hamilelikte vajina kokusu

amin cnm sağol sanırım iç çamaşır iki kere değişicek pantolonlar hergün yıkancak uuuf uuff :)

bende decavit ve santafor kullanıyorum... kan hapı tuvaletimizin rengini kokusunu değiştirirmiş siyah oldu dmi :)) idrar kokusunuda decavitten şüphelendim ama sende yokmu
İdrarda hiç problem yok evet ama diğeri siyah oldu evet :))) üff çok kötü :) zaten mesela ben decaviti 2. Aydan sonra fln kullanmaya başlamıştım demir hapını sonradan ekledi doktor decavit ne büyükte ne küçükte koku renk değişimi yapmadı sadece kabız olmuştum yani sanırım senin haplardan değil idrar yolu enfeksiyonu ve mantar sanırım farklı şeyler senin idrara bakılmış ama mantara bakılmamış bence ona odaklan

bendede oldu aynı akıntı ve koku aile hekimliğinden test yaptirdim hatta ilaç önerdiler sonra kendi doktorumla konuştum sadece bol cu iç ve çamaşır değiştir normal dedi çünkü hamilelere normal idrar testi değildi orta idrar testi diye bişi yapılmalıymış

cnm enfeksiyon yok yaa hiç bir şikayetim yok sadece kokuyo :))
bence kokması normal degıl hele hele pant. gececek kadar
zıra korkutmak ıstemıyorum son hamılelıgımde bu tarz bısı olmustu ve enf cıkmamıstı ve ılaca baslamadım
dagha sonra baska dr gıdınce benı hemen ılaca baslattılar ama bu seferde kese acıldı

yok cnm mantar olsa farklı olurdu anlardım öyle bişey deil kaşınmıyo yanmıyo

ay kız doktoruma gidince söylücem hemen yaaa

akıntın varsa ve sureklı camasır degıstırme sansın yoksa o koku akıntı kaynaklıdır.
benımde gebelık basından berı sarı akıntım var, gunluk ped ve pecete kullanarak o bolgeyı kuru tutmaya calısıyorum. hergun dus alamasamda muhakkak ıc camasırımı degıstırıyorum, evdeyken hatta ıkı uc kez degıstırdıgımde oluyor.
dustan dusada doktorumun verdıgı ıntım jelle dıs genıtalı yıkıyorum.
camasırıma akıntı gecerde degıstıremezsem o an benımde pantolonuma gecıyor kokusu ama yıkayınca gecıyor.

pembesu33 Merhaba canım kesinlikle mantar vardır. O kokuyu bilirim iğrenç bişey acilen vajinal kültür yaptır onda çıkıyo sonuç kesin

Bendede o koku 2 3 ayda bir oluo sadece o...f die bi ilac var o kesiyo kokuyu 1 haftada ama hamilesnz kullanamazsnz sürekli sirkeli suyla yikama nizi tavsiye ederm ama oda zararlıysa sizin için bilemiyorum tabi

canım saın koku çıksun die sabun surme artar olabilicek bişi suyla yıka sadece belki eşinden enfeksyon geçiodur doktoruna soyle ... sebamed in sadece hassas bölge için şampuanı var belki onu tavsiye eder....

jinekologuuza danıstınız mı?
ben hıc hamıle olan cevremdekılerden boyle bır sıkayet duymadım

Öncelikle hayırlı olsun.hamilelikle ve kullanılan vitaminlerde öyle rahatsız edici bi koku olmaz hatta hiç olmadı bende mutlaka doktoruna söyle hamileyken normal dışı olan her durum önemlidir ihmale gelmez.

Mrh canım bende de akıntı oluyor yeşilimsi hafif kokulu doktora söyledim fitil verdi
muhtemelen mantar var bizde doktoruna danış belki sana da fitil verir

Mantar olabilir. Hamilesiniz düzenli bir şekilde kadın doğum doktoruna muayene olmanız gerekiyor. Muayeneleriz sırasında bu sıkıntıdan bahsedin. Vaginal muayene sırasında görebilir zaten.

Enfeksiyon veya mantar veya kullanmakta oldugunuz ilaçlar bebegin gelişimini etkileyebilir. Bu sebeple bunu açıp bir şekilde kadın doğum uzmanı ile görüşün.

Her mantar kaşıntı yanma yapmıyor olabilir çok şartladın kendini kaşıntı yanma yok mantar yok diye sen kültür testini yaptır için rahat etsin bilemezsin kendin

Hamilelikteki fizyolojik akıntı kokmaz, kokması için uzun süre çamaşırın değiştirilmemesi, vajina temizliği yapılmaması, ped kullanılması filan lazım bunlar yoksa ters giden bi durum var demektir doktor ne dedi bu duruma?

B vitamini idrar kokusunu etkiliyor. Ama gaz, idrar ve vagina akintisinin aynı kokmasi bir tuhaf geldi.

Duştan ne kadar süre sonra kokmaya başlıyor. Vaginal akintilarda koku yapan mutlaka birsey olmasi lazim. Yediklerin koku yapabilir demişler ama hamileyken koku yapacak kadar baharatlı yemekler yemiyorsundur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…