HAMILELIKTE TROID DÜŞÜKLÜĞÜ

Efnan ebrar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
75
20
3
38
Hanımlar gebelikte troid dusukluğu yasayanlar oldumu? Ben cok onemsemiyodum ama ciddi bi konuymuş bu sanırım ve benimki ciddi dusuk 0.03 :((((( basina gelenler neler yapti nasil toparladiniz ?

Kadin dogum uzmanı kan tahlilinde gordu dahiliyeye git dedi dun onemsemedim ama bugun okudum ki ciddi biseymiş kizim okuldan ciksin gitmeyi dusunuyorum ayni durumu yasayanlar nasil bi sureçten gecti merak ettim dogrusu

Dahiliye muhtemelen endokrine gonderir ve ilaca baslanir.
Ben genelde dusurmek icin ugrastim.
Uzun suredir ilac kullaniyorum.

Geçmiş olsun. 20 haftalık gebelik ve hipotriodi hastasıyım. Bende zaten yüksek olan değer gebelikde daha da yükseldi. Konu önemli ama kontrol altına alınabilir, lütfen panik yapmayın. Her ay düzenli ölçüm yaptiriyorum. Lütfen dahiliye değil endokrin yani iç hastalıkları bölümüne görunun. Stres bebek için daha zararli

Geçmiş olsun. 20 haftalık gebelik ve hipotriodi hastasıyım. Bende zaten yüksek olan değer gebelikde daha da yükseldi. Konu önemli ama kontrol altına alınabilir, lütfen panik yapmayın. Her ay düzenli ölçüm yaptiriyorum. Lütfen dahiliye değil endokrin yani iç hastalıkları bölümüne görunun. Stres bebek için daha zararli
Endokrin e direk gidiş yokmuş. Arastirma hastanesine aldim dahiliyeye ancak o yonlendiriyomuş. Onada 10 gun var bakalim :/

Allah şifa versin endokrin e git dedi zaten ben dahiliye anlar diye oraya gidicektim bulundugum ilcede yok o bölüm :/ araştirmaya mi gitmem lazim yani
Tiroid önemli canım ben 4 senedir endokrinoloji bölümünde tedavi görüyorum 4 senedir 2 ayda bir gidiyordum hamileyim diye artık ayda bir gidiyorum ihmal etme canım hamilelikte çok önemli ilaç verir muhtemelen

Tiroid önemli canım ben 4 senedir endokrinoloji bölümünde tedavi görüyorum 4 senedir 2 ayda bir gidiyordum hamileyim diye artık ayda bir gidiyorum ihmal etme canım hamilelikte çok önemli ilaç verir muhtemelen
Dahiliyeye gittim dr hamilelikte yalanci degerler olabiliyo 2 hafta bekle tekrar tahliil yaptir dedi :/ en iyisi araştırmaya gitmek. Onada 10 gun var randevuma. Bakalım ne cikicak . Surekli tedirgin geçen bi hamilelik yasiyorum . Zor ya. Rabbim sanada şifa versin inşaAllah

Dahiliyeye gittim dr hamilelikte yalanci degerler olabiliyo 2 hafta bekle tekrar tahliil yaptir dedi :/ en iyisi araştırmaya gitmek. Onada 10 gun var randevuma. Bakalım ne cikicak . Surekli tedirgin geçen bi hamilelik yasiyorum . Zor ya. Rabbim sanada şifa versin inşaAllah
Amin canım çok sağol

Back
X