idrar yolu enfeksiyonlari manasinda yazmistir konu sahibi, keza idrar testi ile sonuclaniyor o.İdrardan vajinal enfeksiyon anlaşılmaz ki, jinekoloğuna söyle
idrar yolu enfeksiyonlari manasinda yazmistir konu sahibi, keza idrar testi ile sonuclaniyor o.
Günlük pedi jinekologlar kesinlikle önermiyor sizde hamilesiniz kullanmayın bence..gunluk ped kullanmanizi oneririm; sik sik da degistirin pedi.
vajina salgilarinin artmasi ile bu tip kokular olusabiliniyor. enfeksiyon cikmamissa korkulacak bir sey yok demektir zaten.
Günlük pedi bende tavsiye etmem.Bende kaşıntı,mantar yapıyor.Mesela sabunla yıkamak bile iyi değilmiş.Vajina için özel sabunlar var,dr veriyor,sıvı şekildeGünlük pedi jinekologlar kesinlikle önermiyor sizde hamilesiniz kullanmayın bence..
Tuvaletten sonra temiz yıkayıp iyi kurulayın yeterli..
Konu Sahibi doktoruna danışmalısın ciddi bir konu olabilir..
Hamileyken bende de oldu, günde iki defa çamaşır değiştiriyordum ve pantolonları her gün yıkıyordum.. Idrarın kötü kokulu Olmasını anlamadım tahlil yapılmış sonuçta, benim idrar normaldi..yöneticiden ricam konum bir süre taşınmasın benim için çok önemli .
kızlar hamileyim 5 aylık. benim vajinamda hamileliğimle beraber başlayan koku oluştu. hergün iç çamaşırımı değiştiririm pamuklu giyerim ama naptıysam koku gitmiyor pantolonuma bile bulaşıyor okadar ağırki eşim ble üstünü değişitirirken yatak odasında duyuluyo o koku dyor. ben otururken flan duyuyorum. idrarımda çok kötü kokulu bol bol suda içiyorum. böyle bişey yaşayan varmı. bi enfeksiyonumda yok yeni idrar tahlili yaptırdım
Asla günlük ped kullanmayın.gunluk ped kullanmanizi oneririm; sik sik da degistirin pedi.
vajina salgilarinin artmasi ile bu tip kokular olusabiliniyor. enfeksiyon cikmamissa korkulacak bir sey yok demektir zaten.
sonra geçtimi pekiHamileyken bende de oldu, günde iki defa çamaşır değiştiriyordum ve pantolonları her gün yıkıyordum.. Idrarın kötü kokulu Olmasını anlamadım tahlil yapılmış sonuçta, benim idrar normaldi..
bende decavit ve santafor kullanıyorum... kan hapı tuvaletimizin rengini kokusunu değiştirirmiş siyah oldu dmi :)) idrar kokusunuda decavitten şüphelendim ama sende yokmuBen de senin gibi 5 aylık hamileyim bende de çok akıntı var ama idrarda vajinada kötü koku yok ama
Nası söylesem konu da çok özele giriyor ama kusura bakmayın büyük tuvaletimin kokusu ve rengi değişti mesela ilaç almaya başladıktan sonra. Sen hangi ilaçları kullanıyorsun? Ben decavit ve gynoferon kullanıyorum
cnm enfeksiyon yok yaa hiç bir şikayetim yok sadece kokuyo :))enf oldugunu dusunuyorum
kokmus balık konusundan sanırım bahsettıgın dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?