hamilelikte seker yuklemesi

gsmpy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2009
322
0
96
Ankara
21 haftalık hamileyim gelecek ay şeker yüklemesi olcak yaptıran varmi zor gibi sanki ac karına 1 ton şekerli şu...

Çokda kötü değil canım merak etme sadece biraz miden bulanıyor aç karna o suyu içtiğin için. Napalım herşey bebişlerimiz için :emir_bebek:

21 haftalık hamileyim gelecek ay şeker yüklemesi olcak yaptıran varmi zor gibi sanki ac karına 1 ton şekerli şu...

aksam 8!den sonra bısey yemeden gıdıyosun ben zorlanmadım içinde limon vardı o yuzden rahattı yanında lımon gotur ıstersen ac karnına zor tabıkı :) bayılırsan falan kusarsan ertesı gun tekrar yapıyolar aklında olsun rahat ol pozıtıf ol stres yapma onlar bıle sekerın cıkmasını saglıyoo :)

gece 12 den sonra bir şey yeme.aç karnına git ve suyu bir dikişte tadını almadan içmeye çalış.yudum yudum içersen daha çok miden bulanır.indir mideye:40:o kadar da kötü değil.biraz miden bulanabilir.

ay öylemi yapılıyor şeker yüklemesi benim kusarım kesin :18: bende sanıyordum ki damardan falan bişi veriyolar güldüm kendime :) onun yerine 1 kalıp çikolata yedirseler olmuyo muu :49:

kızlar şeker yüklemesini tavsiye ederim,benim 50lik şeker yüklemesinde değerim yüksek çıkmıştı ve ben hazır meyve suyu hazır şeyleri gerçekten iyi tüketirdim,bıraktım hiç içmedim hazır meyve suyu ve yediklerime biraz dahadikkat ettim,100lük yüklemem normal çıktı ve içim rahatlamıştı,bu arada 50lik zor değil

nasıl bi su içiriyolar miktarı nekadar mış peki...
ben 6aylık oldum bi kaç gün sonra gidicem teste...bakalım ne çıkıcak..

Ne kadar Bisey bilmiyorumki bir dikiste icebileyim....bakalum gorcez yazarim yaptiktN sonra

O kadarda kötu bişey degıl kızlar benıde çok korkuttular yok bayılırsın şöyle olur böyle olur falan dıye ama bugun gıttım ac karna önce kan verdım sonra kuçuk pet şişe ıçıne glukoz atıp verdıler yanımda lımonda göturdum onu sıktım içine çok hafıf tatlı bı serbet gıbıydı zaten ac oldugunuz için hemen içilio içtikten bır saat sonra tekrar kan verılıyo bırde ıdrar bu kadar sadece kesınlıkle tatlı seyler yemeyen ben bıle yaptıysm kolaylıkla sızde yaparsınız ;))

arastirdim ogrendim sekerlui su deyince midem bulanmaya basladi zor is ben kusarim :26:

ay ben okuyunca bile midem kalktı şekerli su ben çayı falanda şekersiz içiyorum. azcık şeker katılsa hemen midem bulunuyor. inşallah kolay olur. bir dikişte içmek tadını almamak mantıklı. allah kolaylık versin. umarım sonuçları temiz çıkar herkesin..

kızlar hiç korkmayın mideniz falan bulanmaz bi dikişte içmeye bakın şekerli su alt tarafı bişey yapmaz hemen geçiyo zaten agzınızın tadı ben bu arada tok karnına yaptırmıştım oglumda bunda nasıl olucak bilemiyorum ama genelde hep aç karnına duydum

kızlar benim merak ettigim su eger seker yüklemesini yaptırmasak ne olur?
Ben maalesef yaptıramayacagım cünkü eşim 3 aydır işsiz ve sigortamız bitti.

Bütün hamilelerin yaptırması gerekiyor mu yoksa doktorunuz gerekli gördüğü için yapılan bir işlem mi...?

içilmiyecek kadar kötü değil korkmayın yanıızda sıkılmıs lımon suyu göturun içmeniz daha rahat olur butun hamılelere gerekıyo eger seker varsa bebek asırı kılo alıyo ve akcıger gelısımını yavaslatıyo bu yuzden onemlı . dıyet verıyolar eger dıyetlede gecmezse ılaç veya ınsulın ıgnesı veıryolar.yaptırın.

ben de geçen hafta yaptırdım şeker yüklemesini çok korkarak gitmiştim ama soğuk suyun içine karışımı yaptılar iki bardakta içtim o kadarda kötü değil korkmayın kızlar...

Back
X