- Konu Sahibi Estrella39
-
benim arkadasımın tüy gibi zayıf gücsüz sacları vardı.. hamileyken cok dökülüo die küt kestirdi dogumdan sonra cok sıklastı sacları.. cok cabuk da uzadı.. cok güzel olduu =)))
bende kestirmek istiyorum ama çevremdeki herkez hayır iyi değil diyor kararsızım
bana da hurafe gibi geliyor zaten ilk burda duydum böyle birşeyitamamen hurafe.
saç kesilince bebeğin ömrü kısları derler..eskilerin uydurma laflarından biri..ben kestirdim çok şükür bişeyde olmadı..zaten olacağına inanarak korkarak kestirmemezlik yapmadım..
eskileri biliyoruz herşeye kulp takarlar.hele bebeğiniz doğsun o zaman göreceksiniz asıl hurafeleri..nasıl karışıyorlar..ağzı olan konuşuyor.
boyama konusunda çok laızm değilse yapmayın.iyi değil.
tamamen hurafe.
saç kesilince bebeğin ömrü kısları derler..eskilerin uydurma laflarından biri..ben kestirdim çok şükür bişeyde olmadı..zaten olacağına inanarak korkarak kestirmemezlik yapmadım..
eskileri biliyoruz herşeye kulp takarlar.hele bebeğiniz doğsun o zaman göreceksiniz asıl hurafeleri..nasıl karışıyorlar..ağzı olan konuşuyor.
boyama konusunda çok laızm değilse yapmayın.iyi değil.
vallahı bende 6 aylık hamışken belımde olan saclarımı kut kestırmıştı ve kötu seylerı hıç duşunmedım herseyın taktırı allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?