Hamilelikte su'dan tiksinen var mı!!! Acil yardım

hamusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
2.404
94
163
Kızlar 7 haftalik boş gebelik şüphesi olan bir gebeyim 2. Gebeliğim ve aşırı derece mide bulantısı var hemen hemen herşeyden tiksindim tuzlu cubuk kuru gıdalar ile bu eksiği kapatmaya çalışıyorum ama su icemiyorum ve tahmin edeceğiniz gibi suyun yerini hiç bişey tutmuyor gözümü kapatıp içmeye çalışıyorum ama sanki midemde zehir oluyor Afedersiniz vücud dan atana kadar kendime gelemiyorum kivraniyorum bir çözümü olan böyle bişey yaşayan var mı lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

Duymuştum, hatta kocasından tiksinen bile vardı. :KK48: Damacana su içiyorsanız markayı değiştirin. Normalde hissetmediğiniz şeyleri şu an algılıyor olabilirsiniz.
En son çare arıtım cihazı olabilir.

Duymuştum, hatta kocasından tiksinen bile vardı. :KK48: Damacana su içiyorsanız markayı değiştirin. Normalde hissetmediğiniz şeyleri şu an algılıyor olabilirsiniz.
Zaten arıtma suyu iciyoruz hazır su aldm aynı komple bütün sulardan tiksinmis durumdayım 1 saat önce şu içtim ve midem hala bulanıyor ve ağrıyor uyuyamiyorum :mad: başım dönüyor resmen susuzluktan :confused:

:( O zaman tek çare doktor, bir de çok susuz kaldıysanız acile gidin anlatın serum taksınlar ki vücudunuz susuz kalmasın.
Arıtım cihazının bakım zamanı yaklaşmış olabilir mi?

Bende hamileligimin ilk aylarinda su dahi icemiyodum. Susuzluk bende cok cektim. Bikac kere serum takildi sonrasinda bi mide bulantisi ilaci yazdi doktorum. Yavas yavas gecti. Insallah seninkide biran once gecer saglikli bir sekilde yavrunu kucagina alirsin.

Bende hamileligimin ilk aylarinda su dahi icemiyodum. Susuzluk bende cok cektim. Bikac kere serum takildi sonrasinda bi mide bulantisi ilaci yazdi doktorum. Yavas yavas gecti. Insallah seninkide biran once gecer saglikli bir sekilde yavrunu kucagina alirsin.
İnşallah canm..Benim bulantı hapım var aslında ama gebeligimin boş gebelik olma ihtimali olduğu için belki bebeğim oluşur gelişir diye ilaç kullanmak istemiyorum hayırlı haberler alana kadar en azından rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah

canım bana da su eğer ılıksa kokuyor. dolaptan soğuk su iç,soğuk bulantıya iyi gelir

Aynen, sanki suyun icinde seker tadi var gibi garip bi tat aliyorum.suyun icine biraz limon slklyorum iyi oluyor,cok midem bulandiginda birazda tuz atiyorum cok eksi oluyor ama bana iyi geliyor.bi surahiye su doldurup icine bi iki dilim limon kesip gun icerisinde o sekilde tuketmeye calisabilirsiniz suyu... Umarim sizdede ise yarar,8haftalik hamileyim ama 3haftadir burnumdan geldi umarim 9ay boyle devam etmez...

Bende hamılelıgımın ılk gunünden itibaren sudan tiskindim günde 3bardak zor tuketıyorum ama suyu icer içmez hemen bir şeyler atıştırıyorum mesela bır parça ekmek yoksa öğürüyorum suyun yerine limonata ve karpuz tüketmeye çalışıyorum biliyorum suyun yerını tutmaz ama sıvı alabılmek in başka birşey aklıma gelmiyor ben 10 haftayı bitirdim daha düzelmedi umarım bır an önce geçer. Ayrıca soğuk su ıyı geliyor buzlu su onada fazla yüklenmek ıstemıyorum bebişe birşey olur dıye

Denicem soylediklerinizi umarım ise yarar çok teşekkür ederim rabbim sağlıklı kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah

bendede aynı bulantılar oldu 3 ayda 10 kılo verdım
2 gunde bı acıllık oldum serum aldıgımda cok ıyı oluyordum hem enerjı gelıyor hem bulantı gıdıyor

:KK43: O zaman tek çare doktor, bir de çok susuz kaldıysanız acile gidin anlatın serum taksınlar ki vücudunuz susuz kalmasın.
Ben de su içemiyorum. Vücudumun susuz kaldığını hissediyorum. Acilde takılan serumun içeriğinde ne var? Kendi isteğimize göre serum taktırabiliyor muyuz? Muayene etmeden mi takıyorlar? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lüften...

Ben de su içemiyorum. Vücudumun susuz kaldığını hissediyorum. Acilde takılan serumun içeriğinde ne var? Kendi isteğimize göre serum taktırabiliyor muyuz? Muayene etmeden mi takıyorlar? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lüften...
Canım o serum fizyolojik, istege göre bişey değil normal tuzlu su onun içeriği , vücut su kaybetmesin diye takılır.

Onu en iyi hemşireler ve doktorlar bilir, hamile olduğunuzu söyleyin, ona göre hareket ederler.

haha bu mesajınız beni güldürdü hamileyken kocasından tiksineni ilk defa duydum :D

Back
X