Hamilelikte sinir

gunduzgece123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
2.329
1.502
63
Bugunlerde cok kotuyum asiri bir sinir var(ortada bir sebeb yok sin bebegime zarar veriyorum. Gecen gun doktor hafif kasilmalarin baslamis dedi. Ne olur yardim edin.
Not ekleme: ordada bir sebep yok sinirlenmeye deger bir sey yok aslinda

Son düzenleme:
Neye sinir oluyosan onu hayatından çıkart. Gerginlik sinir hatta sinirlenince kendini kaybetme bendede oluyo ne yaptığımı bilmiyorum gözüm dönüyo sanki.
Şimdi o sinir olduğum şeyler olmadan önce önlemimi alıyorum biri sinir edecekse terkediyorm orayı yada susturuyorm.

Neye sinir oluyosan onu hayatından çıkart. Gerginlik sinir hatta sinirlenince kendini kaybetme bendede oluyo ne yaptığımı bilmiyorum gözüm dönüyo sanki.
Şimdi o sinir olduğum şeyler olmadan önce önlemimi alıyorum biri sinir edecekse terkediyorm orayı yada susturuyorm.
Ortada bir sebep de yok daha dogrusu sinirlenmeye deger bir sey yok. Ben de buna uzuluyorum. Durup durup olmadik seylere sinirleniyorum.

Sinirlendikten sonra sakinlesince cok.uzuluyorum. :KK61:cocuga resmen zarar veriyorum. Suan saglik durumu iyi gibi dogdukdan sonra anlasilcak.asil.

Bazen inan biri benle tartissada dovsem diye dusunuyorum. O kadar kotu oluyom. En kotusu yanlizim esim 10 gidiyo 11,30 geliyo oda uzuluyo aslinda. Ona bir sey ekmek parasi. 12 saat calisiyo.

Bazen inan biri benle tartissada dovsem diye dusunuyorum. O kadar kotu oluyom. En kotusu yanlizim esim 10 gidiyo 11,30 geliyo oda uzuluyo aslinda. Ona bir sey ekmek parasi. 12 saat calisiyo.
Şu iki hafta benim eşimde öyle. Ben bide çok sinirlenince ağlayan bi tipim :) zırt pırt herşeye ağlıyorm evladım yazık üzülüyodur :) bazen hiç neden olmadan da insan gergin olabiliyo canım dua en faydalısı..

Ben de oyleyim.durduk yere 2 gun kustum.kim ne derse sinirleniyorum.normal bence.iki canliyiz.onlarin bize ihtimam gostermesi gerekiyor.ama nerde

Bugunlerde cok kotuyum asiri bir sinir var(ortada bir sebeb yok sin bebegime zarar veriyorum. Gecen gun doktor hafif kasilmalarin baslamis dedi. Ne olur yardim edin.
Not ekleme: ordada bir sebep yok sinirlenmeye deger bir sey yok aslinda

Kasılmalarını nasıl anlıyor dr canım. Sinir maalesef genelimizde oluyor :/

Doktor nst ye soktu daha dogrusu iki kere kahverengi akinti gelmisti. Ondan soktu hafif hafif kasılmaların var dedi ilac verdi.
Sinirlenmenle kahverengi akıntı arasında bi iliski varmı yoksa başka bi nedendenmi geldi bende son 1 haftadır hiçbi sebeb yokken aşırı sinirleniyorum tabi bide kaynana faktörude var son 2 gündür sağ kasikta aşırı kasılma ve ağrı var şimdi bende korktum daha ben 5 aylığım :(

Sinirlenmenle kahverengi akıntı arasında bi iliski varmı yoksa başka bi nedendenmi geldi bende son 1 haftadır hiçbi sebeb yokken aşırı sinirleniyorum tabi bide kaynana faktörude var son 2 gündür sağ kasikta aşırı kasılma ve ağrı var şimdi bende korktum daha ben 5 aylığım :KK43:
Korkutma kendini gene doktoruna sor belki benim gibi nts ye sokar baska sebep de olabilir.

Bu arada hamilelik sekeri cikti kizlar. Galiba oda sinir sitresden cikiyomus. Bu sitresi siniri nasil egelliyecem

Bende normalde zaten gergin bir tipimdir bide ustune hamilelik eklenince ikiye katladi resmen ilk uc ay boyle gecti aglama kirizleri ki kolay kolay ağlamam kendime engel olamama ama cok sukur hamdolsun artik daha az gerginim arada olmuyor degil cok sukur ilk gunler gibi degil en kotusude sakinlestiginde bebegimi uzdugum icin cok vicdan yapiyordum :110:

Bende normalde zaten gergin bir tipimdir bide ustune hamilelik eklenince ikiye katladi resmen ilk uc ay boyle gecti aglama kirizleri ki kolay kolay ağlamam kendime engel olamama ama cok sukur hamdolsun artik daha az gerginim arada olmuyor degil cok sukur ilk gunler gibi degil en kotusude sakinlestiginde bebegimi uzdugum icin cok vicdan yapiyordum :110:
Aynen bende oyle. Ona zarar veriyormus gibi hissediyorum.

Gecen gün yogurdum tutmadı diye ortalığı kırdım geçirdim ağladım bagardim kesme tahtasini kırdım.. sebep neydi yoğurt tutmadı. Bunlar hep hormon canım.

Back
X