HAMİLELİKTE SU TÜKETİMİ

hamile kalmadan önce abartmıyorum 4 litreden fazla içerdim
hamile olduğumdan beri bulantılar yüzünden bir litre içebilsem ne mutlu ((((

Ilk defa gece wc ye kalkmadim dün 2 buçuk ltre hep gündüz içtim akşam 8 den sonra pek icmedim normalde yatmadan önce 2 bardak su içerdim 2 defa kalkardim bu derdi olanlara duyrulur

Su hamilelikte muz vs gibi yiyeceklerle onu içemezsen bunu yemelisin gibi karşılaştırılamaz suyun hayati bir önemi var hem vücudunuzun ödem toplamaması açısından hemde bebeğin daha verimli beslenmesi açısından.. tuvalet sıkıntınız var ise suyu birden tüketmeyin mesela gün içinde 10 bardak içebiliyorsanız bunu birden yapmayın bardağı doldurun 10 dkda bir yada ne biliyim yavaş yavaş tüketin hem tuvalet sıkıntınız illa olacak ben gece en tatlı uykumdan defalarca uyanıyorum ama hiç bu kadar sıkıntı yaptığımı hatırlamıyorum

tatlım zaten bu konu bu yüzden açıldı diğer insanlarda şu durumu nasıl yada sürekli wc ye gitmek normal mi okudukça içim rahatladı bir tek ben öyle degilmisim herkeste aynı olan bir şey doğrudur diye düşünüyorum mesela sen de gece sürekli a
klkiyormussun doktor normalde 2. Trimester döneminde wc ye gitme sıklığı azalır diyor bana göre de şu içme azalmadigi müddetçe wc ye gitme de azalmiyor sizden de gördüğüm kadarıyla durum böyle sevindim o yuzden

Dün ablamla da konuştum onun da iki bebeği var sağlıklı maşallah . Kendini zorlama icebildigin kadar için en önemlisi son aylar o zaman bebeğin daha çok ihtiyacı oluyor dedi . Kafam rahat olsun dünya benim oluyor

Endişe edecek hiç birşey yok benim bebeğin eşi aşağıda olduğu için hala sık gidiyorum tuvalete genelde erkek bebeklerde sık görülen bişeymiş o yüzden bana doktorum hiç 2.trimesterda azalır vs demedi şayet eşi yukarıda olup tuvalet sıkıntısını yaşayan bir sürü arkadaşım akrabam var

normal canım wc'ye kalkman. Benim evden çıkmadan hiç birşey yok mesela arabaya binince tuvaletim geliyor. Eşim gülüyor bana Bir anda geliyor çünkü. Değişik bir şey

Kabizlik sorunu cekenler war mii? Ben bayadir tuvlet yapamıyorum duzgunce yaklasik 1 aydir.ne iyi gelir??

Kabizlik sorunu cekenler war mii? Ben bayadir tuvlet yapamıyorum duzgunce yaklasik 1 aydir.ne iyi gelir??
Bende var hatta artık zor yaptıgım icin kanama yaptı doktor komposto tarzı seyler tuketmemi soyledi sıvıya agırlık ver dedi simdi aksam uzeri oldumu mesela sıvı seyler tuketmeye baslıyorumki uyumadan once kabızlıgım gecmis olsun yoksa gazdan uyuyamuyorum

Benim de öyle. Normal mi acaba :S eşim wc kapisinin önüne yatak atcam yada lazimlik aliyim diyo içtiğim gibi alttan sıkıştırıyor hemen, su direk aşağı inermi ki

baya vicdan azabı çekiyorum ama zorladığım zaman çıkarıyorum
doktorum bebeğn gelişimi iyi hatta 1 hafta önden gidiyor dedi ama tabi bundan sonra benim yediklerimden daha çok faydalanacağı için daha endişeliyim

Rabbim bizlere de 20. haftayı görmeyi nasip etsin inşallah canım hepimizin evlatlarını esirgesin salatalık ve muz ye yiyebildigin kadar 3.aydan sonra direk Annenin yediklerini alıyor bebekler çok da zorlama kusma o daha kötü yapıyor insanı Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Gunde en az 3 litre tuketin diyorlar çok zorlanıyorum wc den çıkamıyorum sürekli git gel yapıyorum içince icmeyince de yanlış mı yapıyorum diyorum

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım.. evdeyken neyse de dışarı çıkacaksam korkudan su içemiyorum..

Kuru kayısı ye canım hatta günkurusu ye bence o daha iyi.. aç karnına yiyebiliyosan öyle ye yiyemiyosan yatmadan ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…