hamilelikte sürekli mide bayıklığı için yardımmmm!!!!

ANGIE79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
1.171
3.373
133
ilk 3 ay normaldir mide sıkıntıları ama bu öyle böyle bişi değil.. ağzımın içinde hep şekerli bir tat sanki 1 çuval toz şeker yemişimde midem hep bayık bayık... herşeyden tiksiniyorum tatlıyı zaten görmek bile istemiyorum da tuzlu şeyler bile yerken içim almıyor şimdiden 2 kilo verdim.. şu an bile elimde çubuk kraker var o bile ağzımda çiğnemeye başlayınca şekerli kraker gibi oluyor :((( varmı bu durumu yaşayan nasıl geçti neler yaptınız lütfen yardımmm..

Ayyy bir süre böyle devam edecek :( 13. haftamdayım bitmesi gerekli ama bitmiyor bir türlü sadece azaldı.
Bir de doktor vitamin vermişti folik asitle. Allahım iştahım bir açıldı ama ağzımın tadı yok. Yemem lazım yediğim her şeyin tadı iğrenç geliyor. O süreç daha kötü. Bol bol salatalık ye. Ben bi de çilekli dondurma yedim o iyi geliyordu. Peynirli tost yemekten bir de tost doğuracağımı düşünüyorum

Ayyy bir süre böyle devam edecek :KK43: 13. haftamdayım bitmesi gerekli ama bitmiyor bir türlü sadece azaldı.
Bir de doktor vitamin vermişti folik asitle. Allahım iştahım bir açıldı ama ağzımın tadı yok. Yemem lazım yediğim her şeyin tadı iğrenç geliyor. O süreç daha kötü. Bol bol salatalık ye. Ben bi de çilekli dondurma yedim o iyi geliyordu. Peynirli tost yemekten bir de tost doğuracağımı düşünüyorum

Aynen öyle yemem lazım doğru düzgün bişi girsin mideme diyorum ama yokkk olmuyor, evet bende salataya sarıyorum dediğin gibi bu sabahki kahvaltıda zar zor 2 tane Çengelköy salatalığı yedim (zaten parmak kadarlar) 3-4 tanede zeytin hepsi bu..
dün tost ekmeğinden tost yaptım sanırsın şeker atmışlar içine yemeye çalıştım ve tiksindim bugün tost görmek istemiyorum mesela..

Back
X