slm arkadaşlar ilk öncelikle verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim gerçekten neyin normal olduğunu pek bilmiyorum yazılarınızı okuyunca daha rahatlamış hissettim kendimi teacher3510 çalışmıyorum canım yaaa buda beni üzen bi durum çünkü maddi durumumuz ii değil bu dönemde aslında hamileliği düşünmüyordum eşim ok ile korunuyodu hamile kaldığımda şaşırdım ama allah nasip etmiş rızkınıda verir diyorum bebeğime kıyamam bide arkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim bi kaç şey daha var biz eşimle akrabayız teyze çocukları oluyoruz ama birbirimizi tanımıyoduk ve tanıştığımızda bie bunu bilmeden sevgili olduk ve sonrasında bu durumu öğrendik ve ayrıldık çünkü bizde bu olay kesinlikle kabul edilecek bişey değil ama çok sevdik ve sonunda evlendik yani buda beni korkutuyor evet eşim çok destek ama sürekli ona anlatarak onuda sıkamk benden uzaklaştırmak istemiyorum burda bayanların birbirine her konuda destek olduğunu gördüm ne olur benide aranıza alın
bende daha 5 haftalık hamilem,ilk gebeliğim böyle değildi.çok tahammülsüzüm bide etrafımdaki insanlarda anlayışsız,eşim askerde izne geldiğinde hamile kalmışım.çooook üzgünüm bu gün nasıl bir canavara dönüştüm bilemiyorum 2 buçuk yaşındaki oğlumu çok kötü dövdüm
. İlk bebegim kucukken cok sinirleniyordum cok bagiriyordum depresyondaydim tam 2 senedir hersey duzeldi derken iki gundur tahamulsizim yine bagiriyorum cocuga buyumus artik cok uzuluyor bende ondan daha fazla uzuluyorum20 haftalık hamileyim bende aşırı sinir var. Bazen duruluyorum ama bazen aşırı sinir kaygı. Yani gerçekten zor bir dönem.
Arkadaş gerçekten önemli insan içini döker rahatlar kızınızın sınıfından velilerle tanışsanız mutlaka kafanızın uyuştuğu birisi çıkar ya da komşuları da deneyebilirsiniz.. herkesin de öyle bisürü arkadaşı olmuyo zaten bi kişi bile olsa sizi rahatlatır.. olmadı burda dökün içiniziMerhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bende çok sinirliyim birde birinci sınıfa giden kızım var ona çok bağırıyorum çok yanlız kalıyorum eşim yurtdışında çalışıyor kafayı yemek üzereyim yardım edin bana da lütfen hiç arkadaşım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?