- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.161
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
Canım bende 2 litre içiyorum günde 1 bardak içmediğim olurdu eskiden şimdi en az 10 bardak içiyorum mide bulantısı yapınca bırakıyorum araştırdım ceviz muz salatalık yiyin dediler çok su içmeyince bende öyle yapmaya çalışıyorum da günde 2 3 litre arası için diyor illa 3 litre içeceğim diye mideni bulandırma
Ya inan şu enfeksiyon ve mantar olmasa günde 4 bardaktan fazla icmem zorla içiyorum resmen ya
Peki ne yapıyorsunuz bebeğin durumu nasıl? Nasıl takviye yapıyorsunuz su çok önemli bende tiksindim çok yiyecekten ve sudan ama mecburen içiyorum Rabbim evlatlarımızasağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallahbende içemiyorum günde yarım litre ancak
tiksiniyourum sudan kokuyor
Allah sağlık sıhhat versin, sen yine de dediğin gibi tedbirini al, beslenme konusunda su da dahil olmak üzere diyetisyenlerden yardım alabilirsin. Ben normalde de çok su içtiğim için zorlanmıyorum, umarım bir çare bulabilirsin.Kızlar 1. Gebeligim kayıpla sonuçlandı 6 aylikti enfeksiyon vardı kanamam vardı. O yüzden ister istemez bu hamileliğimde sıkıntı yaşamak istemediğim için sizlere sorup yardım almaya çalışıyorum aslında hamile kalmadan enfeksiyon tedavisi görmüştüm geçmişti sonra hamile kalınca hem mantar oluştu hem enfeksiyon o yüzden ister istemez endişeleniyor insan olumlu düşünüyorum ama tedbir de almaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?