Zaten arıtma suyu iciyoruz hazır su aldm aynı komple bütün sulardan tiksinmis durumdayım 1 saat önce şu içtim ve midem hala bulanıyor ve ağrıyor uyuyamiyorumDuymuştum, hatta kocasından tiksinen bile vardı.Damacana su içiyorsanız markayı değiştirin. Normalde hissetmediğiniz şeyleri şu an algılıyor olabilirsiniz.
En son çare arıtım cihazı olabilir.
İnşallah canm..Benim bulantı hapım var aslında ama gebeligimin boş gebelik olma ihtimali olduğu için belki bebeğim oluşur gelişir diye ilaç kullanmak istemiyorum hayırlı haberler alana kadar en azından rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallahBende hamileligimin ilk aylarinda su dahi icemiyodum. Susuzluk bende cok cektim. Bikac kere serum takildi sonrasinda bi mide bulantisi ilaci yazdi doktorum. Yavas yavas gecti. Insallah seninkide biran once gecer saglikli bir sekilde yavrunu kucagina alirsin.
Ben de su içemiyorum. Vücudumun susuz kaldığını hissediyorum. Acilde takılan serumun içeriğinde ne var? Kendi isteğimize göre serum taktırabiliyor muyuz? Muayene etmeden mi takıyorlar? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lüften...O zaman tek çare doktor, bir de çok susuz kaldıysanız acile gidin anlatın serum taksınlar ki vücudunuz susuz kalmasın.
Canım o serum fizyolojik, istege göre bişey değil normal tuzlu su onun içeriği , vücut su kaybetmesin diye takılır.Ben de su içemiyorum. Vücudumun susuz kaldığını hissediyorum. Acilde takılan serumun içeriğinde ne var? Kendi isteğimize göre serum taktırabiliyor muyuz? Muayene etmeden mi takıyorlar? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lüften...
Onu en iyi hemşireler ve doktorlar bilir, hamile olduğunuzu söyleyin, ona göre hareket ederler.Ben de su içemiyorum. Vücudumun susuz kaldığını hissediyorum. Acilde takılan serumun içeriğinde ne var? Kendi isteğimize göre serum taktırabiliyor muyuz? Muayene etmeden mi takıyorlar? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lüften...
haha bu mesajınız beni güldürdü hamileyken kocasından tiksineni ilk defa duydumDuymuştum, hatta kocasından tiksinen bile vardı.Damacana su içiyorsanız markayı değiştirin. Normalde hissetmediğiniz şeyleri şu an algılıyor olabilirsiniz.
En son çare arıtım cihazı olabilir.
Varmış gerçekten, hep senin yüzünden bunlar herif diyerekten adamahaha bu mesajınız beni güldürdü hamileyken kocasından tiksineni ilk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?