Hamilelikte yanlış ilaç kullanimi yardim lütfen

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Arkadaslar doktor bana bugun bulanti hapi yazdi 7 haftaligim.Benim posetimin icine kaynanam da koymuş ilacinin birini.Midem cok kötüydü ben de o sandim aldim ictim salak gibi.Sonra.bi baktim yanlis ilac icmisim.Adi DETRUSITOL 4 MG .Hastaneye gidelim dediler eşim yok acildeki doktor ne anlasin bilmem ne salak salak konuştu.Kizlar cok korkuyorum bir durum olur mu.?Ilacin üstünde aşırı aktif mesane sendromu yaziyor

Hemen acile. Umarım ciddi bir durum söz konusu olmaz, geçmiş olsun.

Hamileyseniz DETRUSITOL SR kullanmayınız. Hamile olduğunuzu düşünüyorsanız ya da hamile kalmayı planlıyorsanız hemen doktorunuza söyleyiniz.

Tedaviniz sırasında hamile olduğunuzu fark ederseniz hemen doktorunuza veya eczacınıza danışınız.
Açıklamalar diyor ki; Doktora gidin.

cnm prospektüsünde şöyle yazıyor ' edaviniz sırasında hamile olduğunuzu fark ederseniz hemen doktorunuza veya eczacınıza danışınız.' sanırım idrar söktürücü bir ilaç. Sorun olacağını sanmam bir tane ilaçla merak etme ama doktora gitmekte fayda var

tıbbi ve tehlike olusturabılecek konularda, ne doktoru arayan ne doktora giden vefakar , sadık kk üyelerine hastayım.
Çekilin ben doktorum diyesim geliyor.

Güzel kardeşim git acile, ne işin var burda?

Acildeki doktor ne anlasın mı
Bişeyden anlamıyorsa niye koymuşlar oraya doktor diye
Tövbe estagfurullah..
İmkanın varsa kendin git kardeş yoksada 112 yi mi arar bilgi alırsın yap bişeyler Allah korusun

Gebeliginiz çok erken insallah bişey olmamıştır .doktora gitmenizi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…