- Konu Sahibi Estrella39
-
benim doktorum hiçbirşey demeden saçını boyayabilirsin dedisanırım 2 renkli saçlarım adamın sinirini bozdu yaniii boyanıyor hamileliğimin başındada sormuştum boyayabilirsin demişti
Arkadaşlar öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilgilenipte cevap yazdığınız içinSaçları kestirmenin bir zararı yokmuş en azından kestirenlere bir şey olmamış o yüzden saç kesilebilir Ama boya konusunda bende boyatmama taraftarıyım sonuçta evet kimyasal bir madde ve zarar vermesi düşük oranda olsa bile boyanmamalı saç..Zaten yengeciğim 5. ayında geriye kaldı 4 ay söylerim ben bir 4 ay daha sabreder... Allah'ım sizlere ve bebeklerinize sağlıklı bir ömür versinn
Boyayı uzmanlar önermiyor.Size kestirme ile anımı anlatayımAnnem sakın kestirme hamileliğin kısa sürer demişti.Saglıkcıyım ya hurafe geldi tabi.Sallama anne dedim kadına .12. haftamda gidip kırıklarımı aldırdım.3 gün sonra kanamam oldu ve hastaneye yattım şükürler olsunki bebegime bişey olmadı.Ama hastanede yattıgım gece sürekli rüyamda saclarımla ugrastım.Şimdi 36 haftalıgım ve erken dogum riskim var annem hala basıma kalkıyo sac mevzusunu
Acaba saçlarını kestirdiğin için mi öyle oldu... Belki de herkeste aynı etkiyi yapmıyor başkası gider kestirir bir şey olmaz ama sen gidip kestirdiğinde boyle şeyler olur..Hayırlısıyla inşallah doğumun güzel geçer canımm...
tamam boya zararlıdır. Pekii beyazlayan saçları nasıl kapatabiliriz. önerisi olan varsa pek makbule geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?