Hamilelikte süt salgılanması ne zaman başlar

kavunludondurma

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
30
5
86
Kızlar merhaba,
Her şey aklıma takılıyor :) Benim için çok erken ama, ne zaman süt bezlerimiz dolmaya başlıyor. Arttırmak için bir şey yapabiliyor muyuz. Rezene çayı ve bol su içilmeli diye okumuştum. Ayrıca doğumdan sonra süt artıyormuş diye de duydum.

Can'ım doğuma girmeden iki dk önce göğüslerimi avuç kadardı. Sancı çekerken sızladı elim gitti Bi ara. 5 dk sonra doğum yaptım. Ebe emzir dedi verdi bebişimi. Sana yemin ediyorum dağa önce güğsümü bırak öyle görmeyi hayal bilr edemezdim . Kocaman olmuşlardı

Bende ilk hamile olduğumu gögüslerimin şişmesinden anlamıştım adetime 5 gün varken daha önce hiç öyle büyüyüp şişmemişti daha sonra 3 4 ayı geçince tekrar küçüldü bende korkuyorum sütüm olmaz diye ama 1 ayım var şimdiden yiyebilceğim bişeyler var mı acaba süt yapması için yoksa doğumdan sonra mı süt yapar belli başlı süt yapan yiyecekler

Doğumla birlikte geliyor Can'ım süt. Hamileyken süt kanalların açılıyor sadece. Doğum yapınca bol sıvı tüket inşlh. En önemlisi sıvı

Doğumdan sonra birden gelmesi ve tüm bu olanlar mucize gerçekten. Benim de şişmişti, ama şimdi bir değişiklik yok. Ben hamilelik boyunca büyüyor sanıyordum göğüsler.

Bende hep büyüyo sanıyodum bu arada benim gögüslerimde çok damarlandı bu süt olduğuna mı işaret

benim de bu zamana kdar rahatsız edici derecede büyümüştü. ama yavaş küçülmeye başladı sanki yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…