yada yapan varmı onu merak ettim
merhaba cnm seni etkilemek istemem ama benim arkadaşım son ayında boyadı saçlarını 2 kutu boyayla.ama doktor maskesi taktı agzına burnuna koku gitmesin diye bir şey olmadı.Arkadaşlar ben daha yeni öğrendim hamilelik haberimi havalara uçtuk binlerce kere ŞÜKÜRLER olsun,Allahım isteyen herkese nasip etsin,olmayanada en hayırlısını nasip etsin.
Merak ettiğim konu şu;ben siyah saçlı esmer bi bayanım daha 6 haftalık hamileyim ama saçlarımı açamadım, beyazlarım şelale gibi fışkırıyor resmen şimdi önemli değil ama uzayınca daha kötü olcam İbrahim Tatlıses gibisiyah beyaz karışımı resmen. Gerci çocuğum için kurban olsun zarar verecekse asla yapmam ama 3 ayından sonra hint kınası zarar vermez diye okudum.bu konu hakkında bilgisi olan varmı bana yardımcı olurmusunuz
hadi ya,bilemedim şimdi korkuttular beni bayamerhaba cnm seni etkilemek istemem ama benim arkadaşım son ayında boyadı saçlarını 2 kutu boyayla.ama doktor maskesi taktı agzına burnuna koku gitmesin diye bir şey olmadı.
ya birazda rahat bi kızdı gözü karaydı yani sakınan göze çöp kaçar der hep.hadi ya,bilemedim şimdi korkuttular beni baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?