hayret bişi ya o nemiş öyle gidiyor sizen başkasına söylüyor, belki saklamak istiyorsunuz.bende gidiyim kayıt yaptırıyım bari apt basmadan görevlilierEvde olduğum halde görevli giriş kattaki komşuya uğramış, adımı verip hamile olduğumu söylemiş!.....
Şoktayım, benimle ilgili özel bir haberi henüz ben söylemeye uygun görmeden bütün apartman öğrendi bu sayede anlayacağınız.
Uygulama güzel ama uygulayan işleri karıştırdı. Bu ÖZEL DURUMU gelip bütün apartmana ilan edip benim kapımı çalmayan görevliyi görevini yapmaya davet ediyorum. Sizinde başınıza gelebilir diye paylaşmak istedim
benim gittiğim özel hastane direk bildrimiş beni aradı hemşire çağırdı kaydımıda yaptı her ay takip ediliyorum ilk aşımızıda olduk hatta bana aile hekimi david yazdı benim kafama takılan da buydu aslında david sizlere de yazıldı mı ?kullanan var mı ?
canım davıd 3 diye bi damla varya hani bebeklerede veriliyoo davıdla alakası yok yani
canım davıd 3 diye bi damla varya hani bebeklerede veriliyoo davıdla alakası yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?