HAMİLELİKTE SU TÜKETİMİ

sorunun varsa tabiki elinden geleni yapmalısın.su içmek iyi geliyorsa katlanacan ama böyle leblebi galeta tarzı şeyler susatır ya onlardan ye işin belki kolaylaşır :)

ben 2 lt ıcebılıyorum - bak sımdı portakal zamanı gelıyor al sıkma portakal onlardan ıc sonucta oda bır nevı su kaybını onler - yada dırekt olarak ye - salatalık ye mesela - kalan kısmı sulu gıdalarla gıder -

birde ben her markayı içemiyorum canım iki marka var içebildiğim sadece diğerlerini asla içemiyorum sen de de öyle birşey olabilir belki dene bence nisanyagmurumm

o marka olmasa hiç su içemeyecektim heralde ben
tat çok önemli ya gerçekten normalde bekarken hep hazır suya alıştım annemler aritici taktırdı ona çok alıştım ve cok seve seve iciyodum evlenince 2 yıl sonra Çeşme suyuna geçtik şu temiz diye sonra tadı değişik geldi alıştım bir süre sonra. Tekrar hazır suya başladık ondan da tat alamadım şimdi eşimi sucluyorum

bende çok fazla su içemiyorum özellikle bu aralar yanma olduğu için midemde doktor çok zorlama o yüzden dedi yoksa bulantı yapıyor daha çok bol bol salatalık tüketebilirsin mesela içemediğin zamanlarda

O kadar suyu ben de içemiyorum ve içmelisiniz diyorlar dediğiniz gibi bu defa da çok tuvaleti geliyor insanın.Yanında şişe bulundurmaya çalış o zaman farkında olmadan içiyorsun

su için için , iyidir su ben suyu sanırım ihmal ettim ya da kan sulandırıcı takviyesine ihtiyaç olucak , çünkü suyum tehlike sınırında olmasa da normal seviyenin biraz altına inmiş, doktorum endişlenmene gerek yok ama günde 3 litre şart dedi o yüzden siz de içebildiğiniz kadar için kızlar

Hamilelikte su içmesek bile tuvaletimiz geliyor sürekli bol bol için ben gelip gidip içiyorum..bir de bebeğin plasentasi için çok önemli sonuçta bebek onun içinde gelişip büyüyor oradan sağlıyor her türlü ihtiyacını..usg de bile farkedebilirsiniz doktor yazıyor oraya amniyon yeterli ya da yetersiz diye ..cok fazlası da iyi değil tabi max 2.5-3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…