Hamilelikte saç dökülmesi

Adanali0134

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2019
299
177
33
Arkadaşlar merhaba. 2 ay bitti. Daha yolun çok başındayım ama saçlarım çok dökülüyor:( kanımda eksik fazla bişey yok, testlerim normal ama banyoda sürekli saç geliyor elime sinirlerim bozuldu. Aynı durumu yaşayanlar var mı? Neler kullanılabilir ve durdurulabilir? Yardım edin:(

Arkadaşlar merhaba. 2 ay bitti. Daha yolun çok başındayım ama saçlarım çok dökülüyor:KK43: kanımda eksik fazla bişey yok, testlerim normal ama banyoda sürekli saç geliyor elime sinirlerim bozuldu. Aynı durumu yaşayanlar var mı? Neler kullanılabilir ve durdurulabilir? Yardım edin:KK43:
Canım benim saçlarım inanılmaz dökülüyodu üstelik sürekli toplama rağmen evin heryerindeydiler sanırım 4.-5. ayda yok oldu. Saçlarım duşta bile artık dokulmuyo.

Bişey kullanmadan kendiliğinden mi geçti?
Evet kendiliğinden geçti. Açıkçası Dr a saç dokulnemden bahsetmemistim ama belli dönemlerde yoğun vitamin takviyesine başladı ama ben pek düzenli kullanmadım çünkü kullanınca beni rahatsız ediyodu. Kendiliğinden geçti . Bunun birde doğumdan sonrası var o zaman da dokuluyormus normal yani

Back
X