Hamilelikte ucabilirmiyiz?

tek bebeğe hamile isen 28 ve 36. hafta arasında doktordan alacağın UÇAKLA SEYAHATİNDE SAKINCA YOKTUR ibaresinin yer aldığı rapor ile UÇABİLİRSİN.
36. HAFTADAN İTİBAREN RAPORUN OLSA DAHİ ASLA UÇAMAZSIN. Bu havayollarının uyguladığı kuraldır ve her havayolu bu kuralı uygular. Ama sen herhangi bir ayında dahi olsa uçakla seyahat etmeden önce tabikide doktoruna görün ve muayene ol.

BU ARADA BAZI ARKADAŞLARADA SESLENMİŞ OLAYIM. HER KONUYA CEVAP VERMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ. YARDIM ETMEK ADINA YANLIŞ YÖNLENDİRİYORSUNUZ. YAPMAYIN BİLMİYORSANIZ.

Yani bir hamilelik 40 hafta sürüyorsa tam bir ay öncesine kadar ucabiliyoruz. Tesekkür ederim.

:26: Ne gibi yanlis yönlendirme acaba?

konunun tarihi çok geçmiş ama bir şey sormak isterim. gebeliğin ilk aylarında bi sakınca var mı?ben 5 haftalık hamileym.1 saatlik bi uçuş yapacağım.bilgi verrseniz teşekkür ederm.

bende merak ediyorum ya fransadan turkiyeye gelicem insallah bisey olmaz

Arkadaslar eski bir hostes olarak cevap verim ben de..gerci bi arkadasimiz tamamen dogrusunu yazmis gebeligin 28. haftasina kadar raporsuz ucma hakiniz var ama 28 haftadan sonra rapor almaniz gerekiyor..bu rapor turkce ya da ingilizce dr kaseli olmali ve ucusa engeli yoktur gibisinden bi ibare mutlaka bulunmali..36. haftadan sonra ise rapor olsa bile ucamiyorsunuz..bebeklerinizi saglikla kucaginiza alin insallah hepiniz

Arkadaslar eski bir hostes olarak cevap verim ben de..gerci bi arkadasimiz tamamen dogrusunu yazmis gebeligin 28. haftasina kadar raporsuz ucma hakiniz var ama 28 haftadan sonra rapor almaniz gerekiyor..bu rapor turkce ya da ingilizce dr kaseli olmali ve ucusa engeli yoktur gibisinden bi ibare mutlaka bulunmali..36. haftadan sonra ise rapor olsa bile ucamiyorsunuz..bebeklerinizi saglikla kucaginiza alin insallah hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…