Hamilelikte tsh yüksekliği olup saglıklı bebegı olanlar lütfen yardım 😟😟

Allahın izni ile bir sey olmaz.. Ben kendiminkini kendim farkettim Dr hiç kan filan almadı bir gün aynaya bakarken tiroid bezim büyük göründü gözüme ertesi gün kan verdim hemen ve cidden o kadr çok düşüktü ki 0 altında çıkıyordu... Sonra arastırdım çok korktum bir sey oldu belki de kendim farkwttim diye benimde çünkü 3ay dolmak üzereydi... Ama çok şükür bir şey çıkmadı ilerleyen zamanlarda daha çok emin olursunuz bir sey olmadığına inşaallah. Benim hamileliğim inan çok kötüydü... Rahim agzı açılması olacak diye ilaç kullandım... Suyum çoktu, tiroid im vardı sonra gebelik kolestazı çıktı... Böbreğimde kum vardı... Babam ben 7.aylık hamile iken elim bir olay yaşadı oturmam bilr yasakken hastane koridorlarında oturdum sabahtan gecelere kadar.. Gebelik kolestazından dolayı hemen doğuma alındım. Bunlara ragmen çok şükür bir sey çıkmadı sağlıklıca doğdu...

Bende elımden geleni yapıorum ama işte yınede insan düşünmeden edemıo .16 haftalık olmama az kaldı.

Çok geçmiş olsun canım zor günler atlatmışsın ama çok şükür sonu iyi olmuş.0 ın altında olan degerın neydı canım benimki yuksek çıkıo tıroıdım çalışmıomuş

Çok geçmiş olsun canım zor günler atlatmışsın ama çok şükür sonu iyi olmuş.0 ın altında olan degerın neydı canım benimki yuksek çıkıo tıroıdım çalışmıomuş
Benimki de çok çalışıyordu... Bu da bebekte zeka geriliği e sebep olabiliyordu. Allah korudu. Benim değerim testte " <0 " şeklinde yazardı...

Bende elımden geleni yapıorum ama işte yınede insan düşünmeden edemıo .16 haftalık olmama az kaldı.

Bakın görün hiçbirşey olmayacak inşallah... Ve bir de şunu da unutmamak lazım kaderci olmalıyız biraz, bizlere nasip olan neyse onu yaşarız, kendimizi de parçalasak hayat bize ne sunduysa onu yaşamak zorundayız..
O yüzden anı yaşayın, içinde bulunduğunuz dönemi kendinize zorlaştırmayın..

Örnek veriyorum 0.4 - 5 referans olsun benimki 0.1 0.2 seklinde küçükte değildi bildiğin bayagı bayagı düşüktü... Çünkü ilaçla 0.2 e çıkıp so ra yukseldi nromal değere geldi zamanla...

Örnek veriyorum 0.4 - 5 referans olsun benimki 0.1 0.2 seklinde küçükte değildi bildiğin bayagı bayagı düşüktü... Çünkü ilaçla 0.2 e çıkıp so ra yukseldi nromal değere geldi zamanla...
Hmm anladım canım senınkı düşüklük dedgn gbı çok çalışıomuş.Benım durummdada zeka gerılıği oluomu.düşükde oluomusda şimdilik bişey yok her gıtmemde doktr hamılelık devam edıomu die soruo.Allah emanet bebeklerımiz.

Amiiin inşallah ve buraya yazaeım çok şükür bebegim iyi die hepimizin bebegı ıyı olsun inşallah .

doğum yapmışsın sanırım canım hayrlı olsun bebegin nasıl ıyımı ❤

Merhaba umarım yazımı görürsünüz bende 5 haftalık hamileyim ve TSH 22 cıktı siz doğum yapmıssınız sanırım bebeğimiz nasıl umarım çok iyidir çok tedirginim bende bi umut yazmak istedim

Merhaba umarım yazımı görürsünüz bende 5 haftalık hamileyim ve TSH 22 cıktı siz doğum yapmıssınız sanırım bebeğimiz nasıl umarım çok iyidir çok tedirginim bende bi umut yazmak istedim
burdanda cevap vereyim belki başka merak edenler olur.Çok şükür doğum yaptım ve kızımda hiç bi sıkıntı yok.Sende canını sıkma şuan hamileliğin başındasın erken öğrenmiş olman iyi birşey bian önce normale döner ilaçla

Merhaba aradan cok zaman gecmis ama bebeginiz nasil umarim cok iyisinizdir bende tsh yuksek oldugunu ogrendim aşılama oldum henuz sonucu ogrenmedim ama korkmaya basladim tecrubelerinizden faydalanmaya calisiyorum. Sizin vesilenizle gebe kalip tsh yuksek cikip simdi saglikli bir sekilde bebeklerini kucagina alan anneler yardimci olursa sevinirim

Merhaba hiç korkma cnm çok yüksekti benimde ilk öğrendiğimde hemen ilaca başladık bol bol dereotu yedim hemen düştü hiçte sorun olmadı için çok ferah olsun ilaç kullanmayıp akışına bırakırsan sorun oluomus bende çok takmıştım bisantakmisim dereotu yersen hemen düşer 1 2 güne

Okurken ilk mesajlarda korktum ama çok şükür doğum yapmışsınız, diğer arkadaşlar da yapmış, Allah evlatlarınıza sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin
Ben de 7.haftamdayım, tsh 4.2 çıktı, ilaç verdiler yeni başlayacağım inşallah ben de sizler gibi sağlıkla miniğime kavuşurum
Hamilelikte dereotunun zararı yok değil mi fazla yesek sorun olmaz?
Bir de doktor iyotlu tuz kullan dedi, başka da bişey demedi, sizler o dönem ne yediniz ne yemediniz? İlaç kullanacağım ama beslenme ile de destekleyeyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…