HAMİLELİKTE SAÇ KESİMİ

yorumlar hep o yönde zaten canım ama düşününce saçlarım şuan çok uzun ve uçlarından kestirmeyi düşünüyorum. vücud daha kısa saçı besleyecek kestirdikten sonra. şuan daha çok besin harcamıyor mudur bukadar saçı beslemek için. kafamda deli sorular. :işsiz: haftaya randevum var doktora sorup kurtulucam :KK48:
ay bilmem ki şimdi çok uzadımı kırıldımı artık yavaşlama oluyor nedense :) ben kesmiştim saçımı ilk aylarda çok uzundu hava sıcak bunaltıyordu gece terletiyordu ama saçım şimdiye uzadı yine daha kestirmem galiba :)

belki ilk haftalarda bebeğe giden besin saçını kestirdiğinde uzaması için ona gider diye düşünülmüş olabilir mi :) tahmin
benim doktor biraz pimpirikli açıkcası :KK48:ben heterozigot taşıyıcısıyım kendisi de heterozigot taşıyıcısı tekrarlayan düşükleri olmuş benimde oldu :KK43: bir hamileliğinde saçlarını kendiside kestirmiş kaybetmiş bebeğini ,tabi kaybı saç kestirmeye baglamadı ama kestirmeni önermiyorum dedi,ilk gebeliğimde bende kestirmiştim açıkcası ,oyuzden kestirmeyi düşünmüyorum bu sefer, herkesin kendi görüşü ,arzu eden kestirir istemeyen kestirmez :)

benim doktor biraz pimpirikli açıkcası :KK48:ben heterozigot taşıyıcısıyım kendisi de heterozigot taşıyıcısı tekrarlayan düşükleri olmuş benimde oldu :KK43: bir hamileliğinde saçlarını kendiside kestirmiş kaybetmiş bebeğini ,tabi kaybı saç kestirmeye baglamadı ama kestirmeni önermiyorum dedi,ilk gebeliğimde bende kestirmiştim açıkcası ,oyuzden kestirmeyi düşünmüyorum bu sefer, herkesin kendi görüşü ,arzu ede kestirir istemeyen kestirmez :)
yani genelde emin olmayınca nolur nolmaz diye yapmamak daha huzur verici oluyor.Allah meleklerimizi korusun sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin :)

benim doktor biraz pimpirikli açıkcası :KK48:ben heterozigot taşıyıcısıyım kendisi de heterozigot taşıyıcısı tekrarlayan düşükleri olmuş benimde oldu :KK43: bir hamileliğinde saçlarını kendiside kestirmiş kaybetmiş bebeğini ,tabi kaybı saç kestirmeye baglamadı ama kestirmeni önermiyorum dedi,ilk gebeliğimde bende kestirmiştim açıkcası ,oyuzden kestirmeyi düşünmüyorum bu sefer, herkesin kendi görüşü ,arzu eden kestirir istemeyen kestirmez :)
bırakalım uzasın ozaman canım acaba diyip üzülmektense kestirmeyiveririz napalım ;)

bırakalım uzasın ozaman canım acaba diyip üzülmektense kestirmeyiveririz napalım :KK66:
benim uzaması degil problem ettiğim çok dökülmeye başladı ve cok cabuk yaglanıyor ,hergün yıkamakta saçı yoruyor acıkcası insanı ama dediğin gibi kafada soru işareti kalmasındansa kestirmemek en iyisi ;)

benim uzaması degil problem ettiğim çok dökülmeye başladı ve cok cabuk yaglanıyor ,hergün yıkamakta saçı yoruyor acıkcası insanı ama dediğin gibi kafada soru işareti kalmasındansa kestirmemek en iyisi :KK66:
canım hergün yıkamak da dökülmeye neden olabilir. en azından birgün toplayarak falan idare et gün aşırı yıkamaya çalış. zaten bisüre sonra saçın bu döngüye uyum sağlar diye düşünüyorum

canım hergün yıkamak da dökülmeye neden olabilir. en azından birgün toplayarak falan idare et gün aşırı yıkamaya çalış. zaten bisüre sonra saçın bu döngüye uyum sağlar diye düşünüyorum
evet haklısın,bir de hindistan cevizi yağı sürüyorum iyi geldi bakalım ,bir şekilde idare edecez.

Doktorunuz da babtıl inançları olan biriymiş, benimde inandığım batıl inançlar var malsefki ve inanmak mantık işi olmuyor.

Canim bende kestirmek istemisdim fakat annem duyunca bi kizdi manyakmisin falan hamileyken sacmi kesilir diye sebebide annem gencken bi arkadasinin sacini kesmis o arkadasda hamileymis oracikda dogum sancisi baslamis bebegini dogurmus onun üstüne herkez anneme demis hamilelerim saci kesilmez bu nasil bi cahillik falan filan diye tabi bide kuzenim 5 aylikken bebegini kaybetti tabi oda kestirmisdi oda kaldi kafalarda. ben nekadarda batil inanc desemde icime bi süphe düsütü doktoruma sordum oda kesme dedi nedeni ise saci kesince sac uclari vucutdan cok vitamin aliyormus bebege lazim olan. tabi bunun üstüne kestirmedim ila vardir biseyki böyle bi söylenti cikmis diye düsüniyorum. :)
(Bizimkiler ömrü kisalir degilde cocugu düsürürsün diyorlar)
Evet batıl gibi gelse de insanın içinde tereddütler kalıyor. Haklısınız

Back
X