Hamilelikte Su Tüketimi

Sevgi0516

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2025
33
25
3
Merhaba hanımlar, su içmeyi genelde ertelerim şu anda 5+1 haftalık hamileyim Dikkat etmeye çalışsam da yine düzenli içmediğimi fark ettim. Su bu dönemlerde daha önemli biliyorum, herkes de bunu söylüyor. Bu konuda tavsiyeleriniz var mı, herhangi bir uygulama ya da alışkanlık kazanmak için bir tavsiye gibi. Şimdiden teşekkürler.

Ben 19 haftamdayim 16 haftaya kadar mide bulantisi kusma yasadim icemedim yeni yeni icmeye basliyorum oda aklima geldikce bu yuzden surekli sisenizi yaninza alin gordukce bi yudum dahi olsa icin

Ben 19 haftamdayim 16 haftaya kadar mide bulantisi kusma yasadim icemedim yeni yeni icmeye basliyorum oda aklima geldikce bu yuzden surekli sisenizi yaninza alin gordukce bi yudum dahi olsa icin
Teşekkürler elimden geldiğince alıştırmaya çalışıyorum kendimi

Yanınızda içi termoslu paslanmaz çelik bir şişeniz olursa içine hem koku olmaz hem de soğuk suyu koyup içersiniz su sıcaklamadan rahatlıkla ben öyle yapıyorum hem de şişe doldurma sayısından kaç lt içmişim hesaplayabiliyorum

Merhaba. Ben motivasyon matarası kullanıyorum. Pipetle yudum yudum içince daha fazla içebildiğimi fark ettim. Böylelikle bir anda yüklenip sık sık lavaboya da çıkmış olmuyorum. Su uzun süre vücudumda kalıyor gibi hissediyorum Ama mutlaka tüketin, ihmal etmeyin. Hamilelikte su tüketimi gerçekten çok önemli.

Su sıcaklamadan içmek iyi fikir

Evet yavaş yavaş içmek daha mantıklı

Cam bir şişe alabilirsiniz. 1 litrelik. Günü üçe bölün. İşte sabahtan öğlene kadar 1 litre , akşam 6 ya kadar 1 litre, 6 dan uyuyana kadar 1 litre şeklinde hedefiniz olsun. Öyle yapınca bitiyor.

Diyetisyenim her tuvalet sonrasi bir bardak ic demişti :) benim cam sisem var gunde 3 litre iciyorum

termosla gezdim ben. hala daha aynı alışkanlık devam ediyor. sırf şevke gelmek için de termosa iyi para verdim hani o kadar para verdim içmek zorundayım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…