- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
- 133
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
Çok sağolun kızlar Allah bu dertleri size asla vermesin
bende 1,5 litreye yakın içiyorum ancak dahasını içemiyorum. O sıcak havalarda bile içemedim bundan sonra da daha zor zatenKızlar bana yardım edin bu konuda dertliyim
hangileri canimbirde ben her markayı içemiyorum canım iki marka var içebildiğim sadece diğerlerini asla içemiyorumsen de de öyle birşey olabilir belki dene bence nisanyagmurumm
valla ben sırma ve erikli içebiliyorum sadece. Ne hayat su, ne pınar, ne saka hiçbirini içemiyorum.hangileri canim
valla ben sırma ve erikli içebiliyorum sadece. Ne hayat su, ne pınar, ne saka hiçbirini içemiyorum.
o marka olmasa hiç su içemeyecektim heralde bensırma konususnda katılıyorum
tat çok önemli ya gerçekten normalde bekarken hep hazır suya alıştım annemler aritici taktırdı ona çok alıştım ve cok seve seve iciyodum evlenince 2 yıl sonra Çeşme suyuna geçtik şu temiz diye sonra tadı değişik geldi alıştım bir süre sonra. Tekrar hazır suya başladık ondan da tat alamadım şimdi eşimi sucluyorumo marka olmasa hiç su içemeyecektim heralde ben
Hamilelikte su içmesek bile tuvaletimiz geliyor sürekli bol bol için ben gelip gidip içiyorum..bir de bebeğin plasentasi için çok önemli sonuçta bebek onun içinde gelişip büyüyor oradan sağlıyor her türlü ihtiyacını..usg de bile farkedebilirsiniz doktor yazıyor oraya amniyon yeterli ya da yetersiz diye ..cok fazlası da iyi değil tabi max 2.5-3
Sütü de gündüzleri için yatmadan önce iyi değil süt içmekBnde icemem 1.5 lt a0nca.sut icsek??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?