Hamilelikte Sex

O tamamen senin kararına ve rahatlığına bağlı canım.
Eğerki sağlıklı bir hamileliğin var ise ve sende herhangi birşeyden şikayet etmiyorsan; son güne kadar yapılabilir. a.s.

ben ne kadar yanlış biliyormuşum 4 aya kadar yapılır sanıyordum...genelde eşlerde aldatma oluyor ya hamilelikte....içim rahatladı şimdi sağol cnaım.

Aldatmamı ne münasebet:1shok:
sen adamın çocuğunu 9 ay karnında taşıcan oda seni aldatıcak ölemii:uhm:
Allah bu düşüncede olan zihniyetleri herşeyi cinsellik sanan şahsiyetleri ıslah etsin!

İkisinde de 9 ay devam ettik. Hiç bir sorun yaşamadık. İki arkadaşım hamilelik boyunca hiç seks yapmadıklarını söylediler. Pek de inandırıcı gelmedi bana. Durulur mu 9 ay? Üstelik ne gerek var.Bi keresinde bana ilaç vermişti doktor, 2 hafta yasaklamıştı. Biz 1 hafta ya durduk ya durmadık.Tabii doğumlardan sonra mecburen bekliyosun.

İlk üç yasaklıyorlarmış sanırım çocuğun düşme tehlikesi olduğundan Fazla sarsıntıya gelmez düşüverir diye.Ama tabi hamile kalanlar daha iyi bilir.

ben hamileliğimi öğrendiğimden beri gayet de güzel duruyoruz..
dayanması zor oluyor ama yapacak bir şey yo.riskli bir hamilelik geçiriyorum..tehlikeye atmak istemiyoruz ikimizde..
ama sorun yoksa son aya kadar yapılabilir.

ben hamileliğimi öğrendiğimden beri gayet de güzel duruyoruz..
dayanması zor oluyor ama yapacak bir şey yo.riskli bir hamilelik geçiriyorum..tehlikeye atmak istemiyoruz ikimizde..
ama sorun yoksa son aya kadar yapılabilir.

güzel cimcimemiz sağlıkla dünyaya gelsinde gerisi nasıl olsa olur böcekim:CüvCüv:Şeniz

ben ne kadar yanlış biliyormuşum 4 aya kadar yapılır sanıyordum...genelde eşlerde aldatma oluyor ya hamilelikte....içim rahatladı şimdi sağol cnaım.

canım bunu sana eşin mi dedi yoksa eşim beni aldatımı diye düşünüyosun :kızgın:

amileliğin tehlikeli geçerse yapmayabilirsin eeeeeee o zaman aldatılcanmı bunu kim bilebilir iyi gideceğini herşey olabilir

nolur bana eşim bu zihniyette bir insan değil de yoksa çok kızdım benkötükedihüsokötükedihüso

hamileligimi ögrendikten sonra 1 hafta tatil yaptık sonrası malum tabi:oklava: :roflol::roflol: o gün bu gündür normal hayata devam ediyoz allaha şükür bir sorun yok,olmadı da:nazar:

kıslar benim de 5 hafta btcek doktora sormayı unuttum acaba ilişki yasak mı netten baktım sorun yok deniyor ama korkuyorum ben.

hamılelıgınde sorun olmadıgı surece yanı dusuk rıskı, erken dogum, acılma vs gıbı sorunlar olmadıgı surece saglıklı bır sekılde doguma kadar devam edebılır dedı doktorum

ama bizim gibi riskli olunca doktorum ilk önce ilişki yasak diyor nasıl yapıcan bu durumda. gerçi bizde birleşmeden yakınlaşıyoz anlayın işte

nedir bu aldatma meselesi yahuu
ben eşime çok güveniyorum ama evliliğimizin ilk zamanlarında sormuştum
ben hamile kalsam gözün dışarıya kayar mı diye
o da nerden çıktı yaa dedi
ne bilim hamilelikte oluyomuş ölee şeyler dedim de bana kızdı
sen benim çocuğumu karnında taşıcan doğuracan da ben de öyle bi halt yicem hı demişti

allaha şükürler olsun ki bölee bi eşim var

hem hamilelikte aldatacak eş her fırsatta aldatır demekki aldatmaya hazır bence
çok sinirlendim yaa ne dicemi şaşırdım ondan
saçmalayabilirim

doktorum 8. aya kadar dedi ilk 2 ay bizde durduk ne olur ne olmaz diye hemde cok güzel durduk eger sırf bu yüzden aldatılacaksam hiç durmasın yanımda daha iyi :kızgın::1closedeyes:

Back
X