EvetBilgileri ultrasona elle giriyorlar yanlış girmiştir sat ı falan hafta bir ileri bir geri gitmez yoksa ya ilerdedir gebelik yada geride olur her hafta değişmez benim bildiğim
Aynen herkes mesleğini hakkını vererek yapsın doktor olmayı seçtilerse üzerine düşeni yapacaklargeçmiş olsun canım.. bir bilgim yok ama özelde içini rahatlatırlar..
devlet hastanelerinde maalesef çok fazla bilgi vermiyor doktorlar..
umarım önemli bir şey değildir.
devlet hastanelerinde bir hastaya ayrılan süreyi biliyor musunuz.Aynen herkes mesleğini hakkını vererek yapsın doktor olmayı seçtilerse üzerine düşeni yapacaklar
Evet süreleri kısıtlı ama hic yoktan kilosunu bari söylesinler millet özele gitmek zorunda mi parasi olan var olmayan vardevlet hastanelerinde bir hastaya ayrılan süreyi biliyor musunuz.
siz 10 liraya boğazda sık bir restoranda yemek yiyor musunuz??
Ahkamla ne ilgisi var biz de bebegi merak ediyoruz doğal olarak! Hic yoktan kilo söylesinler herkes özele gidemezDevlet hastanelerinin imkanı ne kadar ki doktor ne yapsın!Ultrasonik donanımları vücutlarına mı entegre etsinler? Ahkam kesmeyi biliyorsunuz vallahi sadece...
haklı olabilirsiniz belki ama bebeğin kilosunu söylemedi diye işini hakkıyla yapmadığı anlamı çıkmaz.Evet süreleri kısıtlı ama hic yoktan kilosunu bari söylesinler millet özele gitmek zorunda mi parasi olan var olmayan var
Ben size demedim neden alındınız elbette merak edeceksiniz,lafım mesleği seçmişse yapacak falan filan diyen arkadaş. Hiç yoktan kilo söylesinler güzel de ben de bunu demek istiyorum doktorun elinin altındaki makine bunu söylemesine olanak sağlayamıyorsa yapacak birşey yok sanırım. Farklı bir devlet hastanesi deneyebilirsiniz.Ahkamla ne ilgisi var biz de bebegi merak ediyoruz doğal olarak! Hic yoktan kilo söylesinler herkes özele gidemez
Sadece iyi diyor tamam o kadar yani bebek tedaviyle olan yıllarca beklenen bir bebek doğal olarak hepimiz gelişimini kilosunu boyunu merak ediyoruz. Herkes özele gitmeyi ister ama istemek olmuyor parası olmayan ne yapsınhaklı olabilirsiniz belki ama bebeğin kilosunu söylemedi diye işini hakkıyla yapmadığı anlamı çıkmaz.
ters bir şey var mı ancak ona bakabilmiştir o surede. 4 dakikada zaten hasta girip masaya uzanıp jel sürene kadar biter. bakıldığımıza şükretsek yeridir....
Tedaviyle olan bir bebek hastane değiştirmek de istemiyor o yüzden mecbur oraya devam ediyorBen size demedim neden alındınız elbette merak edeceksiniz,lafım mesleği seçmişse yapacak falan filan diyen arkadaş. Hiç yoktan kilo söylesinler güzel de ben de bunu demek istiyorum doktorun elinin altındaki makine bunu söylemesine olanak sağlayamıyorsa yapacak birşey yok sanırım. Farklı bir devlet hastanesi deneyebilirsiniz.
iyi diyorsa ortalama demek ki. nette hangi hafta hangi kiloda yazıyor oradan bakabilirsiniz. zaten usg hesaplaması da artı eksi yüzde on yakınlıkta. mesela size üc kilo dese 2500-3500 arası bir şey. ayrıca hep farklı cihaz ve hep farklı dr olunca ölçüm her defasında değişir iyice kafanız karışır kiloya takılmayın.Sadece iyi diyor tamam o kadar yani bebek tedaviyle olan yıllarca beklenen bir bebek doğal olarak hepimiz gelişimini kilosunu boyunu merak ediyoruz. Herkes özele gitmeyi ister ama istemek olmuyor parası olmayan ne yapsın
Amin inşallahPeki..İyi günlerr,rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
Teşekkürler☺iyi diyorsa ortalama demek ki. nette hangi hafta hangi kiloda yazıyor oradan bakabilirsiniz. zaten usg hesaplaması da artı eksi yüzde on yakınlıkta. mesela size üc kilo dese 2500-3500 arası bir şey. ayrıca hep farklı cihaz ve hep farklı dr olunca ölçüm her defasında değişir iyice kafanız karışır kiloya takılmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?