- 14 Ekim 2018
- 114
- 43
- 13
- 34
- Konu Sahibi inciliboncuklu
-
İlgilenir merak etmeyin. Ben 8 ayın sonunda doktor değiştirdim.Şuan yaşadığım yerde aylardır gittiğim doktorum var eğer doğuma kadar tayin olmazsam burada doğum yapacağım. Ama yeni gideceğimiz yerde olursak gittiğimiz gibi bir doktor bulmam lazım ve ona da 8. Yada 9. Ayda gittiğim için ne kadar ilgilenir bilemem
Eşim ben gittikten sonra eş durumu talebinde bulunacak o da 2 3 hafta sürer. Şuan yaşadığım yerde kalmak istemiyorum çünkü zaten bu şehri sevmediğim için yeni kurumun sınavına girmiştimBu kadar dert etmeyin
Zaten birkaç haftanız kalmış
Onay çıkmazsa doğum iznine ayrılırsınız
Bu kadar stres çok daha zarar
Bu arada ben hamile iken taşındım ama aynı şehirde
Eşim beni sabah eski evden alıp işr bıraktı akşam yeni eve getirdi
Bu kadar dert etmeyin
Tavsiyem doğumu ve ilk ayları alıştığınız ortamda geçirin
İzin rapor vs yeni kuruma başlamayın eşiniz hemen gelebilecek mi sizinle tek başınıza yeni şehir daha zor olur
Aynen eşya taşıma şirketi ile taşınacağız zaten ama tayin yazım bir çıksa.. Zaten en çok tansiyondan korkuyorum ölçüyorum sürekli inşallah bir şey olmazSu akar tolunu bulurmuş. Her şey evet ama preeklampsi riskiniz varsa asla stres yapmayın. Esya taşıma şirketi ile hallolur bebek giysisi de beze battaniyeye ile sarar köşe başındaki mağazadan her eksiğinizi alırsınız 5 dk da ama stres yapmayın. Tansiyonunuzu sürekli takip edin. Hergün bir kaç kere.
Neredeyse tamamen aynı şeyleri yaşamışsınız. O dönemde yaşananlar çok zor olmalı, üzerinden zaman geçince keşke o kadar üzülmeseydim diyeceğim biliyorum. Bir diğer konu da işe başladığım gibi doğum iznine ayrılacak olmam. Sizinde öyle olmuş bu duruma işyerindeki müdür vb. Kişilerin bakışı nasıl oldu?Sizinle hemen hemen aynı şeyleri yasadim.7 aylik hamileyken atandım..batıdan doğuya yerlesicektik çünkü eş durumu kalktı..
Eşinden memur onunda geçiş yapması lazım ama işlemler ne kadar sürer bilmiyoruz.
Üstüne eşim ailesiyle kavga etti o dönem..onlarda benden bildi hepsi üzerime sıçradı hamile halimle çok atlattılar ..bunlar gidecek kız doğum yapacak bile demediler..kendi ailende başka şehirde üstelik.
Yaşadığım şehirde tek onlar vardı.
Güvenlik soruşturması 12 Eylül'de bitti..uzaktan kayıt kabul etmediler..o sıcaklarda 9 aylık hamile halimle arabayla taa doğuya gittim..imza attım..evini tuttum temizletip doğum iznine ciktim.
Döndükten 10. Gün sonra doğum yaptım..eve taburcu olur olmaz taşınma hazırlıklarına başladık.esim tek başına evi taşımaya gitti doğuya ben İstanbul'a bebeğime birlikte gittim..ve aylarca ayrı kaldık.
Şimdi aradan 1.5 yıl geçti..kızım büyüdü..eşim yanıma geçiş yaptı çok şükür Allah yardım etti .
Sizi çok iyi anlıyorum..cidden Allah'a bırakın o cidden yardım ediyor
asıl sorun şu uzun yolculuk yapacaksınız.bu çocuğa zarar verebilir.taşınmayı hadi hallettiniz.evden eve nakliyatla, ama evdeki düzeni nasıl kurmak zor olabilir.olmazsa doğuma kadar eşyalı bir ev tutup, doğumdan sonra ev kurulabilir bence.yolculuk kısmını da molalarla vs halledersiniz inşallah.Merhaba hanımlar. 28+4 hamileyim. Bir kamu kurumunda çalışıyorum. Başka bir kamu kurumunun sınavına girmiştim kazandım. Yaklaşık 2 aydır tayinimin imzadan çıkmasını bekliyorum ve ne zaman çıkacağı da belli değil. Yeni başlayacağım kurum da şuan yaşadığım yerden 8 9 saat kadar uzaklıkta farklı bir şehirde. Hamilelik ilerledikçe de taşınmak benim için daha zor olacağından iyice strese giriyorum. Ayrıca yazı ben doğum iznine ayrılana kadar gelmezse doğum izni bitişi yeni kurumda başlayabileceğim. Şuan yaşadığım yerde kalmak istemiyorum çünkü zaten bu şehri sevmediğim için yeni kurumun sınavına girmiştim. Beklemek o kadar zor ki. Birde amniyon sıvısı fazla dolayısıyla erken doğum riski var, bebeğe giden damarlarda çentiklenme var preeklampsi riski var. Birde bu tayin dolayısıyla çok stresliyim. Artık sinir stresten ağlıyorum yok yere. Hamileliğin son zamanlarına denk gelirse her şey daha zor olacak. Taşınacağız diye bebeğime tulum vb. dışında doğru düzgün bir şey alamadım odası yatağı beşiği hep eksik. Moralin çok bozuk. Paylaşmak için yazdım. Birde gebeliğin son dönemlerinde şehirler arası taşınan var mı çok zor oluyor mu?
Hiç bı tepki vermediler.Hatta amirim dediki direk izne çıkacaksın.Neredeyse tamamen aynı şeyleri yaşamışsınız. O dönemde yaşananlar çok zor olmalı, üzerinden zaman geçince keşke o kadar üzülmeseydim diyeceğim biliyorum. Bir diğer konu da işe başladığım gibi doğum iznine ayrılacak olmam. Sizinde öyle olmuş bu duruma işyerindeki müdür vb. Kişilerin bakışı nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?