canım geçmiş olsunKızlar merhaba. Ben 10 haftalık hamileyim. 5.haftamdan beri aşırı mide bulantısı çekiyorum. Evimden, eşimin ailesinin yaptığı yemeklerden ve evlerinden inanılmaz derecede tiksindim. Kayınvalidemle, gorumcelerimle, eltilerimle birbirimizi severiz, anlasırız. Ama hic birinin evine gidemiyorum. Bu duruma cok uzuluyorum kızlar. Sizce psikolojik bir durum mudur? Daha önce buna benzer şeyler yaşayan oldu mu?
bende kendi evimden tum yemeklerden ve esimden tiksinmistim.9 ay ayri yattik biz.gayet normal uzulme gecer cnmKızlar merhaba. Ben 10 haftalık hamileyim. 5.haftamdan beri aşırı mide bulantısı çekiyorum. Evimden, eşimin ailesinin yaptığı yemeklerden ve evlerinden inanılmaz derecede tiksindim. Kayınvalidemle, gorumcelerimle, eltilerimle birbirimizi severiz, anlasırız. Ama hic birinin evine gidemiyorum. Bu duruma cok uzuluyorum kızlar. Sizce psikolojik bir durum mudur? Daha önce buna benzer şeyler yaşayan oldu mu?
Ya ben 6 aylık hamileyim ama kendi evimden bile midem bulanıyor bütün kokular hersey fena yapıyor beni insanların arasına hiç giremiyorum zaten devamli istifra halindeyimiyi ki eşinden ve kendi evinden de tiksinmemişsin
bende ayniyim 2.hamilelik ilki de böyleydi 9 ay sürdü benim buda geçmek bilmiyor 6 aylikim ama buda bitmiyor yaşamak zor oluyor bu tiksinmeyleKendi evimdende tiksindim. Eşimdende tiksindim. Ama ayrı yatmayı teklif edemiyorum. Her gece eziyet oluyor. Kendi tenimin kokusundan dahi tiksindim. Elim kolum burnuma degse öğürmekten bir hal oluyorum. Telefonumdan, kıyafetlerimden de tiksindim. Anneme gidip kalınca rahat ediyorum ama o zamanda kayınvalidem kırılıyor. Bize gelmiyosun oraya gidiyorsun diye.
olabiliyor canım,hatta daha önce birisi konu açmıştı,evinden tiksindiği için evine gidememiş ailesinde kalmıştı.Ya ben 6 aylık hamileyim ama kendi evimden bile midem bulanıyor bütün kokular hersey fena yapıyor beni insanların arasına hiç giremiyorum zaten devamli istifra halindeyim
8. Haftaya kadar maşallahım vardı. Ondan sonra ne olduysa oldu. Haftanın üç günü sabah öğürmeyle ve gün içinde ne yesem ne yesem diye düşünmekle geçiyorsa iki gün daha iyiyim azar azar yiyebiliyorum. Bilmiyorum biraz karışık işte. 12. Haftaya kadar bitiyor diye okuduğum için ben de zaman zaman endişeleniyordum ama bakıyorum etrafımda yok benimki 5 aya kadar sürdü yok benimki doğuma kadar devam etti diyenler de var. Belli olmuyor.Sugarpare canım, doktorum 12 haftadan sonra gecer demisti. Senin hala devam ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?