- 25 Şubat 2016
- 7.746
- 12.919
- 248
- 31
- Konu Sahibi Candysisters
-
Bendekide soru.Tabiki doktor söyledi kendi kendisine böyle bir tanı koyamaz
Tiroit hastası.
Peki o süreçte bebekler etkılenmıo mu açıkcası ben ümidimi kestim tabiki hersey Rabbimden o isterse olur ama bılemıorum degerımı boyle gordukce ümidim kalmadi hatta yasamadgını bıle dsnuorum artık pazrtsı gdecem dktra bebege de baktracam
13mü valla benim 13 olsabayram ederdım heralde.sen korkuyosan benim ölmem lazım ☺işin şakası Rabbim herseyın hayırlısı versin inşallah hiç bi sıkıntı yoktur.Birşey varsa ultrasyonda cıkarmı acabaBunu dusunursem kafayı yerım..cunku ilk ayda benjm degerım 13 lerdeydi.. Yanı İnan konusmak bıle ıstemıyorm korkuyorum
Hadiya bende bişey varsa ikilide faln cıkar die dusunuodum hakkımızda hayırlısı artık .benım şuan önceliğim yaşayıp yaşamadığı bakalımCıkmıyormus doktora sormustum.
Aynen bende oyuzden korkuyorum bende suan 9 haftalık hamıleyım ve degerım 65 ilk 3 ay önmliyse ve dusmedgne göre vay halime 1 aydada zor duser sanırım 3 ay bıttı bileAma şoyle benjm korkma nedenim deger 13 lerdeyken ben 4 aylık hamıleydim ve doktor ılk uc ayın cok onemlı oldugunu soylemıstı bu yuzden
Maşşallah canım sen içini ferah tut hiç bişey olmamıstır hem degerınde çok yuksek sayılmaz normale gore yuksek tabı ama bişey olmamıstırCok sukur ıkılımızde bır sıkıntı cıkmadı kurban oldugum Rabbımın ıznı ile ınsallah bır sıkıntı yok
Aynen bende oyuzden korkuyorum bende suan 9 haftalık hamıleyım ve degerım 65 ilk 3 ay önmliyse ve dusmedgne göre vay halime 1 aydada zor duser sanırım 3 ay bıttı bile
Maşşallah canım sen içini ferah tut hiç bişey olmamıstır hem degerınde çok yuksek sayılmaz normale gore yuksek tabı ama bişey olmamıstır
Merhaba nasılsınız hamileliğiniz devam ediyor mu kusura bakmayın altta takvimi göremeyince.İnşallah bi sıkıntı yokturKonuyu takipteyim, benim de tsh düzeyim bir türlü düzene girmedi. 5 küsür ile başladım hamileliğe, ilaç dozum ayarlandı 2 oldu değerim, sonra tekrar 5e yükseldi, 3'e düştü, tekrar 5'e yükseldi derken bi rayına oturmadı. Hamileliğimin 12.hafrasındayım, bu süreç hep bu şekilde geçti, ziyadesiyle tedirginim ben de ama ilaç dozunu vücut kabul ettiği anda hemen düzene giriyor merak etmeyin ancak sıkı sıkı kontrollerinizi olun.Özellikle İlk üç ay önemli bu konuda, siz henüz başındasınız ve çabuk farkedilmiş yoluna girer telaş etmeyin.
Merhaba nasılsınız hamileliğiniz devam ediyor mu kusura bakmayın altta takvimi göremeyince.İnşallah bi sıkıntı yoktur
En yüksek kaça kadar çıktı.çok şükür benimki 1lere düştü ama umarım iş işten geçmemiştirDevam ediyor şükür, ancak tsh düzeyim oynayıp duruyo. Ben hamilelik öncesinde de tiroit tedavisi görüyordum ve bu kadar düzensizlik yaşamıyordum. Hamileliğimin başından beri zıp zıp oynayıp durdu ama şükürler olsun ki bir sorun yaratmadı şimdiye kadar.
En yüksek kaça kadar çıktı.çok şükür benimki 1lere düştü ama umarım iş işten geçmemiştir
Kaç haftalık hamılesın ?
Ay ne güzel ya keşke benımkıde en yuksek 5lerde olsaydı.20 haftalık hamileyim. Tsh seviyem de en fazla 5 küsür oldu bu süreçte, şuan 3lerde geziyor.
Merak etmeyin iş işten geçmemiştir, bu konuda tedavi altına alınmasaydınız sorun olabilirdi ama tiroit hormon düzeyiniz düşmüş. İçinizi ferah tutmaya çalışın, kötüyü çağırmayın. İyi düşünün iyi olsun..
Gerçi ben de en ufak birşeyde evhama kapılıyorum, sanki yolunda gitmeyen birşeyler varmış hissiyatındayım sürekli.. Son zamanlarda kendime kötüyü çağırma, iyi düşün diyerek telkin vermeye çalışıyorum.
Sanırım öyle oluo tsh yüksekliği tiroıdın çalışmaması oluo.Hipotiroidi mi denildi?
Bende de hamile iken hipertiroidi vardı sağlıklıca doğurdum yavrum çok şükür simdi 3yasında.. Simdiki aklım olsa hiç evham yapmazdım. İnanın her sey olacağına varıyor. Boş yere kendimizi yoruyoruz. Siz dua edin güzel seyler içim ümitli olun tevekkülde olunSanırım öyle oluo tsh yüksekliği tiroıdın çalışmaması oluo.
Ümitli olmaya çalışıyorum ama biyerde tukenıyorum.Sizin degerınıx kaçlara çıkmıştı gerçi hatrlamazsınız çok geçmiş üstünden.Aşırı yükselmeseydi olumsz dsnmezdim ama doktr bıle şok oldu.hamile kalmadan 10 gun önceki degerim sıfırdayken 30 lara çıkmış ve doktor ınanamadı aynı gün tekrar kan verdim yine aynı ve ilaca başladım 65 lere çıktı hamıle kaldgmdan berı uğraşıoruz hergün kalbim çarpıo doktora söyledim ilaç çarpntı yapar ama mecburen dozuda arttrmam gerek dedı.çok şükür şimdilik 1lere düştü ama işte çok geç oldu bebek ılk 3 ay çok etkilenıomuş.Bende de hamile iken hipertiroidi vardı sağlıklıca doğurdum yavrum çok şükür simdi 3yasında.. Simdiki aklım olsa hiç evham yapmazdım. İnanın her sey olacağına varıyor. Boş yere kendimizi yoruyoruz. Siz dua edin güzel seyler içim ümitli olun tevekkülde olun
Ay ne güzel ya keşke benımkıde en yuksek 5lerde olsaydı.Senin yerınde olsam hiç olumsuz düşünmezdim canım ben 65 leri gördüm ve tamamen ümidimi kestim İnşallah günaha girmiyorumdur ama durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?