Hamilelikte Sigarayı Bırakamayanlar Doluuşuuunn!!

gunesmk yok canım ben bıraktım. ilk zamanlar yakıp 1-2 fırt aldım attım . gunde bazen 3 bazen 2 sefer. sonra tamamen kestim. bende ne kusma ne bulantı ne tiksinme... hiç mi bisey olmaz arkadas çok zorlandım o yuzden. hala zorlanıyorum.

Bende aynı durumdayım 1-2 sonra atıyorum tamamen kesmeye çalışıyorum

Hanimlar aranizda hamilelik doneminde soft sigara kullanan varmi nikotini 0.1 olan silimin kısası ???

Ben kullanıyorum 0.1 lik günde 2-3 tane doktorumun bilgisi dahilinde
Benimde doktorum gunde uc tane verdi canim normal sigaradan cok daha iyidir umarim hepimiz bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz ben cok sinirli biri oldugum icin hamileligimde sitresli geciyor malesef birakamadim (

hamilelikde sigarada neyin nesiymiş normal yaşamda bile yasak yazık günah karnınızdakılara kendinizi düşünmuyorsanız onları düşünün hiç olmazsa

Benimde doktorum gunde uc tane verdi canim normal sigaradan cok daha iyidir umarim hepimiz bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz ben cok sinirli biri oldugum icin hamileligimde sitresli geciyor malesef birakamadim (
Bende aynı durumdayım stres yapma canım o daha zarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…