hamilelikte tüylenme

munire321

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
9
0
6
35
Ankara
kızlar hamilelikte tüylenmesi artan var mı zaten benim öncedende vardı lazer epilasyan yaptırıyorum şimdi hamile olduğumdan lazeri bıraktım ama tüylenmem arttı hatta daha önce olmayan yerlerdede çıkıo çok sinir oldum ya benim gibi olan varmı sonradan dökülür diolar ama nekadar doğru bilmiyorum

hamilelikte hormonlar değiştiği için böyle şeyler çok normalmiş, dökülür diyorlarsa dökülür dert etmeyin

tuyler malesef artıyo helede göbeğin gıcık bi durum ama umrumda bile değil bebişim sağlıkla doğsun buluruz sonra kıla tuye cozum elbet takmamak lazım çok

üzülme hamilelikle beraber çıkan tüylerin hepsi doğumdan sonra bi kaç ay içinde kendiliğinden dökülüyor.ikinci hamileliğim şu an bende de çok olmaya başladı,ama ilkinden biliyorum ne olacağını o yüzden takmamaya calışıyorum

kızlar hamilelikte tüylenmesi artan var mı zaten benim öncedende vardı lazer epilasyan yaptırıyorum şimdi hamile olduğumdan lazeri bıraktım ama tüylenmem arttı hatta daha önce olmayan yerlerdede çıkıo çok sinir oldum ya benim gibi olan varmı sonradan dökülür diolar ama nekadar doğru bilmiyorum

bende lazer yaptırmıştım (hamileliğimin öncesinde) hamileleliğimin ilk aylarında acayip artmıştı ama sonradan çok azaldı lazer yaptırmadığım yerde bile çok az çıkıyor

bende lazer yaptırmıştım (hamileliğimin öncesinde) hamileleliğimin ilk aylarında acayip artmıştı ama sonradan çok azaldı lazer yaptırmadığım yerde bile çok az çıkıyor

sonradan derken doğum sonrasında mı ya ben çok rahatsız oluyorum aldırmayı düşünüyorum özellikle göbek bölgesi çok fazla aldırırsam sonradan dökülmez dimi habire çıkmaya devam edermi çok kararsızım

sonradan dediğim hamileliğimin 20. haftasından sonra falan şu an 29. haftadayım hamilelikten sonra ne olur bilmiyorum ama şu an tek tük çıkıyor onları almak da zor olmuyor

inşallah hepimizinde tüyler dökülür kızlar ya. Benim şimdi yüzümdede nasıl arttı bir görseniz faul ve çene altında okadar çoğaldı ki sir ağda yaptırıyorum 10 gün sonra traş olmuş gibi çıkıyo. 4 5 gün de uzamasını beklemek zorunda kalıyorum ağda için ama o 4 5 gün beni mahvediyor ya ağdadan başka ne yapabilirim bilmiyorum böyle çıkmaması için. bildiğiniz bişey varsa lütfen benimle paylaşır mısınız?

üzülme hamilelikle beraber çıkan tüylerin hepsi doğumdan sonra bi kaç ay içinde kendiliğinden dökülüyor.ikinci hamileliğim şu an bende de çok olmaya başladı,ama ilkinden biliyorum ne olacağını o yüzden takmamaya calışıyorum[/QU

Merhaba rehnuma ;
benimde 5 yaşında bir kızımvar, şimdide 23.haftamdayım ve bir kızım daha olacak.
Fakat benim ilk kızımda tüylenmem artmamıştı, şimdikinde çok hızlı uzuyorlar. Birde karnım sivri , ilki kadar çok kilo almadım.
Almam da inşallah. Senin ikisinde de cinsiyet atnı mıydı?

üzülme hamilelikle beraber çıkan tüylerin hepsi doğumdan sonra bi kaç ay içinde kendiliğinden dökülüyor.ikinci hamileliğim şu an bende de çok olmaya başladı,ama ilkinden biliyorum ne olacağını o yüzden takmamaya calışıyorum[/QU

Merhaba rehnuma ;
benimde 5 yaşında bir kızımvar, şimdide 23.haftamdayım ve bir kızım daha olacak.
Fakat benim ilk kızımda tüylenmem artmamıştı, şimdikinde çok hızlı uzuyorlar. Birde karnım sivri , ilki kadar çok kilo almadım.
Almam da inşallah. Senin ikisinde de cinsiyet atnı mıydı?

benim ilki kız şimdiki erkek ikisinde de çok miktarda tüylenme oldu sonra döküldü...merak edilecek bişey yok yani...

Back
X