Hamilelikte saç kesimi ve saç boyamak ?

bende kwstırdım saclarımı ama bırsey olacağını zannetmıyorum.ama boya konusuna gelınce benım aıle hekımım bana bır gebelerle ılgılı bır kağıt verdı orada kesınlıkle boyanmaması gerektığını söylüyordu ..bende o yuzden boyatmadım..

ben de gebelik istiyorum allah kısmet ederse, ama 1 ay önce de saçlarımı sapsarı boyattım 15 günde dipten kara kara geliyor zaten kötü görünüyor. Ama hamile kalırsam hiç umrumda olmayacak önceleri endişe etmiştim ama çocuk güzelliğimizden daha önemli bir şey 9 ay ne ki

bende her gittigimde doktoruma soruyorum boyayimmi diye bir ay daha bekle diyo bidahaki ay gidiyorum bir ay daha bekle diyo;bebegim saglikli olsunda boyamasamda olur zaten suan boya desede benim icim rahat olmaz,simdide ben istemiyorum.

Arkadaşlar öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilgilenipte cevap yazdığınız için Saçları kestirmenin bir zararı yokmuş en azından kestirenlere bir şey olmamış o yüzden saç kesilebilir Ama boya konusunda bende boyatmama taraftarıyım sonuçta evet kimyasal bir madde ve zarar vermesi düşük oranda olsa bile boyanmamalı saç..Zaten yengeciğim 5. ayında geriye kaldı 4 ay söylerim ben bir 4 ay daha sabreder... Allah'ım sizlere ve bebeklerinize sağlıklı bir ömür versinn

Boyayı uzmanlar önermiyor.Size kestirme ile anımı anlatayımAnnem sakın kestirme hamileliğin kısa sürer demişti.Saglıkcıyım ya hurafe geldi tabi.Sallama anne dedim kadına .12. haftamda gidip kırıklarımı aldırdım.3 gün sonra kanamam oldu ve hastaneye yattım şükürler olsunki bebegime bişey olmadı.Ama hastanede yattıgım gece sürekli rüyamda saclarımla ugrastım.Şimdi 36 haftalıgım ve erken dogum riskim var annem hala basıma kalkıyo sac mevzusunu

Acaba saçlarını kestirdiğin için mi öyle oldu... Belki de herkeste aynı etkiyi yapmıyor başkası gider kestirir bir şey olmaz ama sen gidip kestirdiğinde boyle şeyler olur.. Hayırlısıyla inşallah doğumun güzel geçer canımm...

ben de 17 haftalık hamileyim saçlarımı yeni kestirdim, böyle şeylere asla inanmıyorum. İnanmama imkan yok zaten, bilimsel dayanağını söylesinler varsa, bakarız o zaman:) benim arkadaşım da kestirdi saçlarını, ona annesi kestirme dediği halde, ama hiç bişey de olmadı, çocuğunu da sağsalim doğurdu şimdi mutlu mesutlar:) ama saç boyama konusunda endişelerim var, bence hamilelik süresince boyanmasa bişey olmaz heralde, sabredebiliriz. Boyadaki kimyasalların bize bile alerji yapma gibi riskleri varken bebeğe neler yapabilir kestirmek güç. Tabi hamileliği boyunca saçını boyatıp hiç bişey olmadığını söyleyenler de var ama bu saç kestirmeye benzemez:)) o yüzden sabredelim 9 ayı tamamlayalım sonra istediğimiz gibi boyarız nasılsa:))

bende kestirdim hepde kac kez
boyle seylere inanmak insani dinden cikarir kim demis sac kestirmek bebegin omrunu kisaltir hangi kitap yaziyo
ama boyatma konusunda hemfikirim
o sonucda kimyasal bi madde kremlere bile dikkat ederken hamilelikde tabiki boyatmak lazim kesinlikle

Hala inanmıyorum ama annemin gazabından tırstım saclarım belimi gecti lohusalıgada bişey derler diye onuda beklicem sonra kestiricem amin inşallah herkese hayırlı dogumlarr

saç kestirmekten ne olabilir ki?hamileliğim boyunca kaç defa kestirdim saçlarımı ,hiç de bir şey olmadı.aklıma da böyle saçma sapan hiçbir fikri sokmadım.boya hadi neyse ama kestirmekle ilgili anlatılanlar çok komik.

saç kesiminin tabikide bir zararı yok. ama boya için aynı şeyi söyleyemem. onun zararları var doktorum da bu konuda beni uyardı zaten. boyayı doğum sonrasına ertelesin bence.

saç kesiminin tabikide bir zararı yok. ama boya için aynı şeyi söyleyemem. onun zararları var doktorum da bu konuda beni uyardı zaten. boyayı doğum sonrasına ertelesin bence.

ben sacımı kestirdim. tamamen hurafe oldugunu düşünüyorum. hadi boya olsa kimyasal tabii zararı olabilir.kötü düşünmeyelim kötü olmasın....

38. haftama girdiğimde saçımı hem kestirip hemde boyatacağım..artık son haftalarda bir zararı olmaz diye düşünüyorum.hem saçlarım çok kötü oldular hemde doğum sonrası resimlerde biraz düzgün çıkmak istiyorum..zaten oram buram şiş olacak .saçtan yırtalım bari.

ben de 2 kere kestirdim zararı olacağına inanmadğım için.
bence bir şey olacağına inanırsan olur batıl inanç işte
inanıyorsan kestirme.
çünkü inandığımız şeyler hayatımızı şekillendiriyor.

tamam boya zararlıdır. Pekii beyazlayan saçları nasıl kapatabiliriz. önerisi olan varsa pek makbule geçecek.

canım ben saçlarıma kahverengi rimel sürüyorum bayağı kapatıyor yıkayıncada çıkıyor saçın siyahsa sende siyah rimel kullan derim.bayağı kapatıyor beyazları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…