Bizim aile hekimide benim hamileligimi cok duzenli takip ediyor henuz tanısmamıs olsakda:)slm kızlar bende bugun saglık ocagına gıttım banada dvit 3 verdıler aynı zamanda maltoferı de doktorum vermıstı kulanmam gereklımı bılmıyorum bu dvıtı yoksa doktora mı danısmalıyım kafam cok karıstı
Valla benim doktorum ben sana olcağın aşıları söylerim eczaneden alır yaptırırsın dedi hiç gerek yok dedi.Tetenoz diye karma yapıyorlar dedi.Doktoruma güveniyorum ve 14.haftadayım daha kayıt bile olmadım :)
Bende hala kararsızım :/ ama yine de kayıt olucam ben eczaneden alıp aşıyı sağlık ocağına götürüp yaptırcam bilemedim :/bende 10 hafta+2 günlüğüm sizin gibi kayıt olmadım ama kararsızım..
Sağlık ocağı kontrollerinden memnun olan da var olmayandamesela ben
Aile hekimi beni gebeymişsiniz niye gelip kayıt olmadınız diye arayınca şok olmuştum. Neyse gittim kayıt oldum 2 doz aşımda bitti geçen aylık kontrole gelmediniz diye aradılar. Dedim yarın doktora gitcem zaten doktorun yaptığı testleri birde götürüp sağlık ocağına veriyorum.... doktora gittim sonra aile hekimine uğradım testleri bıraktım konuştum 2 gün sonra yine hemşire aradı gelmediniz diye bende dedim geldim doktorla görüştüm yok illa o da görecekmiş vallahi bana fenalık geldi artık zaten şeker çıktı hem kadın doğuma gidiyorum hem dahiliyeye hem diyabet merkezine hemde diyetisyene.... zaten 4 ayrı doktora görünüyorum birde sağlık ocağı araya giriyor bugün gitmişim nts de kalp atışlarını dinlemişler bütün testleri yapmışlar ayrıntılı usg bakılmış daha elindeki çubukla kalp atışını ölçüp kalp atışları normal demesin mi delirdim orada biliyorum normal olduğunu zaten 2 saat önce kendi doktorumda söylemişti. Bütün gün doktor doktor gez mecalin kalmasın birde sağlık ocağına git gereksiz yere
Hayır ben bi soracağım olsa rahatsız hissetsem bir sıkıntım olsa giderim ne diye her dakka arayıp taciz ediyorlar bunaldım valla sağlık ocağından
insanlara iyilik yaramıyor sanırım,
ben ilk sağlık ocağına kaydolduğumda yeni evli olduğumu öğrenince gebe kalırsan haber vermen gerekiyor dedıler. arada bir de arayıp sordular. şimdi hamileyim ve sağlık ocağını aradım. normalde özel hastaneye gidiyorum. gebelıkte kan testıne bakmak ıcın bıle 25 tl aldılar ozelde. ozele gıtme gel hem kaydını yapalım. hem tahlıllerını yapalım ozelde ucretlı dedı ebe. hem takıp edıyorlar hatırlatıyorlarsa ınsanlar daha ne ıstıyor anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?