amin cnm sağol sanırım iç çamaşır iki kere değişicek pantolonlar hergün yıkancak uuuf uuff :)Benim idrarda hiç sorun yoktu, çok su içtiğimden( yaza gelmişti hamilelik) idrar zaten çok açık sarıydı.. Kan hapı büyük tuvaleti Değiştiriyor haklısın
Ama vajina kokusunu takma geçiyor çamaşırını iki kere değiştir, ped bile kullansam değiştirdim ben.. Pantolonlar filan da her gün yıkardım..
Öyle öyle geçiyor unutukuyor. Bebeğini sağlıkla kucağına al inş..
İdrarda hiç problem yok evet ama diğeri siyah oldu evet :))) üff çok kötü :) zaten mesela ben decaviti 2. Aydan sonra fln kullanmaya başlamıştım demir hapını sonradan ekledi doktor decavit ne büyükte ne küçükte koku renk değişimi yapmadı sadece kabız olmuştum yani sanırım senin haplardan değil idrar yolu enfeksiyonu ve mantar sanırım farklı şeyler senin idrara bakılmış ama mantara bakılmamış bence ona odaklanbende decavit ve santafor kullanıyorum... kan hapı tuvaletimizin rengini kokusunu değiştirirmiş siyah oldu dmi :)) idrar kokusunuda decavitten şüphelendim ama sende yokmu
bence kokması normal degıl hele hele pant. gececek kadarcnm enfeksiyon yok yaa hiç bir şikayetim yok sadece kokuyo :))
yok cnm mantar olsa farklı olurdu anlardım öyle bişey deil kaşınmıyo yanmıyoİdrarda hiç problem yok evet ama diğeri siyah oldu evet :))) üff çok kötü :) zaten mesela ben decaviti 2. Aydan sonra fln kullanmaya başlamıştım demir hapını sonradan ekledi doktor decavit ne büyükte ne küçükte koku renk değişimi yapmadı sadece kabız olmuştum yani sanırım senin haplardan değil idrar yolu enfeksiyonu ve mantar sanırım farklı şeyler senin idrara bakılmış ama mantara bakılmamış bence ona odaklan
ay kız doktoruma gidince söylücem hemen yaaabence kokması normal degıl hele hele pant. gececek kadar
zıra korkutmak ıstemıyorum son hamılelıgımde bu tarz bısı olmustu ve enf cıkmamıstı ve ılaca baslamadım
dagha sonra baska dr gıdınce benı hemen ılaca baslattılar ama bu seferde kese acıldı
cnm ama mantar olsa illa analrım kaşınır bişeyler olur yanma olur bende hiç bişey yok çok akıntımda yokpembesu33 Merhaba canım kesinlikle mantar vardır. O kokuyu bilirim iğrenç bişey acilen vajinal kültür yaptır onda çıkıyo sonuç kesin
Benimde kaşıntı yanma yoktu standart kontrolde mantar var demişti dr Tahlil yaptırmadan anlayamazsınki , neticede anormal bi koku var tahlil şartyok cnm mantar olsa farklı olurdu anlardım öyle bişey deil kaşınmıyo yanmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?