yok cnm mantar olsa farklı olurdu anlardım öyle bişey deil kaşınmıyo yanmıyo
Kan ilaci renk degistirirBen de senin gibi 5 aylık hamileyim bende de çok akıntı var ama idrarda vajinada kötü koku yok ama
Nası söylesem konu da çok özele giriyor ama kusura bakmayın büyük tuvaletimin kokusu ve rengi değişti mesela ilaç almaya başladıktan sonra. Sen hangi ilaçları kullanıyorsun? Ben decavit ve gynoferon kullanıyorum
Her iki hamileliğimdede oldu ve doğum sonralarında geçti. Açıkçası bir sorun olabileceğini düşünmedim bile :) idrar tahlillerim yapılıyordu zaten vajinal enfeksiyonuda düşündürecek başka belirti yoktu (kaşıntı, normalden farklı akıntı vs) ama sen yinede danış doktoruna istersenyöneticiden ricam konum bir süre taşınmasın benim için çok önemli .
kızlar hamileyim 5 aylık. benim vajinamda hamileliğimle beraber başlayan koku oluştu. hergün iç çamaşırımı değiştiririm pamuklu giyerim ama naptıysam koku gitmiyor pantolonuma bile bulaşıyor okadar ağırki eşim ble üstünü değişitirirken yatak odasında duyuluyo o koku dyor. ben otururken flan duyuyorum. idrarımda çok kötü kokulu bol bol suda içiyorum. böyle bişey yaşayan varmı. bi enfeksiyonumda yok yeni idrar tahlili yaptırdım
Normal bir durumyöneticiden ricam konum bir süre taşınmasın benim için çok önemli .
kızlar hamileyim 5 aylık. benim vajinamda hamileliğimle beraber başlayan koku oluştu. hergün iç çamaşırımı değiştiririm pamuklu giyerim ama naptıysam koku gitmiyor pantolonuma bile bulaşıyor okadar ağırki eşim ble üstünü değişitirirken yatak odasında duyuluyo o koku dyor. ben otururken flan duyuyorum. idrarımda çok kötü kokulu bol bol suda içiyorum. böyle bişey yaşayan varmı. bi enfeksiyonumda yok yeni idrar tahlili yaptırdım
danışıcam yaa koku çok rahatsız edici koku hassasiyetimden dolayı benmi duyuyorum d,iyodum ama eşime sordum oda duyuyormuş ayyy yaaHer iki hamileliğimdede oldu ve doğum sonralarında geçti. Açıkçası bir sorun olabileceğini düşünmedim bile :) idrar tahlillerim yapılıyordu zaten vajinal enfeksiyonuda düşündürecek başka belirti yoktu (kaşıntı, normalden farklı akıntı vs) ama sen yinede danış doktoruna istersen
sirkeli suyu akşam eve gdince mutlaka denicem çok teşekür ederim cnmCanım günlük Ped kullanma onlar hiç sağlıklı değil . İçindeki maddeler vs vs havasız kalacak ve iyice beter koku oluşacaktır. Bence en iyisi her gün vajinanı günde bir veya iki sirkeli suyu pamuğa batırıp ole temizle. Vajina için yıkama jelleri satılıyor ECZANELERDE onlardan alıp onunla temizle. Olabilir cnm bu hormonların etkisiyle ve çoğu insan mesela adet döneminde vücut salgilariyla teri kokmasa bile o dönemde ter kokusu sorunu yaşayabilir. Bu normal korkma sen her gün günde 3 yada 4 neyse artık iç çamaşırını temizle sirkeli şu kesinlikle öneririm özellikle mantar enfeksiyonuna birebir mikrop kırıcı. Koku giderici doğal ilacc
Ne demek canım gecmis olsunsirkeli suyu akşam eve gdince mutlaka denicem çok teşekür ederim cnm
Bu nasıl AvatarBu kadar çok kokuyorsa kültür alması gerekiyordu. Yaptı mı?
kızlar yediklerim hep yediğim şeyler mantar v.s. yok yanma kaşınm ayo akıntı var ama hamilelikten dolayı normalmiş. kızlar bilmiyorum gaz çıkardığımda bile aynı koku geliyor koku hep aynı değişmiyor. hamilelikten önce yoktu böyle bişey. aaaa şuan aklıma bşey geldi içtiğim vitamin hapı ve kan hapından olablirmi sizce
öyle bi ağır koku işte değişik ama iç çamaşırıma siniyo yaab12 vıtamını yoğun koku yapar sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?